Skocz do zawartości

Deus Ex: Human Revolution

Paliodor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pseudo spoiler

poczekaj az mina creditsy, to uslyszysz rozmowe, z ktorej bedzie poniekad wynikal fakt ze de1 to seq trojki

ale tak to nic poza tym. chyba ze jakis mail przeoczylem...

Opublikowano

Jak za(pipi)ac pierwszego bossa? Nie mam pomysłu, praktycznie ledwo go pare razy trafiam i po mnie ;-(

Rzucaj w niego beczkami i butlami z gazem co są porozstawiane w pomieszczeniu. Straci przez to orientację gdzie jesteś.

Opublikowano

Świetny trailer, ale szkoda, że DLC fabularne do gry to nie są jakieś dodatkowe misje nawiązujące w pewien sposób do podstawki, ale mające swoją własną historię, ale są perfidnie wyciętymi godzinami z singla. ;/

Opublikowano

W którym dokładnie momencie zrobić save'a by zobaczyć wszystkie zakończenia i do którego momentu da się wykonać poboczne zadania?

Jeśli za pierwszym razem w Szanghaju nie wykonałem misji pobocznej dla Tonga, bo w ogóle z nim nie gadałem w klubie, czy jest później opcja nadrobienia tego?

Opublikowano (edytowane)
W którym dokładnie momencie zrobić save'a by zobaczyć wszystkie zakończenia i do którego momentu da się wykonać poboczne zadania?
Oj będziesz wiedział w którym, będziesz...

Jak to określił Yhatzee, w grze występuje "Endingtron-3000", czyli

cztery przyciski w tym samym pomieszczeniu, każdy dający inne "zakończenie"

http://www.escapistm...uman-Revolution - drobne spoilery

Edytowane przez Suavek
  • Plusik 1
Opublikowano

na antarktydzie, po rozmowie z kulawym trzeba odszukac Sarifa i tego drugiego (do obu sciezki prowadza z takiego duzego, oswietlonego pomieszczenia gdzie na najnizszym poziomie sa szyby wentylacyjne (jest to droga do jednego z nich, druga to na wyzszym poziomie trzeba znalezc drzwi zabarykadowane belka czy czyms), tylko ze trzeba to zrobic przed zjazdem platformy (gra cie spyta czy chcesz zjehcac i nie bedzie powrotu. gdy bedziesz przy koncu, to jesli zagadales do obu typow, bedziesz mial 3 opcje +1. wtedy robisz sejw i wybierasz co chcesz