mattaman 294 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 Do platyny potrzeba. Ja Malik ratowalem na hardzie, dodatkowo bez zabijania nikogo. Wtedy jest problem, w każdym innym przypadku to nic trudnego. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 No uratowanie Malik to był największy problem - a fabularnie to potraktowali to jak jeden chuuuu czy uratowana czy nie. na jakiś romans liczyłem a tu bida z nędzą... Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 14 maja 2013 Autor Opublikowano 14 maja 2013 Ukazał się zremiksowany album z muzyką z pierwszego Deus Ex za free: http://augment.ocremix.org/download.php 3 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 3 czerwca 2013 Opublikowano 3 czerwca 2013 (edytowane) Być może na targach E3 zobaczymy w akcji Deus Exa 4. Are YOU ready for The Fall? Eidos właśnie to zatwittował, przypominam, że parę miesięcy temu były rejestrowane domeny Deus Ex: The Fall https://twitter.com/eidosmontreal/status/341537040107712512 Mam nadzieję, że tym razem żadnych jaj już sobie nie robią Edytowane 3 czerwca 2013 przez Kre3k Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 A jednak, już jutro więcej informacji. Mam nadzieję, że wyjdzie już tylko na next-geny. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 jak słyszę tę muzykę to ciarki przechodzą 2 Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 O tak, Detroit City Ambient (Part 1), to jeden z najlepszych utworów w grze, obok Icarusa i Everybody Lies. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Przede wszystkim to trzeba miec nadzieje ze to pelnoprawna gra, bo ten design loga smierdzi czyms innym. Z drugiej strony, nie bez powodu chyba konwertuja HR na WiiU, albo akurat w tym miesiacu daja HR na amerykanski PS Plus. Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 W końcu. Kontynuacja jednej z moich najbardziej ulubionych gier na obecną generację. Mam nadzieję, że to żadna ściema bądź kuźwa komiks . Cytuj
estel 806 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Tylko co z fabułą. Chciałoby się zagrać Jensenem, ale wtedy musieliby wybrać jedno z zakończeń jako kanoniczne. Na prequel też raczej nie ma szans. Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 O tak, Detroit City Ambient (Part 1), to jeden z najlepszych utworów w grze, obok Icarusa i Everybody Lies. jeżeli everybody lies to to co leci przy dialogu z eliza przed drugim bossem, to tak. a co z kawałkiem w burdelu na hengsha ? Cytuj
Yap 2 795 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Tylko co z fabułą. Chciałoby się zagrać Jensenem, ale wtedy musieliby wybrać jedno z zakończeń jako kanoniczne. Na prequel też raczej nie ma szans. Nie muszę grać Jensen'em szczerze powiedziawszy. Może teraz przyszedł czas na..laskę? Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 O tak, Detroit City Ambient (Part 1), to jeden z najlepszych utworów w grze, obok Icarusa i Everybody Lies.Ja bym jednak na pierwszym miejscu osobiście wrzucił poniższy track: Nie pamiętam już powodu, więc nie będę go zmyślał, ale rozpoczynając Deusa pamiętam że miałem trochę deprechę. Gdy z głośników poleciał TEN utwór przesiedziałem w apartamencie chyba ze 20 minut słuchając tego tracka. Offtopem nadmienię, ze z jakiegoś powodu kojarzy mi się z PS: Torment. Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Cały OST z Deusa to majstersztyk, śmiem twierdzić nawet, że najlepszy w tej generacji. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Dla mnie również, dosyć często go sobie puszczam. Najlepszy od czasów Okami. Oczywiście nie biorę pod uwagę tych z licencjonowaną muzyką, bo w tym przypadku Mafia 2 z ponadczasowymi kawałkami z lat 40/50 była mocna. A jeśli chodzi o następnego DE, to mam nadzieję, że będzie więcej miast do zwiedzania. W HR z braku czasu podobno wyleciała górna Hengsha i Montreal. Cytuj
estel 806 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Ja bym chciał lepsze zbalansowanie ulepszeń, bo w HR było kilka zupełnie zbytecznych. Dodatkowo mój największy zarzut to fakt, że gra promowała określony tryb gry (stealth bez zabijania) kosztem innego. Chciałbym czegoś bardziej na miarę Dishonored, gdzie gra stworzona jest tak, że każdy znajdzie coś dla siebie i może grać jak mu się podoba. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Będzie pierwsze duże rozczarowanie tegorocznego "E3" (czy może raczej okresu przed) jeśli to nie będzie nowa, pełnoprawna gra. Nie wiem jak Wy ale mam ogromne ciśnienie na jutro żeby zobaczyć co to jest. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Musi być kolejna część. Wystarczy, że Human Defiance okazało się failem. Jeden wystarczy. xD Cytuj
MYSZa7 8 962 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Tak jak Zwyrol pisał, bardziej rozbudowane lokacje by się przydały i jeszcze więcej questów pobocznych. Mimo iż miejscówki niszczyły klimatem to mimo wszystko były trochę ciasne i ograniczone. Cytuj
estel 806 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Albo albo Deus Ex + Skyrim. Dystopia, cyberpunk i pełna dowolność. Zamiast toporów, pałki teleskopowe. Zamiast łuków, pistolety. Zamiast czarów, hackowanie. I otwarty świat. I przedzieranie się przez firewalle zamiast dungeonów. Orgazm. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 Będzie pierwsze duże rozczarowanie tegorocznego "E3" (czy może raczej okresu przed) jeśli to nie będzie nowa, pełnoprawna gra. Nie wiem jak Wy ale mam ogromne ciśnienie na jutro żeby zobaczyć co to jest. No i miałeś rację. Gra na komórki i tablety. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 (edytowane) W komentarzach na kanale youtube jaki shitstorm się rozpętał. XDDDDDD Najlepsze podsumowanie "I never asked for this". Edytowane 5 czerwca 2013 przez Zwyrodnialec 1 Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 Drugi juz raz strollowali graczy, wiec nie dziwie sie. Nowy Deus to raczej 2015 dopiero. Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 Biorąc pod uwagę, że Eidos Montreal robi teraz Thiefa, to nie wiem czego się spodziewaliście. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi