czysty 1 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 witam, historia dzisiejszych ulepszen: http://www.g4tv.com/videos/54976/deus-ex-human-revolution-real-life-augmentation-video/ i link do strony z linkiem z you tube http://techzwn.com/2011/08/deus-ex-eyeborg-documentary-explores-real-world-cyborgs/ mocna rzecz pozdrawiam Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 14 września 2011 Opublikowano 14 września 2011 jak sobie poradzić z drugim bosem bo nie mam rozwiniętej zdolności żeby użyć tajfuna Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 14 września 2011 Opublikowano 14 września 2011 Najlepiej rzucić granat emp albo taką minę (są do znalezienia w szafkach) i poprawić jakąś mocną bronią (np rewolwer), trzeba też być w ciągłym ruchu i nie wpaść na podłoże pod napięciem. Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 14 września 2011 Opublikowano 14 września 2011 problem polega na tym ze jak trafiam w filar to prad jest wszedzie Cytuj
estel 806 Opublikowano 14 września 2011 Opublikowano 14 września 2011 To nie strzelaj w filar. Prąd produkuje właśnie zniszczenie jednego z reaktorów. Przydatny zabieg, jeżeli kupiłeś ulepszenie, które powoduje że nie otrzymujesz obrażeń od elektryczności. Ja używałem Stun Guna i serii z Assault Rifle. Dobrze działa też granat EMP i gazowy. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 14 września 2011 Opublikowano 14 września 2011 Pomożecie Panowie ? Jestem przy pierwszym bossie no i mam problem. Nie mam ze sobą ani wyrzutni rakiet, ani snajperki. Zero granatów. Da się go pokonać ? Gram na NORMAL. Mam strzelbę, karabin szturmowy i pistolet maszynowy. Cytuj
lothronik 254 Opublikowano 14 września 2011 Opublikowano 14 września 2011 (edytowane) Pomożecie Panowie ? Jestem przy pierwszym bossie no i mam problem. Nie mam ze sobą ani wyrzutni rakiet, ani snajperki. Zero granatów. Da się go pokonać ? Gram na NORMAL. Mam strzelbę, karabin szturmowy i pistolet maszynowy. http://www.youtube.com/watch?v=QHHuLhwJetM Mozolny sposób, ale ja wykończyłem go podobnie. A jeśli nie będziesz mógł nadal sobie poradzić, przypominam, że w trakcie walki można zapisywać stan gry. Aha, i z tego co pamiętam, to jakieś granaty powinny być w pomieszczeniach po lewej i prawej stronie. Edytowane 14 września 2011 przez lothronik 1 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 14 września 2011 Opublikowano 14 września 2011 jak sobie poradzić z drugim bosem bo nie mam rozwiniętej zdolności żeby użyć tajfuna jesli masz stun gun to zrob jak ja. stajesz na srodku i czekasz az ona zacznie dash do wystarczy w nia strzelic, zmienic na jakis karabin i bic az sie obudzi. uciec, przeladowac oba, powtorzyc max 2 razy. Cytuj
Vril_Dox 153 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Pomożecie Panowie ? Jestem przy pierwszym bossie no i mam problem. Nie mam ze sobą ani wyrzutni rakiet, ani snajperki. Zero granatów. Da się go pokonać ? Gram na NORMAL. Mam strzelbę, karabin szturmowy i pistolet maszynowy. Rzucaj w niego czerwonymi beczkami i butlami z gazem. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Dzięki, dałem sobie radę już rano z chamem. Problemem nie było to, że był on jakiś mocny, tylko sterowanie, które nie sprzyja zręcznościowym akcjom. Jestem już w kolejnym mieście i jest na prawdę pełna immersja. Rewelacyjna gra Cytuj
fightclub87 9 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 Info z deusex.pl: David Bedard - koordynator marketingu w Eidos Montreal - za pośrednictwem Thumbir odpowiada na pytania graczy dotyczące nadchodzącego DLC zatytułowanego The Missing Link. Oto czego możemy się dowiedzieć: DLC będzie dostępne z głównego menu - innymi słowy nie będzie potrzeby przechodzenia całej gry aby w niego zagrać nie określono jednoznacznie czy DLC będzie wpleciony w główną grę i będzie można go przejść jak jedną z pobocznych misji na DLC będą się składać dwie duże lokacje, ale nie będą to huby miast DLC przyniesie nowe achievementy spośród nowych postaci poznamy Netanya Keitner oraz Pieter Burke - oboje są pracownikami Belltower Cytuj
Suavek 4 735 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 Wszystko fajnie, ale mnie o wiele bardziej interesuje nieco inna kwestia: Ile Eidos/Squeenix sobie za to cholerstwo zażyczy? Bo nie wierzę, że będzie to to darmowe... Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 Darmowe nie będzie na 100% już to potwierdzili, ceny jeszcze nie podali Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 Mam pytanko odnosnie finalu 3 aktu: Jest jakis sposob by uratowac Malik? Kurde na wszelkie sposoby probowalem ale predzej Ci kolesie z ciezkim sprzetem ja wykanczaja. Jesli tak to jakas taktyka na to jest? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 Mam pytanko odnosnie finalu 3 aktu: Jest jakis sposob by uratowac Malik? Kurde na wszelkie sposoby probowalem ale predzej Ci kolesie z ciezkim sprzetem ja wykanczaja. Jesli tak to jakas taktyka na to jest? Spróbuj użyć tajfuna o ile masz z tym jest bardzo łatwo, a Jensen w trakcie animacji jest nieśmiertelny! Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 (edytowane) @Zwyrodnialec wlasnie caly myk polega na tym ze nie mam tajfuna :confused: Edit: w sumie mialem schomikowane Praxisy ktore na to wykorzystalem, chyba trzeba to tak zrobic bo caly czas brakowalo mi paru sekund zeby dac rade wyciagnac partnerke z tarapatow... Edytowane 16 września 2011 przez BoryzPL Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 Ja to zrobilem bez tajfuna. Reweolwer na tych wiekszych typów z ciężkimi maszynami (z bliska 2-3 strzały i leżą). a reszta jako s na farta wszystkim co miałem pod ręką. z 5 prób i się udało Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 Ogólnie wystarczy do nich podbiec zastrzelić 2 z ciężkimi karabinami reszta nie zabije Malik tak szybko(i część skupi się tylko na Jensen'ie) więc spokojnie można zrobić to bez tajfun'a używając karabinu bojowego. ps: i nie można zapomnieć o dwóch snajperach . Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 Bez tajfuna trzeba mieć tez granat emp na tego mecha, bo taki tajfun radzi sobie z nim bez najmniejszego problemu Cytuj
bartiz 1 618 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 latwiej jest z granatem emp ale nie trzeba bo miec. mi na koncu zostal mech to schowalem sie za murkiem i tylko z karabinu do niego strzelalem i padl Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 A co właściwie to daje (uratowanie Malik)?? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 Dostajesz trophy i pod koniec gry to ona przylatuje odebrać naukowców i dr Reed. Czyli w sumie nic specjalnego, jednak ja wolałem ją uratować Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 A co jest jak jej nie uratuję ? bo jakoś przy pierwszym przejściu z "rozbiegu" uratowałem ją Cytuj
fightclub87 9 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 Darth Krizzo Pojawia się na stole operacyjnym w kryjówce Żniwiarzy. A samolot jest na miejscu gdy ratujemy naukowców i chyba Reed go pilotuje bo nie wiem kto inny by tam mógł. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 17 września 2011 Opublikowano 17 września 2011 Mam pytanie odnośnie długości gry. Właśnie wróciłem do Detroit, jestem po walce z drugim bossem. Jak daleko jestem? Przyznam, że za cholere nie chce kończyć tej gry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi