Skocz do zawartości

Nowy X360

Gość bigdaddy

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bigdaddy
Opublikowano

slim = chudszy...porównajcie zdjęcie z elite, to nowa wersja jest wyraźnie chudsza (grubość tacki napędu) czyli slim jak najbardziej pasuje :D Niepotrzebnie zmieniony tytuł tematu.

WIFI + 250GB.

Teraz jedynie pytanie czy to ma wbudowany zasilacz. Dziwne miejsce na wylot powietrza.

de2wsh.jpg

http://i.imgur.com/7srDh.gif

i w lepszej jakości

qpmhi1.jpg

http://spe.atdmt.com/ds/NMITMUMIMHPU/00Xbos_T_Update/Xbox_BigBird_IT_300x600_V1R2.swf

Cena 299$

Wygląd nowoczesny, na pewno lepszy niż deska do krojenia chleba :lol:

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Toz to jest ten banner :/ Myslalem, ze naprawde pokazali konsole :(

Tlumaczanie z obrazka:

Nowy Xbox 360 Slim. Dysk twardy 250 GB. Wbudowane Wi-Fi. Kompatybilny z Kinect'em. Zyj dzisiaj. Gotowa na przyszlosc technologia jutra.

Edytowane przez MakaPL
Opublikowano (edytowane)

W rozkazujacym "zyj" w drugiej osobie liczby pojedynczej. Moze tez byc przypotnikiem w liczbie mnogiej rodzaju meskoosobowego czyli "zywi" lub "zyjacy". "Oggi" to poprostu "dzisiaj" :)

Edytowane przez MakaPL
Gość bigdaddy
Opublikowano (edytowane)

no dobra tylko co to ma być z tym że kompatybilne z natalem :turned: Zwykła reklama czy stare xy nie pociągną natala tfuu kinetc co za zje... nazwa :lol:

Edytowane przez bigdaddy
Opublikowano

Liczycie osobiscie na jakies drobne zmiany jeszcze? Nie wiem... wiecej portow USB, zrzucanie kontentu na dysk albo wsparcie dla dzwieku 7.1? Nie wybiegac daleko z fantazja, ale teraz majac nowa konsole zaczna sprzedawac napedy Blu-Ray! :D To bylo by fenomenalne :D

Opublikowano (edytowane)

Brak RRoD, E74 i napędów rysujących płyty. Reszta może być po staremu. Nawet buczenie.

Swoją drogą zawsze się zastanawiałem jak to jest i mniejszy laptop tym droższy. Im mniejsza konsola tym tańsza.

Edytowane przez S!N
Gość bigdaddy
Opublikowano

3x porty usb wystarczają, może konsola będzie posiadała dodatkowe wejście na dźwięk, może zasilacz w środku jest..

Ciekawi mnie tylko czy w 100% to jest finalny wygląd

Opublikowano

Pewnie tyle co PS3 albo i mnie. W sumie nie dosc, ze mniejszaja objetosc to najnowsze zasilacznie nie dosc, ze sa male to dodatkowo bardzo lekkie. Mi 3 porty to za malo. 4-6 portow (a raczej 4 to konkretna liczba). Przeciez skoro XO pozwala na podlaczenie sie 4 osoba na raz to moze dajcie 4 porty gdyby kazdy na kablu jechal. Poza tym jesli ktos ma stara wiersje konsoli i WiFi nowe (2 porty USB) to tylko jeden port mu zostaje. Ja slucham muzy z iPoda na konsoli (-1 port) + gram po kablu (-1 port). Gdzie mam teraz podlaczyc WiFi albo drugiego pada jesli uzywam standardowego WiFi na jedno USB? Poza tym mamy te fajna rzecz, ze uzywamy pendrive'ow jako dyskow, wiec portow ZAWSZE brakuje jesli ktos uzywa swojej konsoli pod roznym katem (nie po to ja reklamowano jako kombain multimedialny, bym bez uzywania WMC czul sie gorszy).

Gość bigdaddy
Opublikowano

@maka no ale w tej wersji masz wifi, masz dysk 250GB więc po co ci pamięć usb dla gier ? :D jedno wejście dla natala, jedno dla pamieci z filmami, itp. i zostaje trzecie.

W ps3 są dwa, też wystarczają.

Gość bigdaddy
Opublikowano (edytowane)

takie porównanie:

płyta gł. która wyciekła jakiś czas temu

xbox360-valhallaleaklg.jpg

qpmhi1.jpg

Mamy 1-2 nowe wejścia jeśli porównamy do starej płyty x360.

A jeśli porównamy zdjęcie x360 slim z płytą głowną to widać że w slimie na samym dole pewnie będzie wbudowany zasilacz > wysokość konsoli i napędu w porównaniu do całej reszty. Tak strzelam.

Edytowane przez bigdaddy
Gość Zaqair
Opublikowano (edytowane)

powiem tak jak bedzie w zestawie z kinect za 250 euro to czas znowu kupic xbox :) . Ogolnie mi sie podoba nowy wyglad zdecydowanie lepszy niz obecna wersja

Edytowane przez zaq123456
Opublikowano

Śmiem wątpić. MS nie zrezygnowałby z kapuchy jaką sobie nabija sprzedając swoje HDD na rzecz możliwości wciśnięcia dowolnego HDD jak w przypadku PS3.

Dając możliwość korzystania z pendrków raczej sobie odpuścił. Owszem za darmo rozdawał nie będzie, ale może się ocknie, że to era "jak wszystko nie będzie w zestawie" to nikt tego nie kupi, a czasy dokupywania z PS2 się skończyły.

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

Wygląd bardzo fajny. Udało się pojechać w dół z wielkością płyty głównej, ale najwyraźniej wbudowali zasilacz.

Na plus:

- wygląd,

- WiFi,

- dysk 250Gb w standardzie.

Ciekawa jaka cena. Moim zdaniem niezależnie od tego ile nowych rzeczy wepchną do środka to powinni zejść 50$ z ceny.

EDYTA: Teraz jak tak się przyjrzałem tacce napędu to faktycznie konsola jest sporo cieńsza. Do tego trochę krótsza no i bez zewnętrznego dysku co ją też optycznie pomniejsza. A jak ma wbudowany zasilacz to można powiedzieć, że M$ odwalił kawał dobrej roboty.

Edytowane przez donsterydo