RSK 1 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 W 2003r. jak konsolkę kupowałem to dali gratis, grał w to ktoś z Was czy tylko w Polsce ja i sprzedawca w to cudo pykaliśmy??? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 13 marca 2010 Opublikowano 13 marca 2010 mozesz dopisac mnie do listy :F ale nie wiem, czy wersja na DC tez sie liczy... swoja droga calkiem fajna gra ;] UGA nie robi złych gier. Cytuj
Burgund 0 Opublikowano 14 marca 2010 Opublikowano 14 marca 2010 (edytowane) przez tą grę nabawiłem się publicznej opinii wariata (Left! Right! Chu, chu, chu!) Edytowane 14 marca 2010 przez Burgund Cytuj
R4Zi3L 1 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Ja też w to się zagrywałem na DC. Tylko kurde jakoś za trudne to było dla mnie, nie mogłem wyczuć odpowiedniego momentu wciskania przycisków albo pad był do bani. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi