Opublikowano 19 marca 201015 l Skojarzenia z ME2 mile widziane BTW, jak już sobie ludzie podładowali na 2 lata to nie ma co się dziwić ze zabrakło hehe kur.wa nabilem tylko 30:/ No tak bo trzy lata to mało. (pipi)a dwa i pół roku ale to i tak dużo. Nie ma racji, można wszystkie naraz wpisać poprzez stronę www. Przedłużyłem ważność konta do stycznia 2011 (miałem 5 kodów). Masz rację, że nie mam racji bo można było wpisać wszystkie. Edytowane 19 marca 201015 l przez Gooral
Opublikowano 19 marca 201015 l dobrze,ze nie spalem ^_^ za 4 dni mial mi sie konczyc gold,a teraz mam rok spokoju 120 zl oszczedzone. I jeszcze mam 15 kodow nie wykorzystanych
Opublikowano 19 marca 201015 l Jak ktoś jest tak miły to chętnie przygarnę jeden dwa kodziki bo widzę, że już nie działa:(
Opublikowano 19 marca 201015 l Obserwujmy co sie wydarzy bo wydaje mi sie ze stronka moze znow ruszyć.
Opublikowano 19 marca 201015 l A microsoft się będzie później dziwił "Co te polaczki tyle sianka na golda miesięcznego mają?"
Opublikowano 19 marca 201015 l Mnie sie wydaje, ze cala kacja to byla ograniczona pula kodow i chyba juz po imprezie, ale co sie dziwic jak niektorzy brali po 30 kodow ;]
Opublikowano 19 marca 201015 l wlasnie nie bo na amerykanskich forach od 18 marca juz chyba 3 razy odcinali doplyw kodow i przywracali z powrotem!
Opublikowano 19 marca 201015 l Ok, trzeba czekać... A jakby ktoś miał zbędnego (zbędny kod na LIVE, jasne ) to chętnie przygarnę
Opublikowano 19 marca 201015 l prędzej ktoś sprzeda/doładuje sobie kolejny miesiąc niż odda kod nieznajomemu za późno dowiedziałem się o promocji, a w kwietniu kończy się live
Opublikowano 19 marca 201015 l (pipi)ć mam za starego explorera w tyrze żeby strona ruszyła a dzisiaj mi live (pipi)nął ;f. Mogliby wieczorem znowu ruszyć z tym.
Opublikowano 19 marca 201015 l dzialaja wam te kody- ja swoj chcialem oddac ale nie dziala (sprawdzone na koncie eu i usa) wpisywany ze strony www przy kontach silver Edytowane 19 marca 201015 l przez maciekww28
Opublikowano 19 marca 201015 l Byłbym niesamowicie wdzięczny za jeden taki kod na PMke. Karma ci to zwróci.
Opublikowano 20 marca 201015 l dzialaja wam te kody- ja swoj chcialem oddac ale nie dziala (sprawdzone na koncie eu i usa) wpisywany ze strony www przy kontach silver Przedwczoraj w nocy jeszcze działały jak wpisywałem.
Opublikowano 20 marca 201015 l Tym razem mamy darmowe kody na 48h: https://xbox.promo.eprize.com/tokenbase/?affiliate_id=stimuluspack Kod to: mapathy
Opublikowano 20 marca 201015 l A gdy robię copy paste tej strony to przekierowywuje mnie na strone Xbox Live a dokładniej informację w jakich krajach jest dostępna ta usługa :confused: A jednak nie ! Coś zadziałało ! Edytowane 20 marca 201015 l przez Carbonite
Opublikowano 20 marca 201015 l No nie , to jest przegięcie .. Zapomniałem , że mam ustawienia regionalne na polskie i.. Wpisałem kod. Zmieniłem po wpisaniu kodu , ale na próżno. Teraz mi pokazuje , że wykorzystałem mój limit czy coś tam ( na stronie ) .
Opublikowano 20 marca 201015 l Świetny sposób na proxy, lepszy niż standardowe bramki - program Ultrasurf.
Opublikowano 20 marca 201015 l Ehh , to już się staje naprawdę upierdliwe. Nie daje rady z żadnym programem. Mógłbyś mnie nauczyć ? Tutaj wszystkim albo mi na PM.
Opublikowano 20 marca 201015 l kilka kodow 48H P3TYB-VT6R3-PHFCC-36367-3P3TW DPD3R-TDDH7-9392T-YJ87D-JWRKJ W6FDV-369YT-XJC77-YM4DG-676RD ostatnio kod na miesiac triala nie dzialal tak ze w tym przypadku nie daje gwarancji na dzialanie
Opublikowano 20 marca 201015 l ja na miecha wpisywalem przed chwila i dzialal. przec chwila sprzdalem kod na 1 miecha kolesiowi na allegro i tez mu dziala. jakby ktos chcial kupic to mam jeszcze chyba 8 kodow. 1=10 zl Edytowane 20 marca 201015 l przez Damian.
Opublikowano 20 marca 201015 l Ehh , to już się staje naprawdę upierdliwe. Nie daje rady z żadnym programem. Mógłbyś mnie nauczyć ? Tutaj wszystkim albo mi na PM. Tak jak wspomniałem, ściągnij UltraSurfa (obsługuje chyba tylko Internet Explorera). Powinno działać, ale nie mam pewności, bo strona X'a działa jedynie na IE7 i wzwyż, a ja mam szóstkę.