Gość Opublikowano 19 marca 2010 Opublikowano 19 marca 2010 http://www.joystiq.com/2010/03/19/majin-and-the-forsaken-trailer/#continued Trailer. Fajny basniowy klimat, tworzony przez design i oprawe muzyczna. Calosc opart na modnym wspoldzialaniu bohaterow (chlopaka i stwora). Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Czy jest choc jedna osoba na forum, ktora ta gre kupila i moglaby cos dla mnie sprawdzic?Chodzi mi o to czy po ustawieniu dashboardu konsoli na jezyk francuski gra sie odpala po francusku?Mysle o zrobieniu prezentu chrzesniakowi, ktory wlasnie we Francji mieszka...Z gory dziekuje. Cytuj
Gość Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 Nie sadze, zeby ktos to kupil, szczegolnie po demie. Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 3 grudnia 2010 Opublikowano 3 grudnia 2010 A ja właśnie mam zamiar kupić ,czekam tylko na jakieś w miarę sensowne cenowo używki, ale na razie tak na allegro jak i na na ebayu panuje posucha totalna. Oglądnąłem reckę bodajże Hardcore Gamer i jak dla mnie, mimo średniawej mocno oprawy, wyglada całkiem pozytywnie. Fabularny klimacik dwóch współpracujących postaci i gameplay który nie traktuje gracza jak kretyna i pozwala mu czasem pogłówkować nad jakimś w miarę logicznym problemem sprawdzały się całkiem nieźle- choćby Primal czy Beyond Good and Evil. Przy obu tych grach, a już szczególnie z Pejdżem i Jade, spedzilem sporo miłych godzin więc i Majinowi planuję dać kredyt zaufania. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 12 stycznia 2011 Opublikowano 12 stycznia 2011 Grał ktoś w nią ? bo się poważnie zastanawiam tylko mam obawy że jednak strasznie średnia jest Cytuj
Gość Opublikowano 12 stycznia 2011 Opublikowano 12 stycznia 2011 Zagraj w demo i daj 5/10. Starczy ;] Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 12 stycznia 2011 Opublikowano 12 stycznia 2011 zamówiłem na zavvi jestem typem gracza który zbytnio nie sugeruje się demami bo czasami bardzo źle dobierane są w nich etapy Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 12 stycznia 2011 Opublikowano 12 stycznia 2011 Za prawde powiadam Ci, ze sie nie rozczarujesz. Gralem kilka godzin i nie uwazam, ze byl to czas stracony. Ja bym sie demem nie sugerowal. Full znacznie lepszy... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi