Gość Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Mozliwe, a moze z meliny w ktorej miejsce ma akcja trailera mamy widok na jakiegos typu suburb's. O wlasnie o to chodzi Gorral, dobry koncept. Slabej jakosci (rozdzialka) te koncepty, baza na nich zaprezentowana wyglada jak ta z Dooma 3 tylko ze bardziej oswietlona. http://www.valhalla.pl/img.php?id=65448 i o to chodzi, swietne cyberpunkowe miasto. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 IMO broń w ręce trzyma się kupy. Początek "mechanizowania" człowieka to też zachłyśnięcie się osiągnięciami technologii. A co może być bardziej poręcznego dla agenta od kosy/spluwy wbudowanej w przedramię? Ja to łykam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Nie robmy z tego Robocopa. Ostrze w rece ok, ale broni jako takiej juz tam sie nie zmiesci, chyba ze mowimy o mechanizmie wewnatrz cybenetycznego przedramienia, ktory jest w nie wybudowany, a role pistoletu spelnia wysuwana lufa. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 No przecież o to mi chodziło. A ty co? Myślałeś o dłoni zamieniającej się w wyrzutnie rakiet? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 (edytowane) Myslalem bardziej, ze masz na mysli bron schowana na zasadzie takiej jak w Robocopie. Dlon moze zmienic sie w wyrzutnie rakiet w takim stopniu jak zmieniala sie noga w Ehrgeiz lolz. Edytowane 16 Marca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 http://www.ppe.pl/news-629-Cybernetyczny_renesans_w_nowym_Deus_Ex.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 (edytowane) Extended Trailer: Zapnijcie pasy bo jest ostro. Ciary gwarantowane. Nasze alter-ego to zawadiaka pierwszej klasy, w dodatku sztukmistrz krav magi, broni białej i amator kamuflarzu taktycznego. Kozaczysko jednym słowem. Oby Eidos wraz z SE się spisali na medal i wyszedł im dziewiątkowy Deus Ex. Wierze i czekam z niecierpliwościa na dodatkowe info z E3. Oczywiście polecam oglądać w 1080p EDYTA: Na deser pierwsze screeny. Wygląda tak klimatycznie jak prerenderowany trailer ale po jakości oprawy można z całą pewnością stwierdzić, że to in-game screenshots. SCREENY Edytowane 4 Czerwca 2010 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2010 Skriny zabijaja cyberpunkowym klimatem, czekam mimo, ze moja znajomosc serii polega na ograniu dema 2 na Xie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 Tariler cuuuuuuuuuuuuuuuuuuudo, oglądam jeszcze raz! A potem jeszcze raz., a potem... Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 nie no grubo sam trailer nastraja bardzo pozytywnie! Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 (edytowane) Render zarąbisty, mega klimat, ciary na plecach - po prostu must have! Tylko że nie grałem w poprzednie części, a to wiąże się z chwilowym powrotem do grania na komputerze Dobrze chociaż że antologia kosztuje grosze i jest po polsku. Edytowane 7 Czerwca 2010 przez aux Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 5 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2010 We wcześniejsze odsłony nie grałem, ale klimat z trailera miażdży. Będę musiał obserwować rozwój wydarzeń Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 Polecam na dobrą sprawę przede wszystkim "jedynkę". Dwójka za sprawą kilku elementów jest taka sobie, ale jak ktoś powyżej napisał: antologia jest za grosze, więc brać i grać A na "trójkę", czy raczej "zeroipół" również czekam z niecierpliwością (świetny utwór w trailerze). Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 wlasnie czy ktos orientuje sie co to za kawalek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2010 DLACZEGO BOHATER DEUS EX ŚNI O IKARZE Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 Lapka mam w w miare mocnego, wiec to zaden problem by pograc... ale hmmm to archaiczny juz tytul, nie chce sie mieczyc z nim. Z grami tak jest, ze powinno sie je ogrywac w okresie ich generacji, potem moga byc juz tylko ciekawostka. 2 to bardziej nastawiona na akcje byla, yup? Z tego co sie orientuje DE byl mocno oparty na fabulule i rozwiazaniach para-rpg. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 jedynka jak najbardziej wytrzymała próbę czasu, niedawno grałem i cały czas fun nieziemski Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2010 jedynka to najlepszy growy cyberpunk razem z bloodnetem, dwojka to syf nieprzecietny. licze na trojke, szczegolnie po obejrzeniu trailera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 (edytowane) Lapka mam w w miare mocnego, wiec to zaden problem by pograc... ale hmmm to archaiczny juz tytul, nie chce sie mieczyc z nim. Z grami tak jest, ze powinno sie je ogrywac w okresie ich generacji, potem moga byc juz tylko ciekawostka. 2 to bardziej nastawiona na akcje byla, yup? Z tego co sie orientuje DE byl mocno oparty na fabulule i rozwiazaniach para-rpg. Ajajaj, co też mówisz... Ja dopiero teraz łapię za "archaiczne" tytuły, na które nie miałem czasu lub ochoty wcześniej (a może dlatego, że mam leciwego lapka T40 ); w kolejce czeka Outcast z gog.com, ale mi się nie spieszy. Tak jak piszesz - jedynka fabuła i dość mocno rozbudowane elementy rpg, dwójka - akcja. A od siebie z "archaizmów" polecam: System Shock Portable Wersja przystosowana do pendrive jako "podróżna" Edytowane 9 Czerwca 2010 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 Z grami tak jest, ze powinno sie je ogrywac w okresie ich generacji, potem moga byc juz tylko ciekawostka. Nie zgodzę się, tak samo byłoby można mówić o filmach... A chyba oglądasz dalej stare filmy? Wcześniej nie grałem w jedynkę, ale dzięki zwiastunowi Human Revolution pomyślałem, że warto spróbować. Ze starymi grami mam tak, że z 10 minut muszę pograć by odzwyczaić się od wypaśnej grafiki i mechaniki obecnych produkcji. Nie każda stara gra ten test przechodzi, ale niektóre gry mają taką moc, że działa nawet na mnie dzisiaj. Tak jest z Deus Exem. Sam początek gry, ale już teraz klimat, muzyka i chęć zobaczenia więcej wygrała. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2010 No dla mnie takimi grami są Dis(nene)les:SA i Dis(nene)les 2:DP W które ciągle gram z ogromną przyjemności mimo że stare jak świat. A że nie lubię tracić połowy smaczków podczas grania to teraz muszę się zaopatrzyć Deus Ex 1 i 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 http://screwattack.com/videos/Behind-Closed-Doors-Deus-Ex-Human-Revolution-pt1/1#comment_470972 http://screwattack.com/videos/Behind-Closed-Doors-Deus-Ex-Human-Revolution-pt2 Jedyny gameplay jaki dane mi bylo zobaczyc...zaznaczam ze bardzo slaba jakosc...zdecydowanie moje klimaty Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 part 1 http://www.mediafire.com/?kdizq2ngzrg part 2 http://www.mediafire.com/?ng2ndyzmzxi Ściągajcie póki jest. Ja w dziale PS3 wygłosiłem już swoją opinię więc powtarzać się nie będę hehe, ale mogę powiedzieć, że oryginalny Deus wraca w nowej formie. Cytuj Odnośnik do komentarza
JacekW 5 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Pierwsza czesc faktycznie byla gra bardzo dobra, fajnie by bylo zeby pociagneli 3 w tym klimacie bo 2 czesc zupelnie nic nie wniosla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Linki od majora nie działają ale na youtubie jest jakiś gameplay. TO chyba ten sam: http://www.youtube.com/watch?v=efsKVy5OX3U&hd=1 http://www.youtube.com/watch?v=zo4DUMDc6kU&hd=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi