Voytec 2 761 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 No Deus takimi smaczkami miazdzy suty. Tego jest duzo wiecej, rozkoszuj sie, kozbinio Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Deus Ex na PSN za 29zł? Czy ja dobrze widze? W tej cenie mysle ze moge ta gre sprobowac Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Chyba jakiś dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 (edytowane) Chyba jakiś dodatek. Nie, faktycznie za 29zł można teraz wyrwać w promocji Deus Ex'a. Missing Link natomiast jest za 9zł. Edit: Plus to DLC z tą jedną misją za 3zł i DLC z dodatkowymi brońmi za 2zł. Albo można też kupić Deus Ex: Complete Edition za 39zł (dzięki czemu się oszczędza te 4zł). Fajnie jakby tak wszystkie gry rok po premierze były dostępne za takie grosze . Edytowane 17 Sierpnia 2012 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
humanno 201 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Nieźle. A inne dodatki? Był w ogole jakis jeszcze mission pack poza missing link? Chetnie spędziłbym jeszcze kilka h przy Deusie. Kurde kupielm tą gre jakieś pół roku temu pod wplywem chwilowej zajawki, a okazała się być w pierwszej 10 mojgeo Top Ever. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Jest jeszcze tylko 1 misja, ktora byla dodawana do preorderow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 I jakieś bronie dorzucane do kolekcjonerki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Oba te dodatki są na PSS teraz - są dwa osobne pakiety Explosive i Tactical - wtedy można było je razem w pakiecie kupić (kupowałem je pół roku temu i piszę z pamięci). W Explosive zawarta jest misja Tonga - wpleciona idealnie w fabułę - dodatkowo dostaje się za jej wykonanie granatnik. Prócz tego były tam materiały wybuchowe i automatyczne urządzenie odblokowujące. W Tactical Enhancement Pack była dwururka, snajperka i 10,000 kredytów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Kasa dla mnie była zbędna, poza praxis nie miałem na co jej wydawać, a na koniec nazbierała się tego spora suma. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Dla mnie też - ciągle miałem jej za dużo - na początku te kredyty są tylko przydante aby kupić 2 x Praxis Jest też taki motyw że jeśli w Detroit na początku wykupi się wszystkie dostępne Praxis i potem w Hengsha Limb Clinic zrobi to samo to jak wracamy do Detroit to znowu są dostępne Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Praxisów też za dużo miałem pod koniec gry. Nie licząc tego drzewka gdzie jest zaznaczanie przeciwników wykupiłem praktycznie wszystko. W ogóle ostatnio przeczytałem, że jeżeli gra się w odpowiedni sposób - zawsze non-lethal takedown, double jak się da, eksploracja wszystkiego, hackowanie wszystkiego, czytanie wszystkiego - to można zdobyć wystarczającą ilość XPków i Praxis Kitów, żeby wykupić każde możliwe ulepszenie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Dla mnie też - ciągle miałem jej za dużo - na początku te kredyty są tylko przydante aby kupić 2 x Praxis Jest też taki motyw że jeśli w Detroit na początku wykupi się wszystkie dostępne Praxis i potem w Hengsha Limb Clinic zrobi to samo to jak wracamy do Detroit to znowu są dostępne w Hengsha też się odnawiają przy drugiej wizycie. w Deus Ex powinno się grać tak jak opisuje Walduś. czytać gazety i maile, gadać z ludźmi, słuchać rozmów strażników, przechodniów, gadek podczas walk z bossami np. wsłuchajcie się co krzyczą te babki i Zhao podłączone do Hyrona Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 W sumie to i na upartego da się przejść grę wyłącznie z odblokowanymi opcjami hackowania i podnoszeniem ciężkich przedmiotów. Panowie dwa pytania: 1. Muszę (tak twierdzi gra) rozwalić dwa roboty. Czy jeśli je rozwalę stracę możliwość zdobycia osiągnięcia za zabijanie przeciwników? No i czy da się je rozwalić bez podnoszenia alarmu ("wróg")? 2. Jak się obezwaładnia wręcz więcej niż jednego przeciwnika? Mam wykupione ulepszenie... ale nie wiem jak z niego skorzystać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 1. Roboty można rozwalać, wystarczy jeden granat EMP, ale lepiej wcześniej zająć się strażą, bo mogą usłyszeć wybuch. 2. Jak kręci się dwóch przeciwników w niedużej odległości od siebie, to zakradasz się i opcja będzie dostępna. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Możesz też włamać się do jakiegoś terminalu i jeżeli masz odpowiednie ulepszenie to z poziomu hackingu je wyłączyć (disable). Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Szkoda, że w Deus Ex: IW jest ostre fantazjowanie, taki daleki neo cyber punk, i fabularnie dziwnie zawiłe. Trudno by było robić sequela, w dodatku inny klimat niż HR. Liczę jednak, że kolejny DE będzie jeszcze tuż przed jedynką, mimo że HR ostro domykał historię. Na szczęscie jest tam trochę miejsca na prequel, czyli obalenie Illuminatów przez Page'a, stworzenie Morfeusza z Hyrona, protokól Akwin, stworzenie Szarej Śmierci, ect. ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 W sumie to i na upartego da się przejść grę wyłącznie z odblokowanymi opcjami hackowania i podnoszeniem ciężkich przedmiotów. Panowie dwa pytania: 1. Muszę (tak twierdzi gra) rozwalić dwa roboty. Czy jeśli je rozwalę stracę możliwość zdobycia osiągnięcia za zabijanie przeciwników? No i czy da się je rozwalić bez podnoszenia alarmu ("wróg")? 2. Jak się obezwaładnia wręcz więcej niż jednego przeciwnika? Mam wykupione ulepszenie... ale nie wiem jak z niego skorzystać. jak rzucasz emp w robota, to przy wybuchu pojawia się na moment status wróg , ale nie oznacza to alarmu, po prostu nie może być w pobliżu strażników. zajrzałem w spoiler Mendrka i chyba zaspoilowałem sobie pierwszą część :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
neogrisza 1 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 witam mama pytanie czy DEUS EX Z PSS jest PL? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Tak, jest - ale przed zakupem musisz sprawdzić opis gry w PSS ponieważ są dwie wersje: Polska/Rosyjska (do wyboru) oraz tylko Angielska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 191 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Wiecie do którego jest ta promocja? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Do 29 sierpnia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) Panowaie czy da się uratować Malik bez zabijania i bez stanu czujności "wróg"? Edytowane 11 Września 2012 przez dawdi17 Cytuj Odnośnik do komentarza
noxious33 71 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 (edytowane) da się. Włączasz na starcie niewidzialność, bierzesz pistolet ogłuszający i biegasz jak po(pipi)any od wroga do wroga. Przyda się trochę odnawiaczy baterii. Edytowane 11 Września 2012 przez noxious33 Cytuj Odnośnik do komentarza
drk2 7 Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Panowaie czy da się uratować Malik bez zabijania i bez stanu czujności "wróg"? Akurat statusem "wrogi" nie musisz się w ogóle przejmować w tym momencie bo nie ma żadnego wpływu na pucharek Ninja Kontra System. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 trzeba uważać na robota jak wybucha może zabić kogoś i po pacifist Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi