Skocz do zawartości

Nowy X360

Gość bigdaddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zestawie jest 1 miesięczny xbox live gold ?

Czy ten miesięczny XBL ma przesądzić o zakupieniu konsoli przez Ciebie ? Nie ma w zestawie miesięcznego Golda i nigdy z tego co pamiętam nie było. Raczej przy założeniu nowego konta dostajesz miesiąc gratis ale nie w formie zdrapki.

Opublikowano

@Cr@sh - jestem normalny, gdyby to miało przesądzić o zakupie konsoli, to musiał bym mieć coś nierówno pod sufitem. :rolleyes:

Pytałem się z czystej ciekawości, ot taka moja natura.

Chyba nie przyjdziesz pod mój dom z pochodnią i krzykiem :"Na stos" ? :teehee:

Opublikowano (edytowane)

Podobno się często kurzy i nie można go ze spokojnie wytrzeć. Przy każdym dotknięciu etc. otwiera się tacka od napędu. Dlatego jeśli chcesz wyczyścić swojego x'a musisz go odłączyć od sieci. Podobno.

Edytowane przez Mefi23
Opublikowano

Sorry jeśli nie na temat ale poważnie zastanawiam się nad wymianą X360 premium na slima. Czy jest jakaś możliwość zgrania wszystkich danych z dysku (save'y , DLC) na PC a potem na slima?

Gość donsterydo
Opublikowano (edytowane)

DLC będziesz mógł normalnie z neta ściągnąć jeśli się nie mylę. Savey chyba możesz na pendrivea ściągnąć i podłączyć do slimki i zgrać.

Edytowane przez donsterydo
Opublikowano
A dlaczego miała by być taka możliwość ?

Dlatego, że nie można zetrzeć z niej kurzu i dlatego, że niechcący dziecko dotknie lub czymś lekko puknie i włącza przycisk power lub wysunięcie tacki - to chyba tyle.

Trzeba... odłączyć od prądu ?

Ale jestem mondry :thumbsup:

No coś ty :woot:

Niestety u mnie nie ma takiej możliwości - kable są obudowane a kontakt za szafą. Każdorazowo musiałbym odsuwać meble, żeby odłączyć od prądu :yes:

Wiem, że można jeszcze za każdym razem korki wykręcać ... ale nie chce mi się :D

Albo kupić kabelek "transfer kit" i zgrać wszstko odrazu. Pózniej można go odsprzedać :)

transfer kit można też pożyczyć od jakiegoś miłego użytkownika forum :blush:

Opublikowano (edytowane)

Szybkie pytanie, pewnie było to poruszane, ale sprawa jest pilna. Otóż - jak wygląda sprawa z dyskiem do tańszej wersji Slim 4GB. Da się bez problemu wsadzić jakiś własny dysk czy trzeba czekać na oficjalne od MS? A jak da się to jaki typ dysku musi być? Będę bardzo wdzięczny za odpowiedź.

Edytowane przez aux
Opublikowano (edytowane)

Nie da się włożyć własnego dysku ani tego z poprzednich wersji, tylko oficjalny od MS którego jeszcze nie ma w sprzedaży a co jest w środku oosbiście nie wiem, chyba 1,8 cala. Jest zamknięty w obudowie z której nie da się go wyjąc.

Edytowane przez heaverq
Gość donsterydo
Opublikowano

Tego Arcade się nie opłaca. X360s 250Gb można już za 1000zł kupić, a jak zainwestuje w Arcade to cholera wie ile później będzie dysk kosztował.