dżar 166 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Do odwalenia tego wcale nie potrzeba maski. Od posterunku biegniesz na pałę prosto, potem skręcasz w prawo i w górę po schodach, podchodzisz do filaru, odpalasz ładunek i noga. Idziesz dalej głównym korytarzem i znów w prawo, biegniesz nowym tunelem kawałek, bierzesz materiały, wracasz. Idziesz teraz do przeciwległego tunelu i biegniesz nim w góre po drodzę ubijając parę szczurów, podkładasz ładunek, uciekasz, thx. Maska nie jest nigdzie potrzebna ale jeśli naprawdę ją chcesz powinna być jakaś przy zaopoatrzeniu n a posterunku. Cytuj
Druciak 0 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Ja jestem w momencie gdy jechałem z gościem taką drenzyną i jego zabiły stwory,a ja jechałem dalej i rozwaliłem się w dole. Gierka bardzo fajna, a ta jazda dała kopa grze. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 29 czerwca 2010 Opublikowano 29 czerwca 2010 Metro 2034 w drodze. Będzie na X360 także w 3D. Źródło: http://www.vg247.com/2010/06/29/thq-metro-2034-on-the-way-in-3d-too/ Hell Yeah ! Ciekawe czy jeszcze w 2011. Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 20 lipca 2010 Opublikowano 20 lipca 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 20 lipca 2010 Opublikowano 20 lipca 2010 Za gre dopiero mam zamiar się zabrać , ale kilka dni temu skończyłem książke , ta jest fenomenalna, daje jej dyszke , polecam sprawdzić! Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 20 lipca 2010 Opublikowano 20 lipca 2010 januszxp: Jakie alternatywne zakończenie ? Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 20 lipca 2010 Opublikowano 20 lipca 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 20 lipca 2010 Opublikowano 20 lipca 2010 Szkoda, że nie dostałem alternatywnego. Teraz przynajmniej wiem coś więcej o tej grze Cytuj
kulakila 0 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 theBESTIA - i jak tam MetroShock , bo nie dałeś znać w końcu. Ja po przeczytaniu ksiązki jestem w niebo wzięty bo spodziewałem się bardzo okrojonej wersji a dostałem skróconą wersję książki z mega klimatem i wygodną grywalnością i żałuję, że wcześniej sie nie zaopatrzyłem w ten tytół bo IMHO zasługuje na kupienie w preorderze - cód, miód i orzeszki !! Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Nie dałem , bo nadal ma status - "dopiero zamierzam się zabrać..." Cytuj
kulakila 0 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Też zwlekałem i zwlekałem a teraz się dziwię, że dopiero teraz cioram - nie pożałujesz - niematotamto !! Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 27 sierpnia 2010 Opublikowano 27 sierpnia 2010 Ta gra zieje klimatem do tego stopnia, że na początku się bałem, że się nie wciągnę bo z miejsca czuć inny styl. Brałem na premierze z UK za 150zł i nie żałowałem ani jednej złotówki Szkoda, że na kolejną część przyjdzie nam raczej długo poczekać. Cytuj
Fuji 1 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Ja też zacząłem grać od wczoraj i się nieźle wkręciłem. Klimat spoko przy dobrym nagłośnieniu jest czasami strasznie I co najważniejsze gra nie należy do łatwych. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Jak ja moglem dopiero teraz kupic ta gre? Aha, juz wiem czemu, bo staniala. ;] Ja też dzisiaj rano puknąłem na allegro w klawisz "kup teraz" i do mnie jedzie w folii nóweczka za 87 zł. Ciekawy jestem tego tytułu, chociaż trochę tu mnie nastraszyliście tymi bugami. :confused: Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 30 sierpnia 2010 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Ludzie trochę przesadzają z tymi bugami. Szczerze mówiąc to poza jednym nic mi się za bardzo w oczy nie rzuciło. Nie ma co się zastanawiać, jedna z lepszych gier tego roku. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Ale Miłek , pamiętaj aby także zaopatrzyć się w książkę ! Cytuj
milekp 78 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Taki też mam zamiar ale pod warunkiem, że poczuję bluesa przy grze. Jeśli nie - pan D.Glukhovsky raczej moich dutków nie zobaczy 8) Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Właśnie, warto kupować książkę ? Cytuj
K@t 116 Opublikowano 1 września 2010 Opublikowano 1 września 2010 Zdecydowanie Wciągająca i BARDZO klimatyczna. Zresztą ze znajomością treści książki gra zyskuje sporo. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 Niestety, zrobiłem ten błąd i książkę czytam po przejściu gry. Jest niesamowita, wciągająca i wiele wyjaśnia jak i nadaje sensu rzeczom, które w grze (notabene imho bardzo dobrej) zostały uproszczone, są niezrozumiałe czy nie do końca wyjaśnione. Klimat tego świata tak mnie zauroczył, że po przeczytaniu przechodzę grę jeszcze raz. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 27 września 2010 Opublikowano 27 września 2010 Hehe , tak jak mówiłem , książka jest kozak , a zakończenie miażdży , gre już niedługo mam nadzieje ogarne , ale planuje na PC bo tam wersja PyLy jest Cytuj
kulakila 0 Opublikowano 30 września 2010 Opublikowano 30 września 2010 Gdyby nie to, że bardziej mi podchodzi klimat podwodego miasta to by była najbardziej klimatyczna gra ever - IMHO Cytuj
bor 2 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Mam problem w drugim rozdziale gry - Dead City I. Na początku należy założyć maskę, lecz nie mogę jej ubrać. Kupiłem 3 filtry, lecz maska jest pokazana kolorem czerwonym i jest 03. Nie wiem co zrobić. Cytuj
TheBesTia 11 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 (edytowane) Maske ubiera/ściąga się naciskając/przytrzymując dół na d-padzie. I swoją drogą mało filtrów kupiłeś, żeby być spokojnym na powierzchni to conajmniej 10 musisz mieć Edytowane 4 grudnia 2010 przez TheBesTia Cytuj
bor 2 Opublikowano 4 grudnia 2010 Opublikowano 4 grudnia 2010 Chodzi o dolny przycisk ? To robiłem jak napisałeś i on maski nie wkładał. Ikona jej zaznaczona jest na czerwono. Nie mogę założyć maski, to możliwe iż się uszkodziła ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi