Słupek 2 143 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 (edytowane) To co jest znowu, kur.. z wersją na Ps3, że mniej? WTF przecież większość gameplayi pochodziła z Ps3 chociaż recki z tego co widzę to są z XO są (np. w PSX-ie). I jeszcze recka Joystiqa: http://www.joystiq.c...olution-review/ Edytowane 22 sierpnia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 To co jest znowu, kur.. z wersją na Ps3, że mniej? WTF przecież większość gameplayi pochodziła z Ps3 chociaż recki z tego co widzę to są z XO są (np. w PSX-ie). I jeszcze recka Joystiqa: http://www.joystiq.c...olution-review/ Nic nie jest, po prostu wersja na PS3 ma tylko 5 recenzji, ta z Xboxa 14. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 (edytowane) Ahaaa ;p po Mafii 2 i paru innych grach mam paranoję z tym ;p Imo w sumie i tak najważniejsza i podstawowa sprawa dla mnie to polska wersja - cenega. Jak wypada i czy wszystko działa resztę przeboleję. Edytowane 22 sierpnia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Recenzja z gamezilli i gram.pl Wszędzie w zasadzie czepiają się długiego ładowania gry, poza tym jest ok. http://www.gram.pl/art_9g7fHO0_Deus_Ex_Bunt_Ludzkosci_recenzja.html http://gamezilla.komputerswiat.pl/recenzje/2011/8/recenzja-deus-ex-bunt-ludzkosci Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 (edytowane) Czyli tytuł spełnia pokładane nadzieję , od wielu miesięcy omijałem newsy więc pytanko ( odp.może być w spoilerze) - jaki jest czas gry i w jakim stopniu tytuł zdaje tzw. replayability , czy jest więcej niż kilka opcji przejścia ? Edytowane 22 sierpnia 2011 przez dc1982 Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 (edytowane) Wg. IGNu przejscie gry zajmuje od 25 do 40h. Wszystkie recenzje zgodnie mowia ze replayablity jest duze, bo wiele rzeczy mozna rozwiazac na rozne sposoby (o ile nie wszystko). Edytowane 22 sierpnia 2011 przez Yabollek007 2 Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 (edytowane) Czyli tytuł spełnia pokładane nadzieję , od wielu miesięcy omijałem newsy więc pytanko ( odp.może być w spoilerze) - jaki jest czas gry i w jakim stopniu tytuł zdaje tzw. replaybility , czy jest więcej niż kilka opcji przejścia ? Dzięki @Yabollek świetne info , teraz tylko poczekać te kilka dni i można rozpocząć "sezon" heh pozdrówki Edytowane 22 sierpnia 2011 przez dc1982 Cytuj
Iquis 3 Opublikowano 22 sierpnia 2011 Opublikowano 22 sierpnia 2011 (edytowane) Grę omijałem szerokim łukiem, po prostu cyberkunkowe klimaty to nie moje klimaty Niemniej, gdy przeczytałem reckę w PSX to szczerze mówiąc jestem pod wrażeniem. Jeżeli rzeczywiście na każdym kroku mamy wolną rękę, tj. zabić/ogłuszyć, pokonać/ominąć itd. To to jest właśnie gra, na którą czekałem od dawna! Poczekam jeszcze tylko na pierwsze opinię na temat Resistance 3 i wtedy podejmę decyzję w co będę pogrywał aż do epickiego powrotu Batmana EDIT: W nocy zapoznałem się o wieeele dokładniej z całym uniwersum i technikaliami gry i teraz myślę, że mogę śmiało wyłożyć przysłowiową lachę na R3. W piątek wracam do domu, więc od razu uzbroję się w tą gierkę i ogram przez weekend Potem przyjdzie pora nadrobić antologię Deus Ex, bo klimat gry (klimat i muzyka na trailerach....) dosłownie zniszczyły mój umysł. Edytowane 23 sierpnia 2011 przez Iquis Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Coś czuję, że Bunt Ludzkości (wraz z Batmanem i Portalem) będzie moim TOP3 jeśli chodzi o ten rok. I cieszę się, że powstrzymałem się od oglądania tej zatrważającej ilości materiałów (przynajmniej nie zaspoilerowałem sobie niczego). I z czego się jeszcze bardziej cieszę to to, że o THIEF (4) można być już spokojnym . Cytuj
Texz 670 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Nic nie śledziłem o tej grze, specjalnie z myślą o premierze. W sumie miałem jeszcze czekać na pierwsze opinie graczy ale widzę, że spokojnie mogę sobie to darować. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Ja jestem zaskoczony, że dałem radę przetrzymać tą falę trailerów i innych materiałów, a teraz nawet na skany z recek nie patrzę. Jak ta gra będzie pierwszym Deusem na dzisiejsze czasy to będzie fullwypas (chodzi mi o przystosowanie mechaniki do 2011 roku). Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Można się przyzwyczaić, ja już praktycznie żadnych story-trailer'ów nie oglądam dlatego gry jak Deus Ex, Uncharted 3, Mass Effect 3, Gears of War 3 pod względem fabuły i oskryptowanych akcji będą dla mnie kompletnym zaskoczeniem. Widać gra zgarnia same słowa uznania, jedyny minus to chyba te loadingi, ale to jak kropla w morzu. Kolejny tytuł do odhaczenia. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Można się przyzwyczaić, ja już praktycznie żadnych story-trailer'ów nie oglądam dlatego gry jak Deus Ex, Uncharted 3, Mass Effect 3, Gears of War 3 pod względem fabuły i oskryptowanych akcji będą dla mnie kompletnym zaskoczeniem. My naprawde, don, już wiemy, że tak robisz, serio Swoja droga, nie zwracalem na Deusa zbytnio uwagi, ale naprawde zaciekawil mnie ostatnimi czasy i niemalze na pewno w niego zainwestuje po premierze, jak moj kumpel, z ktorym moj gust z jego pokrywa sie w 95% powie, ze jest mega i ze warto zainwestowac Cytuj
Suavek 4 666 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Orientuje się ktoś ile ścieżek ma soundtrack z edycji Augmented? Bo wstępne info z sieci nie napawa pod tym względem optymizmem... Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 sierpnia 2011 Niestety nie udało mi się póki co znaleźć jakiegoś info na ten temat.Liczę jednak na to, że chociaż przeważająca ilość utworów znajdzie się na płycie. itp. @MajorZero: Po moich doświadczeniach z wyciekłą betą mogę wysnuć wniosek, że ta odsłona przynajmniej po tych fragm. z bety to taki Deus Ex w starym stylu ale z wykorzystaniem obecnych patentów typu cover system. Osobiście nie sądzę jednak by geniuszem DE:HR dorównał pierwszej odsłonie ale jako godny następca tejże gry jak najbardziej. Cytuj
Suavek 4 666 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Launch Trailer - Three... more... days... khhhhhh... Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 sierpnia 2011 Szczęśliwiec z Rosji już ma swoją Augmented Edition: http://www.youtube.com/watch?v=VPRyV3p1qqI Cytuj
Suavek 4 666 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 (edytowane) Artbook trochę nędznawy. Liczyłem chociaż na twardą oprawę, jak artbook z kolekcjonerki Mass Effect 2. No ale przynajmniej pudełko fajnie wykonane. Intryguje mnie jednak cały czas zawartość bonus disc. Bosz, prawie ćwierć wieku na karku, a jaram się jak dziecko przed gwiazdką. Byle do piątku... byle do piątku... EDIT: Easter Eggs - http://www.computerandvideogames.com/video/1124459260001/deus-ex-pop-culture-nods/?mode=hd Ale z tym Final Fantasy XXVII to wcale nie jest śmieszne... raczej przerażające. Edytowane 23 sierpnia 2011 przez Suavek 1 Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Jest szansa że napisy PL będą w grze kupionej w IE? ( tak jak crysis 2 na ps3?) czy muszę sprowadzić grę? Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 (edytowane) Jest szansa że napisy PL będą w grze kupionej w IE? ( tak jak crysis 2 na ps3?) czy muszę sprowadzić grę? Raczej nie. gry EA czesto maja napisy,lektor PL w eu. Nie spotkalem sie w IE z zadna gra po za grami EA ktore mialy na plycie jezyk PL. Edytowane 23 sierpnia 2011 przez zaq123456 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 muve.pl dzisiaj wysyla gry weekend zapowiada sie grubo ! Cytuj
Nemo_Perfecte 0 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 (edytowane) Ultima też wysyła, już nie mogę się doczekać. Edytowane 24 sierpnia 2011 przez Nemo_Perfecte Cytuj
Xymek 62 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Ja już odebrałem swoją kolekcjonerkę od Ultimy i mogę napisać tylko jedno - na pewno warto było kupić. Figurka Adama Jensena jest rewelacyjna...Soundtrack jest rewelacyjny...czego chcieć więcej... Cytuj
Suavek 4 666 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Soundtrack jest rewelacyjny...Ile utworów? Bueee... gram.pl wysyła dopiero jutro. Oby do piątku dotarło... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi