Skocz do zawartości

Deus Ex: Human Revolution

Paliodor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ahaaa ;p po Mafii 2 i paru innych grach mam paranoję z tym ;p

Imo w sumie i tak najważniejsza i podstawowa sprawa dla mnie to polska wersja - cenega. Jak wypada i czy wszystko działa resztę przeboleję.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano (edytowane)

Czyli tytuł spełnia pokładane nadzieję , od wielu miesięcy omijałem newsy więc pytanko ( odp.może być w spoilerze) - jaki jest czas gry i w jakim stopniu tytuł zdaje tzw. replayability , czy jest więcej niż kilka opcji przejścia ?

Edytowane przez dc1982
Opublikowano (edytowane)

Wg. IGNu przejscie gry zajmuje od 25 do 40h. Wszystkie recenzje zgodnie mowia ze replayablity jest duze, bo wiele rzeczy mozna rozwiazac na rozne sposoby (o ile nie wszystko).

Edytowane przez Yabollek007
  • Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Czyli tytuł spełnia pokładane nadzieję , od wielu miesięcy omijałem newsy więc pytanko ( odp.może być w spoilerze) - jaki jest czas gry i w jakim stopniu tytuł zdaje tzw. replaybility , czy jest więcej niż kilka opcji przejścia ?

Dzięki @Yabollek świetne info , teraz tylko poczekać te kilka dni i można rozpocząć "sezon" heh pozdrówki

Edytowane przez dc1982
Opublikowano (edytowane)

Grę omijałem szerokim łukiem, po prostu cyberkunkowe klimaty to nie moje klimaty :) Niemniej, gdy przeczytałem reckę w PSX to szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem. Jeżeli rzeczywiście na każdym kroku mamy wolną rękę, tj. zabić/ogłuszyć, pokonać/ominąć itd. To to jest właśnie gra, na którą czekałem od dawna! Poczekam jeszcze tylko na pierwsze opinię na temat Resistance 3 i wtedy podejmę decyzję w co będę pogrywał aż do epickiego powrotu Batmana :D

EDIT: W nocy zapoznałem się o wieeele dokładniej z całym uniwersum i technikaliami gry i teraz myślę, że mogę śmiało wyłożyć przysłowiową lachę na R3. W piątek wracam do domu, więc od razu uzbroję się w tą gierkę i ogram przez weekend :D Potem przyjdzie pora nadrobić antologię Deus Ex, bo klimat gry (klimat i muzyka na trailerach....) dosłownie zniszczyły mój umysł.

Edytowane przez Iquis
Opublikowano

Coś czuję, że Bunt Ludzkości (wraz z Batmanem i Portalem) będzie moim TOP3 jeśli chodzi o ten rok. I cieszę się, że powstrzymałem się od oglądania tej zatrważającej ilości materiałów (przynajmniej nie zaspoilerowałem sobie niczego). I z czego się jeszcze bardziej cieszę to to, że o THIEF (4) można być już spokojnym :D .

Opublikowano

Nic nie śledziłem o tej grze, specjalnie z myślą o premierze. W sumie miałem jeszcze czekać na pierwsze opinie graczy ale widzę, że spokojnie mogę sobie to darować.

Opublikowano

Ja jestem zaskoczony, że dałem radę przetrzymać tą falę trailerów i innych materiałów, a teraz nawet na skany z recek nie patrzę. :dance2: Jak ta gra będzie pierwszym Deusem na dzisiejsze czasy to będzie fullwypas (chodzi mi o przystosowanie mechaniki do 2011 roku).

Gość DonSterydo
Opublikowano

Można się przyzwyczaić, ja już praktycznie żadnych story-trailer'ów nie oglądam dlatego gry jak Deus Ex, Uncharted 3, Mass Effect 3, Gears of War 3 pod względem fabuły i oskryptowanych akcji będą dla mnie kompletnym zaskoczeniem.

Widać gra zgarnia same słowa uznania, jedyny minus to chyba te loadingi, ale to jak kropla w morzu. Kolejny tytuł do odhaczenia.

Opublikowano

Można się przyzwyczaić, ja już praktycznie żadnych story-trailer'ów nie oglądam dlatego gry jak Deus Ex, Uncharted 3, Mass Effect 3, Gears of War 3 pod względem fabuły i oskryptowanych akcji będą dla mnie kompletnym zaskoczeniem.

My naprawde, don, już wiemy, że tak robisz, serio :)

Swoja droga, nie zwracalem na Deusa zbytnio uwagi, ale naprawde zaciekawil mnie ostatnimi czasy i niemalze na pewno w niego zainwestuje po premierze, jak moj kumpel, z ktorym moj gust z jego pokrywa sie w 95% powie, ze jest mega i ze warto zainwestowac ;)

Opublikowano

Niestety nie udało mi się póki co znaleźć jakiegoś info na ten temat.Liczę jednak na to, że chociaż przeważająca ilość utworów znajdzie się na płycie. itp.

@MajorZero: Po moich doświadczeniach z wyciekłą betą mogę wysnuć wniosek, że ta odsłona przynajmniej po tych fragm. z bety to taki Deus Ex w starym stylu ale z wykorzystaniem obecnych patentów typu cover system. Osobiście nie sądzę jednak by geniuszem DE:HR dorównał pierwszej odsłonie ale jako godny następca tejże gry jak najbardziej.

Opublikowano (edytowane)

Artbook trochę nędznawy. Liczyłem chociaż na twardą oprawę, jak artbook z kolekcjonerki Mass Effect 2. No ale przynajmniej pudełko fajnie wykonane. Intryguje mnie jednak cały czas zawartość bonus disc.

Bosz, prawie ćwierć wieku na karku, a jaram się jak dziecko przed gwiazdką. Byle do piątku... byle do piątku...

EDIT: Easter Eggs - http://www.computerandvideogames.com/video/1124459260001/deus-ex-pop-culture-nods/?mode=hd

Ale z tym Final Fantasy XXVII to wcale nie jest śmieszne... raczej przerażające.

Edytowane przez Suavek
  • Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Jest szansa że napisy PL będą w grze kupionej w IE? ( tak jak crysis 2 na ps3?) czy muszę sprowadzić grę?

Raczej nie. gry EA czesto maja napisy,lektor PL w eu. Nie spotkalem sie w IE z zadna gra po za grami EA ktore mialy na plycie jezyk PL.

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano

Ja już odebrałem swoją kolekcjonerkę od Ultimy i mogę napisać tylko jedno - na pewno warto było kupić. Figurka Adama Jensena jest rewelacyjna...Soundtrack jest rewelacyjny...czego chcieć więcej...