Butcher 70 Opublikowano 15 marca 2010 Opublikowano 15 marca 2010 Zipper Interactive wraca do "opuszczonego dziecka", tworząc kolejny exclusive na PS3 w kultowej serii, którą zapoczątkowali. - 14 misji w Azji, terroryści, rebelianci, dżungla, klimaty industrialne - singlowa przygoda jako płynna opowieść bez loadingów - voice aktorzy nagrywają jednocześnie scenki mo-cap (produkcja w stylu Uncharted 2) - multiplayer dla 32 graczy - gra supportuje kontrolę poprzez PlayStation Move - premiera jesienią 2010 oficjalne info i pierwsze fotki Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 15 marca 2010 Opublikowano 15 marca 2010 Cieszę się bardzo... mam nadzieje że ta gra będzie dla mnie dużo lepsza niż BFBC2 a na pewno będzie lepsza niż MW2... czekam. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 15 marca 2010 Opublikowano 15 marca 2010 A jest i gameplay http://www.gametrailers.com/video/gdc-10-socom-4/63019 Choć on bardziej skupia się na zastosowaniu Playstation Move. Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 15 marca 2010 Opublikowano 15 marca 2010 dobrze pamiętam że w multi nie ma respów? Cytuj
Kaucz 6 Opublikowano 15 marca 2010 Opublikowano 15 marca 2010 Z 256 zeszli na 32, oj nie ładnie Choć jako że ma współpracować z Move to na pewno kupie (a z filmików wynika, uwaga - To działa! ) Cytuj
Mirumoto 234 Opublikowano 15 marca 2010 Opublikowano 15 marca 2010 Strasznie biednie to sterowanie wygląda, nie wiem jak by było jakbym sam tym sterował, ale wygląda na to, że celownik będzie latać jak dziwka za klientem. Albo po prostu Sony to debile i do prezentowania gry wystawiają kogoś, kto pierwszy raz na oczy to ustrojstwo widzi. Cytuj
CHINDOOS 7 Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 Też mnie zastanawia dlaczego tylko 32 graczy ma być MAG MAGiem ale chociaż 64 powinni dać... Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 16 marca 2010 Opublikowano 16 marca 2010 A to dlaczego tylko? Kwestia zbalansowania rozgrywki - wiecej nie znaczy lepiej. Kazdy kto gral w CoD 4 na kompie wie jak wyglada rozgrywka kiedy jest 32 graczy na serwie..... Poprostu totalny chaos. W Counter Strike najlepiej mi sie gra jak jest z 18-20 osob. A moga byc 32 osoby. Tak samo tutaj - do 64 osob rozgrywka musialaby wygladac zupelnie inaczej. Tego wymaga konstrukcja gry i zamysl tworcow i tyle. Pozatym do masowych potyczek jest MAG. Wiec nie ma co gadac takich glupot.... No chyba, ze ktos sie tylko cyferkami jara Cytuj
jarken 33 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 http://blog.us.playstation.com/2010/08/26/socom-special-forces-gamescom-floor-demo/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socom_082610 Gameplay. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Tej ludzie po kiego grzyba w Polsce gra będzie nosić tytuł SOCOM: Polskie Siły Specjalne?? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 bo w grze bedzie polski oddzial (GROM??)i mozliwe ze zamiast armia USA bedziemy wlasnie dowodzic polskimi wojakami Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 bo w grze bedzie polski oddzial (GROM??)i mozliwe ze zamiast armia USA bedziemy wlasnie dowodzic polskimi wojakami No wreszcie. Cytuj
xbor 54 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 bo w grze bedzie polski oddzial (GROM??)i mozliwe ze zamiast armia USA bedziemy wlasnie dowodzic polskimi wojakami No wreszcie. Już w codzie 3 grało się Polakami, ale niestety tylko w czołgu. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 bo w grze bedzie polski oddzial (GROM??)i mozliwe ze zamiast armia USA bedziemy wlasnie dowodzic polskimi wojakami No wreszcie. Już w codzie 3 grało się Polakami, ale niestety tylko w czołgu. Wiem, ale kiedy to było. O samej grze już prawie nikt nie pamięta. Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 (edytowane) bo w grze bedzie polski oddzial (GROM??)i mozliwe ze zamiast armia USA bedziemy wlasnie dowodzic polskimi wojakami No wreszcie. Już w codzie 3 grało się Polakami, ale niestety tylko w czołgu. Wiem, ale kiedy to było. O samej grze już prawie nikt nie pamięta. imo zayebisty smaczek...chocby przy grze w multi oby multi powrocilo w dobrym stylu... Edytowane 7 września 2010 przez Szymek_PL_ Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 Odkopuję temat Premiera SOCOM 4 w kwietniu? Choć od wiadomości o przesunięciu premiery gry SOCOM 4: U.S. Navy SEALs minęło kilka miesięcy, to do tej pory nie zdradzono dokładnej daty jej wydania. Wygląda jednak na to, że poznaliśmy całkiem wiarygodny termin, który ma szansę się sprawdzić. Jak czytamy na stronie internetowej poczytnej gazety Wall Street Journal, Sony planuje w kwietniu wypuścić omawianą ekskluzywną taktyczną strzelaninę od Zipper Interactive. Żaden z zainteresowanych koncernów póki co nie potwierdza tych doniesień. Przypomnijmy, że czwarta część serii SOCOM początkowo planowana była jako jeden z mocniejszych punktów jesiennej listy wydawniczej przygotowanej z myślą o posiadaczach PlayStation Move. Gra będzie obsługiwać owe kontrolery ruchu, ale ostatecznie zdecydowano się o opóźnieniu jej wydania na 2011 rok. Jeśli dzisiejsza wiadomość się potwierdzi, twórcom pozostanie niewiele czasu na dopieszczenie swojego dzieła. SOCOM 4 jest kolejną odsłoną jednej z najpopularniejszych serii sieciowych dostępnych na konsolach Sony. Pierwsze części ukazały się jeszcze na PlayStation 2 i były tam chyba najbardziej popularnymi i sensownymi propozycjami do gry po sieci. „Czwórka” również postawi duży nacisk na rozgrywki wieloosobowe (na jednym polu bitwy spotka się nawet 32 graczy), choć tym razem sporo uwagi poświęca się również kampanii dla jednego gracza. Warto dodać, że to nie pierwsza próba tego dewelopera zaistnienia na polu sieciowych strzelanin na PlayStation 3 – na początku ubiegłego roku ukazał się MAG, którego podstawową cechą były zakrojone na ogromną skalę bitwy. http://www.gry-onlin...13.asp?ID=56403 Cytuj
Druciak 0 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 Hmm bardzo fajna wiadomość, po cichu czekałem na Socoma więc jakby wyszedł w kwietniu to na pewno bym się zaopatrzył w gierkę bo nie dość, że będzie w pełnej polskiej wersji językowej to i ciekawi mnie ta gierka, bo grałem w mniejszą wersję na PSP. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 No ja liczę na bardzo dobry singiel (pewno się przeliczę ), jak takowy będzie to może się skusze na zakup w szybkim czasie od premiery, a może nawet w dniach premiery. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 A orientujecie sie moze, czy nowy Socom bedzie posiadal opcje sterowania zwyklym padem??? Mam move'a, ale jakos w tego typu gry wolalbym pograc sobie w tradycyjny sposob... no chyba, ze wykorzystanie kontrolera ruchu w tej grze bedzie tak genialne, ze przekona mnie do grania w ten sposob... Cytuj
Druciak 0 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 A czemu miałby nie mieć? Każda normalna gra ma jako podstawowe sterowanie pada, a sterowanie Movem to tylko dodatek. Cytuj
RIVEL88PL 2 Opublikowano 16 stycznia 2011 Opublikowano 16 stycznia 2011 Ja bardzo liczę na nowego Socoma, zwłaszcza że znów Zipper dłubie przy nim, a to oznacza że produkt powinien byc dopracowany. Oczywiście wersja PL to duży plus, i ofkors multi, na ktore licze, kustomizacja wojaka, 32 graczy wystarczy, fajne mapy, i super klimat. Czekam i napewno kupie, i spędze kilkaset (?) godzin w multi ! Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 Data premiery - 19 kwietnia + nowy trailer: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/01/27/socom-4-dated-new-trailers-released.aspx Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 (edytowane) No to na początek roku Sony wymiata Jeden ex na miesiąc BTW. Gra będzie miała co-op na 5 osób - nieźle Edytowane 28 stycznia 2011 przez SzczurekPB Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 1 lutego 2011 Opublikowano 1 lutego 2011 Nowy filmik: http://www.youtube.com/watch?v=OZWRQ2qrhRM&feature=player_embedded Cytuj
Disvertigo 7 Opublikowano 6 lutego 2011 Opublikowano 6 lutego 2011 Zobacz co dzieje się w multiplayerze SOCOM http://www.ps3site.pl/zobacz-co-dzieje-sie-w-multiplayerze-socom/63431/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi