MALGANIS 0 Opublikowano 18 marca 2010 Opublikowano 18 marca 2010 (edytowane) Poszukuję 3 ludzi do achievementów ODST, mianowicie do Vidmaster Endure. Mój gamertag to xGARGULECx jeśli jesteś chętny to daj mi znać, powinienem być praktycznie codziennie (prócz czwartków) od 9-17. Nie musisz posiadać headseta, ważne żebyś wiedział co robić. Edytowane 20 marca 2010 przez MALGANIS Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 Ja jestem chętny na kilka misji firefight oraz acziwa 4 osobowy co-op firefight na heroicznym. Deja vu z tobą nie zorbię bo po pierwsze 4 a po drugie jak sobie przypomnę moja próbę (udaną) robienia tego acziwa to mnie trzęsie. Cytuj
nelson 4 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 ktos chetny do przejscia kampani ? najlepiej w czworke Cytuj
[InSaNe] 2 505 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Opublikowano 11 sierpnia 2012 Został mi do zrobienia jeden firefight. Mapa Chasm Ten - osiągnięcie 200 tysięcy punktów. Czy Ktoś mógłby mi pomóc to przejść? Im więcej osób, tym lepiej, chociaż nawet jeśli znajdzie się jeden chętny do pomocy gracz, będzie dobrze Samemu ciężko idzie, doszedłem do 100 tysiecy punktów, ale potem padłem. Jakby Ktoś chciał pomóc, proszę o info na priv Cytuj
Sig 396 Opublikowano 22 sierpnia 2012 Opublikowano 22 sierpnia 2012 ja gram w halo odst ale cienki jestem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi