Opublikowano 30 września 201113 l Zależy jak definiujesz cuberpunk. Dla mnie Deus Ex HR czy pierwszy to obok System Shocka czołowi przedstawiciele tego nurtu w grach. Jest tutaj wszystko co dobry cyberpunk potrzebuje: XXI wiek, cyborgizacje, wielkie aglomeracje, korporacje rządzące światem, kontrola społeczeństwa, ruch oporu przeciw nagłemu rozwojowi technologii, hakerzy itp. Nie ma co się oszukiwać. Ten nurt ma dość sztywne ramy, DE HR to czysty cyberpunk . Ghost in the Shell polany Blade Runnerem. Edytowane 30 września 201113 l przez MajorZero64
Opublikowano 13 października 201113 l To prawda, że tę grę można przejść tylko skradając się i nie zabijając ani jednego przeciwnika (no chyba, że poza bossami itp.)?
Opublikowano 13 października 201113 l Można, zresztą ten styl gry jest najlepiej premiowany punktami doświadczenia.
Opublikowano 13 października 201113 l tak - masz tylko trzech bossów, z którymi musisz walczyć. Do tego niektórym udaje się nawet trzeciego powalić bez oddania strzału. IMHO jest to najfajniejsza strona tej gry - poziom trudności jest taki sam, mimo wybranego poziomu trudności
Opublikowano 27 października 201113 l Czy dodatek "Missing Link" jest także spolszczony i wart swej ceny 1200MSP?
Opublikowano 31 października 201113 l Jest spolszczony, jak komuś podoba się podstawowa gra to warto inwestować. Przejście zajęło mi coś ok 7h, w dodatku gra wzbogaca fabułę choćby o projekt hyron Edytowane 31 października 201113 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 7 listopada 201113 l Soundtrack w tej grzej jest w prost obłędny, niesamowity klimat...Jak dla mnie gra roku must have!! Edytowane 7 listopada 201113 l przez Salwador
Opublikowano 8 listopada 201113 l Deus to skradanka coś ala SC:C ? Nie śmiać się jeśli głupie pytanie zadaję
Opublikowano 8 listopada 201113 l Tak, z założenia to jest skradanka, choć nie ma problemu by iść "na pałę" ale na dłuższą miarę taka taktyka nie przynosi wielkiego efektu.
Opublikowano 9 listopada 201113 l Deus to skradanka coś ala SC:C ? Bardziej połączenie MGS, Thiefa i starszych SC.
Opublikowano 9 listopada 201113 l Do tego elementy RPG (upgrade postaci, wybór różnych opcji dialogowych). Jak ktoś chce, może też w to grać jak w zwykłego FPS-a, bo dróg do celu jest kilka.
Opublikowano 29 listopada 201113 l Na pudełku powinno być jakieś ostrzeżenie odnośnie prymitywnej grafiki. Remake Halo wygląda lepiej. Niezły szoker jak na początek
Opublikowano 29 listopada 201113 l A masz obie gry ? Ja mam i wiem co widzę. Jak gra jest dobra to da się przeżyć, ale niezły fail Eidosu żeby w 2011 wydać tak wyglądającą grę. Edytowane 29 listopada 201113 l przez DonSterydo
Opublikowano 29 listopada 201113 l Deus nadrabia designem, który jest świetny, Poza tym grafika nie jest wcale taka zła.
Opublikowano 29 listopada 201113 l Halo widziałem na filmikach i na pewno na TV nie różni się jakoś szczególnie. Jest lepiej, ale bez przesady.
Opublikowano 29 listopada 201113 l Nie ma to jak sugerowac sie filmikami. .. Tak, technicznie Deus Ex to slabizna, ale tak jak pisal InSaNe sporo nadrabia designem. Tak czy inaczej remake Halo prezentuje sie o sporo lepiej.
Opublikowano 29 listopada 201113 l Rozumiem, że grafa jest diametralnie inna od dobrego filmiku 720p. Jedyne co zawodzi w grafice Deusa to modele NPC.
Opublikowano 29 listopada 201113 l Oprawa nie zachwyca, c ' timestamp='1322594844' post='2517217']Deus nadrabia designem, który jest świetny, Poza tym grafika nie jest wcale taka zła. Zgadza się, a miasta ogólnie dają radę. Szkoda, że nie ma ich więcej, jak to mieli na początku w planach.
Opublikowano 29 listopada 201113 l Lubię to powtarzać... Bo w obecnych czasach liczy się tylko grafika a nie grywalność!i Basta! :rofl2: Edytowane 29 listopada 201113 l przez Salwador
Opublikowano 29 listopada 201113 l Przecież już od pierwszego gameplay trailera widać było, że design ratuje oprawę.
Opublikowano 29 listopada 201113 l Szkoda,że animacje w tym remejku Halo nie prezentują się tak ładnie.
Opublikowano 29 listopada 201113 l Miasta spoko wyglądają, lokacje ogólnie, ale modele NPC drugoplanowych to kupa.
Opublikowano 1 grudnia 201113 l h.uj tam z grafika , Giera ma Klimat , nadrabia artyzmem i plastycznością otoczenia . Dla mnie grafika nigdy nie była najważniejsza . ba w takim Silent Hill z psx byla tak brzydka a jakże klimatyczna . Je.bajcie się graficzne spuszczacze i fanboje . grac dla frajdy !!