K@t 116 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 (edytowane) Możliwe. Nie wiem, czy w holu na powierzchni (początek levelu) nie znajdziesz zapasowej maski i filtrów. Sprawdź ciało przy którym grzebie Miller. Po lewej są także drzwi prowadzące na "piętro", ale bez maski to raczej za daleka droga ;-) Edytowane 5 grudnia 2010 przez K@t Cytuj
bor 2 Opublikowano 5 grudnia 2010 Opublikowano 5 grudnia 2010 Maskę znalazłem, na owym piętrze. Sprint i się udało. Po znalezieniu maski, przeszedłem całe Dead City. Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 (edytowane) Odkurzyłem kilka dni temu metro i przy pierwszym przejściu zaliczyłem około połowę aczików BTW : gra ma nieziemski klimat tak samo jak książka ale mam taki pytanko czy idzie tą gre scalakować ? słyszałem że patch blokuje achivmenty z DLC i nie idzie ich zdobyć ? ktoś to może potwierdzić zanim kupię dodatek, nie chcę wywalać MSP w błoto. Edytowane 22 lipca 2011 przez Darth Krizzo Cytuj
Mani 694 Opublikowano 25 lipca 2011 Opublikowano 25 lipca 2011 Znajomi normalnie poukańczali DLC bez problemów. Kurde właśnie trzeba od kogoś Metro załatwić i DLC coby wycalakować w 100%. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 1 sierpnia 2011 Opublikowano 1 sierpnia 2011 Własnie poluje na tą grę w dobrej cenie. Jakie są DLC do niej? jakieś dla trybu single?? Pozdrawiam Cytuj
K@t 116 Opublikowano 1 sierpnia 2011 Opublikowano 1 sierpnia 2011 (edytowane) Jest jedno DLC dodające dwa nowe poziomy trudności, nowe bronie i achievementy. A innego DLC niż do Singla nie ma, bo gra nie posiada multiplayera. Edytowane 1 sierpnia 2011 przez K@t Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 16 lipca 2012 Opublikowano 16 lipca 2012 Jestem ciekaw jak ta gra ma się do książki. Czy kończy się bombardowaniem czarnych z wieży jak w książce? Czy kierujemy Artemem, towarzyszy nam przez chwilę Hunter, czy odwiedzamy Metro-2, spotykamy sekciarzy albo tą szlamę na Kremlu? Ogólnie - czy fabuła idzie razem z książką czy są zmiany? Pamiętajcie proszę o ukrywaniu spoilerów . Cytuj
ASX 14 714 Opublikowano 17 lipca 2012 Opublikowano 17 lipca 2012 (edytowane) Gra dosyć poważnie różni się od książki , z jednej strony to plus z drugiej minus. Kierujemy Artemem , acz nasza podróż wygląda zupełnie inaczej .Huntera jest akurat tyle co w książce . Podróż Chana z Artemem wygląda zupełnie inaczej , większy epizod przeżywamy z Burbonem ,odwiedzamy Metro-2, biblioteke ,Wydarzenia na Kremlu przebiegają inaczej,nie ma parku Pobiedy , nie ma sekciarzy , nie ma rozmowy na Poliance ,gra nie musi kończyć się bombardowaniem ponieważ posiada 2 zakończenie dobre i złe (jeśli czytałeś książkę wiesz które jest kanoniczne) Z tego co napisałem może wynikać że gra jest okrojona względem książki . Na szczęście tak nie jest , pominięte epizody zastępują nowe (przynajmniej jeden z nich jest naprawdę genialny) Dzięki czemu zamiast nieudanej konwersji książki która słabo się nadaję na grę mamy niezłą adaptację . Edytowane 17 lipca 2012 przez asax Cytuj
Nowy Jork 1 Opublikowano 2 lutego 2013 Opublikowano 2 lutego 2013 Książki nie czytałem ale gra jest dobra. Podchoidziłem do niej jak do Stalkera. Na początku trochę mnie odrzuciła ale dałem jej szansę i się wgrałem. Nie był to zły wybór. Czekam z niecierpliwościąna kontynuację. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 30 maja 2014 Opublikowano 30 maja 2014 Porównanie Metro 2033 z wersją Redux: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi