BoryzPL 254 Opublikowano 19 września 2011 Opublikowano 19 września 2011 W koncu udalo mi sie skonczyc gre, biorac pod uwage ze padla konsolka, obecnie na dwoch chatach mieszkam i wozilem ze soba caly sprzet, konczac na kolejnej wedrowce konsoli do serwisu zaraz po zakonczeniu gry bede wspominal zabawe z Deus Ex bardzo dlugo, jeszcze lepiej ze to byly swietne chwile spedzone z gra. Przyznam szczerze, ze na samym poczatku przez pierwsza godzine troche przerosly mnie mozliwosci oraz poziom trudnosci, naprawde wysoki jak na dzisiejsze standardy, gra stawia wyzwania, co odczulem najmocniej podczas kiedy lizac kazda sciane poszedlem na modernizacje bioprocesora. Biorac pod uwage moj styl gry, gdzie lazilem z samymi slabymi pukawkami do straszenia myszy bardzo odczulem walke z Namirem, na szczescie dalem rade zdobyc bazooke i 3 rakiety i bylo po sprawie, caly sprzet jaki mialem wczesniej byl nie przydatny, albo mial strasznie watpliwa skutecznosc Sprawilo to ze od tego momentu, a to chyba jakies 3/4 gry za mna bylo (?) ze troche zmienilem podejscie i wykorzystywanie Praxisow, co jednak nie bylo tak trudne jak sie spodziewalem, bo przed samym finalem mialem jeszcze 3 w zapasie zeby sobie rozdzielic wg najoptymalniejszego wykorzystania na koncu, oczywiscie zostalo troche jeszcze rzeczy do wykorzystania ale wg mnie nieprzydatnych. Zmieniajac kierunek w ktorym maja isc rozwoj powstal wg mnie niezly terminator co w polaczeniu ze zbieraniem calego ciezkiego sprzetu do rozwalki sprawilo, ze final trwal z 1-2 min i bylo po wszystkiemu, bo na bazooke, granaty EMP nie bylo mocnych i mogli mnie calowac w pompke. A wciagajaca fabula umocnila mnie w przekonaniu, ze to byl najlepszy zakup w tym roku, a jeszcze 2 miesiace temu w ogole nie interesowalem sie tym tytulem, polecam tym ktorzy jeszcze nie grali, a Ci co grali to wiedza PS. Nie wylaczajcie napisow 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 20 września 2011 Opublikowano 20 września 2011 Missing Link ma wystarczyć na 5h. Dawać to szybciej! http://gamezilla.komputerswiat.pl/newsy/2011/39/dlc-do-deus-ex-bunt-ludzkosci-to-5-godzin-grania Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 20 września 2011 Autor Opublikowano 20 września 2011 (edytowane) BTW: SE wypuściło w ogóle pełen OST? Bo słyszałem, że nawet w Augmented Edition dodawali jeden CD, gdzie np. nie ma tego kawałka który wrzuciłem. Ten OST na płycie dodawanej do augmented edition zawiera tylko 12 utworów. Ponoć mają wypuścić osobno "pełny" OST ale konkretnej daty brak, a szkoda bo chętnie bym go już zamówił. A co się tyczy nadchodzącego DLC to: gra będzie zlokalizowana we wszystkich premierowych językach przejście DLC zajmie około 5 godzin fabuła DLC nie będzie związana z fabułą gry, nie mniej rzuci światło na pewne aspekty świata DX:HR DLC będzie dostępne tylko z poziomu menu głównego do ściągnięcia będzie ponad 1,5gb DLC możemy się spodziewać raczej pod koniec niż na początku października Źródło:http://www.deusex.pl/news.php Edytowane 20 września 2011 przez Paliodor Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 Po czym poznać, że za długo grasz w DE:HR? 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 (edytowane) Walkthrough dewelopera z Missing Link. Bring it, (pipi)a! Bring it, now! Acha i komentarz z YT: "If u wanna make enemies, try to delay the DLC." Edytowane 23 września 2011 przez Voytec Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 Prawie jak MGS2 i Snake na tankowcu. Dodatek będzie mocny, nie mam co do tego wątpliwości. Szkoda, że nadal nie ma dokładnej daty. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 Obawiam się tylko, że wydając DLC przy premierze Batmana mogę wypaść ze wczówy w Deusa i kupie Missing Link dopiero w listopadzie po ograniu Batmana i Uncharted. A swoją drogą, wczoraj skończyłem grę. Jest rewelacyjna, końcówka mocna i daje do myślenia. Coś takiego lubię. Fabuła to mocna strona gry, no question about that. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 Fabularnie zawodzi głównie jeden wątek relacje między dr Reed, a Jensenem. Jakoś to szybko zostaje ucięte, a przecież gdy odlatuje ona z resztą naukowców Adam mówi "my jeszcze nie skończyliśmy". Niestety nic później nie ma już miejsca, węszę tutaj jakieś DLC, albo zwyczajnie to olali. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 Zgadzam się. A odnośnie DLC to całość to ten fragment jest ładniejszy niż cała gra Ładne oświetlenie, elementy cząsteczkowe. Jest naprawdę ekstra Cytuj
Suavek 4 816 Opublikowano 23 września 2011 Opublikowano 23 września 2011 Nie jestem przekonany. Ot bonusowa misja za dodatkowe pieniądze. Jak gdybym nie dość już na gierkę wydał i jej "dodatki" (Augmented Edition z "oszukanym" OSTem). Oczywiście chętnie przejdę to kiedyś, chociażby dla fabuły (zakładając, że ta będzie miała jakiś większy sens w kontekście całości), ale tym razem odpuszczę sobie zakup na premierę. Poczekam na jakąś wyprzedaż. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 (edytowane) Mam pytanie odnośnie misji pobocznej z panem Ż. Chodzi o Żelaznego (btw niezła beka hehe) rozmawiałem z nim i ostatecznie. Pozwoliłem mu robić swoje, puściłem go a można zakończyć tą misję przekonując go żeby jednak nie mścił się, nie zabijał? Strasznie jestem ciekaw heh bo to, że można go zabić to domyślam się. Ale "swojego" nie wypada ;p Edytowane 24 września 2011 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Z poradnika wynika, że nie ma takiej opcji. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Szkoda sam opis misji sugerował jednak co innego (właśnie takie rozwiązanie). Btw a jaki poradnik? Masz jakiś poradnik z misjami pobocznymi bo jestem ciekaw jakie ominąłem do tej pory. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Z gry-online. Właśnie sprawdzałem ile misji pobocznych pominąłem. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 (edytowane) Kupiłeś? ;] bo z tego co wiem to na gry-online sprzedają poradniki. Chociaż czasami potem je na torrentach ludzie udostępniają hehe. Noo z tego co wiem to też mi umknęło parę misji jak na razie. Znajomy opowiada o jakimś queście na co jak wtf, ja nic takiego nie miałem lub na odwrót. Tym bardziej mnie to dziwi jak niby je ominąłem. Skoro sprawdzam, węszę wszędzie... no nic jak skończę grę to sobie posprawdzam wszystko dokładnie. Edytowane 24 września 2011 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Nie kupowałem, łatwo znaleźć. ;] Jest obszerny i wszystko ładnie jest rozpisane, plus opis dla różnych stylów grania, chociaż mnie interesowały tylko poboczne zadania. I tak samo starałem się wszystko dokładnie eksplorować, a i tak coś pominąłem. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Kurde, u mnie to samo. Staram się węszyć, lizać ściany, zaczepić się o każde zadanie a i tak nie zrobiłem wszystkich zadań pobocznych. Będzie przynajmniej motywacja do kolejnego przejścia Cytuj
estel 806 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 Ja również się nie śpieszyłem i udało mi się w jednym przejściu zrobić wszystkie sidequesty. Widocznie za bardzo podziwiacie genialny design, a za mało rzeczywiście węszycie Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 24 września 2011 Opublikowano 24 września 2011 gra sama zniecheca do weszenia kiedy 99.9% npc ma do powiedzenia jedna zapetlona linijke tekstu a ten 0.1% (tak wiem jestem zbyt laskawy dla tej gry bo jest to napewno mniejsza liczba) daje Ci side quest (taki doktorek w akcie 4 czyli juz dawno za punktem gdy jeszcze chcialo mi sie zagadywac npc) pomijajac juz to ze sidequest w akcie trzecim jest zalezny od twojego poprzedniego wyboru przy rozmowie z sarifem a nie od tego czy ci sie spieszy czy eksplorujesz i zagladasz pod kazdy kamien. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Serio od czasów MGS1 nie słyszałem jeszcze tak klimatycznego osta do gry wideo (nie ignoruję serii FF, TES, AC, ME, chodzi mi o integrację muzyki ze stylistyką). Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Ja słyszałem, w Okami. ;] 1 Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Integracja muzyki ze stylistyką? Również słyszałem i to dosyć niedawno ;] - Mirrors Edge. Dokładnie ten sam poziom "zlania" się muzyki z grą, mało tego grając w Deusa. Parę kawałków, dżwięków skojarzyło mi się właśnie z ostem ME. 1 Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Zapomniałem o Mirror's Edge. My bad. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 (edytowane) Pytanie odnośnie końcówki (tak myślę). Uratowałem Malik przez co teraz pod koniec to ona przyleciała po naukowców i Megan. A kto przylatuje po nich lub co się dzieje jak się nie uratuje Malik? Edytowane 27 września 2011 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 27 września 2011 Opublikowano 27 września 2011 Naukowcy odlatują z Reed i to ona prowadzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi