czysty 1 Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 witam, historia dzisiejszych ulepszen: http://www.g4tv.com/videos/54976/deus-ex-human-revolution-real-life-augmentation-video/ i link do strony z linkiem z you tube http://techzwn.com/2011/08/deus-ex-eyeborg-documentary-explores-real-world-cyborgs/ mocna rzecz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 jak sobie poradzić z drugim bosem bo nie mam rozwiniętej zdolności żeby użyć tajfuna Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Najlepiej rzucić granat emp albo taką minę (są do znalezienia w szafkach) i poprawić jakąś mocną bronią (np rewolwer), trzeba też być w ciągłym ruchu i nie wpaść na podłoże pod napięciem. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 problem polega na tym ze jak trafiam w filar to prad jest wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 To nie strzelaj w filar. Prąd produkuje właśnie zniszczenie jednego z reaktorów. Przydatny zabieg, jeżeli kupiłeś ulepszenie, które powoduje że nie otrzymujesz obrażeń od elektryczności. Ja używałem Stun Guna i serii z Assault Rifle. Dobrze działa też granat EMP i gazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Pomożecie Panowie ? Jestem przy pierwszym bossie no i mam problem. Nie mam ze sobą ani wyrzutni rakiet, ani snajperki. Zero granatów. Da się go pokonać ? Gram na NORMAL. Mam strzelbę, karabin szturmowy i pistolet maszynowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 (edytowane) Pomożecie Panowie ? Jestem przy pierwszym bossie no i mam problem. Nie mam ze sobą ani wyrzutni rakiet, ani snajperki. Zero granatów. Da się go pokonać ? Gram na NORMAL. Mam strzelbę, karabin szturmowy i pistolet maszynowy. http://www.youtube.com/watch?v=QHHuLhwJetM Mozolny sposób, ale ja wykończyłem go podobnie. A jeśli nie będziesz mógł nadal sobie poradzić, przypominam, że w trakcie walki można zapisywać stan gry. Aha, i z tego co pamiętam, to jakieś granaty powinny być w pomieszczeniach po lewej i prawej stronie. Edytowane 14 Września 2011 przez lothronik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 14 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 jak sobie poradzić z drugim bosem bo nie mam rozwiniętej zdolności żeby użyć tajfuna jesli masz stun gun to zrob jak ja. stajesz na srodku i czekasz az ona zacznie dash do wystarczy w nia strzelic, zmienic na jakis karabin i bic az sie obudzi. uciec, przeladowac oba, powtorzyc max 2 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Vril_Dox 152 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Pomożecie Panowie ? Jestem przy pierwszym bossie no i mam problem. Nie mam ze sobą ani wyrzutni rakiet, ani snajperki. Zero granatów. Da się go pokonać ? Gram na NORMAL. Mam strzelbę, karabin szturmowy i pistolet maszynowy. Rzucaj w niego czerwonymi beczkami i butlami z gazem. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Dzięki, dałem sobie radę już rano z chamem. Problemem nie było to, że był on jakiś mocny, tylko sterowanie, które nie sprzyja zręcznościowym akcjom. Jestem już w kolejnym mieście i jest na prawdę pełna immersja. Rewelacyjna gra Cytuj Odnośnik do komentarza
fightclub87 9 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Info z deusex.pl: David Bedard - koordynator marketingu w Eidos Montreal - za pośrednictwem Thumbir odpowiada na pytania graczy dotyczące nadchodzącego DLC zatytułowanego The Missing Link. Oto czego możemy się dowiedzieć: DLC będzie dostępne z głównego menu - innymi słowy nie będzie potrzeby przechodzenia całej gry aby w niego zagrać nie określono jednoznacznie czy DLC będzie wpleciony w główną grę i będzie można go przejść jak jedną z pobocznych misji na DLC będą się składać dwie duże lokacje, ale nie będą to huby miast DLC przyniesie nowe achievementy spośród nowych postaci poznamy Netanya Keitner oraz Pieter Burke - oboje są pracownikami Belltower Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 629 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Wszystko fajnie, ale mnie o wiele bardziej interesuje nieco inna kwestia: Ile Eidos/Squeenix sobie za to cholerstwo zażyczy? Bo nie wierzę, że będzie to to darmowe... Cytuj Odnośnik do komentarza
Cethu 13 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Darmowe nie będzie na 100% już to potwierdzili, ceny jeszcze nie podali Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Mam pytanko odnosnie finalu 3 aktu: Jest jakis sposob by uratowac Malik? Kurde na wszelkie sposoby probowalem ale predzej Ci kolesie z ciezkim sprzetem ja wykanczaja. Jesli tak to jakas taktyka na to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Mam pytanko odnosnie finalu 3 aktu: Jest jakis sposob by uratowac Malik? Kurde na wszelkie sposoby probowalem ale predzej Ci kolesie z ciezkim sprzetem ja wykanczaja. Jesli tak to jakas taktyka na to jest? Spróbuj użyć tajfuna o ile masz z tym jest bardzo łatwo, a Jensen w trakcie animacji jest nieśmiertelny! Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 (edytowane) @Zwyrodnialec wlasnie caly myk polega na tym ze nie mam tajfuna :confused: Edit: w sumie mialem schomikowane Praxisy ktore na to wykorzystalem, chyba trzeba to tak zrobic bo caly czas brakowalo mi paru sekund zeby dac rade wyciagnac partnerke z tarapatow... Edytowane 16 Września 2011 przez BoryzPL Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ja to zrobilem bez tajfuna. Reweolwer na tych wiekszych typów z ciężkimi maszynami (z bliska 2-3 strzały i leżą). a reszta jako s na farta wszystkim co miałem pod ręką. z 5 prób i się udało Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Ogólnie wystarczy do nich podbiec zastrzelić 2 z ciężkimi karabinami reszta nie zabije Malik tak szybko(i część skupi się tylko na Jensen'ie) więc spokojnie można zrobić to bez tajfun'a używając karabinu bojowego. ps: i nie można zapomnieć o dwóch snajperach . Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Bez tajfuna trzeba mieć tez granat emp na tego mecha, bo taki tajfun radzi sobie z nim bez najmniejszego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 latwiej jest z granatem emp ale nie trzeba bo miec. mi na koncu zostal mech to schowalem sie za murkiem i tylko z karabinu do niego strzelalem i padl Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 A co właściwie to daje (uratowanie Malik)?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Dostajesz trophy i pod koniec gry to ona przylatuje odebrać naukowców i dr Reed. Czyli w sumie nic specjalnego, jednak ja wolałem ją uratować Cytuj Odnośnik do komentarza
Krizz 541 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 A co jest jak jej nie uratuję ? bo jakoś przy pierwszym przejściu z "rozbiegu" uratowałem ją Cytuj Odnośnik do komentarza
fightclub87 9 Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 Darth Krizzo Pojawia się na stole operacyjnym w kryjówce Żniwiarzy. A samolot jest na miejscu gdy ratujemy naukowców i chyba Reed go pilotuje bo nie wiem kto inny by tam mógł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Mam pytanie odnośnie długości gry. Właśnie wróciłem do Detroit, jestem po walce z drugim bossem. Jak daleko jestem? Przyznam, że za cholere nie chce kończyć tej gry Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi