Juchy 24 Opublikowano 16 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Co powiecie na białą wersję 'slima'? http://gtaultimate.net/uploads/download/janusz/xbox360ssmall.jpg http://n4g.com/news/564769/xbox-360-s-really-is-scratching-discs-part-1 - kolejni... jak nie bedzie widac paluchów i kurzu, bedzie lepsza.... sam kolor to kwestia gustu i tego czy pasuje do otoczenia w ktorym bedzie postawiona... Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Biała na tym zdjęciu wygląda na matową. Pożyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
arek_51 2 Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Fajna Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pawlo_PL Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Biała zdecydowanie lepsza. Jeśli Xbox, to tylko biały. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 mogli spowolnic, czyli nie ma juz DVD x12 a np. x8 w starych tez zmienic mozna bylo ten parametr i bylo cicho jesli chodzi o naped, a odczyty w cale sie duzo nie pogorszyly a to co podales z youtube to wyglada na przesadzone, sluchajac tego ja w ogole nie rozpoznaje w tym mojego grubego X0, wazne jest gdzie dokonywane sa pomiary, ta sama konsola i mozna zrobic dowolna glosnosc tylko operując odlegloscia od zrodla... nie spowolnili bo napęd jest szybszy ;] http://www.youtube.com/watch?v=xCscLkxVuLk&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 (edytowane) trzeba by samemu potestowac konsole by wysnuc miarodajne wnioski, same filmiki nigdy nic nie mowia, bo zadam podstawowe pytanie, jaki naped siedzi w bialej?.... drugie pytanie jakie juz widac wg filmiku, zerknij na początek napisow w grze jakie ma opoznienie (tyle samo co wlasnie roznice w ladowaniu systemu 4sek), pod koniec filmiku tez ok. 4 sek jest roznica, czyli nie zwiekszala sie, najprawdopodobniej przy tej samej firmie napedow czyli liteon bedzie taka sama predkosc, co by wskazywalo ze nie jest mniejszej predkosc, a jest bardziej wyciszony i podstawowe pytanie w czym lezy roznica ladowania systemu 4 sek szybciej, to podstawowe pytanie na ktore trzeba odpowiedziec zeby zrozumiec reszte... dla mnie fakt jest jeden, zmodowanie slima na konsole bezgłośna jesli chodzi o system chlodzenia jest realne i mniej problematyczne niz fata....i jak zwykle MS zrobił kolejny wypust lepszy od poprzedniego i bardziej doposażony co u konkurencji zawsze jest na odwrót... Edytowane 19 Lipca 2010 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
jabba 0 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Nowy X jest WYRAŹNIE cichszy, 250 GB pozwala mi zainstalować wszystkie gry jakie mam i jeszcze wiele dem. 999 zł (bez transfer kita, MM Lublin) dobrze wydane. Wreszcie mi się żona i dziecko w nocy budzić nie będą gdy tatuś pogrywa... Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Białas rządzi!! Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Dziś kupiłem nową wersje i stary 4,5 letni premium poszedł w odstawkę. Chodzi ciszej i to o wiele (teraz w tle instaluje się gra to wiem:P) Wygląda zajefajnie <-- wreszcie jak sprzęt skończony a nie jak niedorobiony zlepek plastiku:P W Media Markt dodają do nowego x'sa kabel do transferu plików. Nie chciało mi się usuwać gier arcade i instalki battlefielda więc z nimi przegrałem na nowy dysk. Wszystko poszło bezproblemowo i naprawdę szybko (7,6gb w mniej niż kwadrans). Dla osób co mają x'sa podłączonego do monitora komputerowego oraz głośników od kompa - działa kabel vga zakupiony do starszej wersji x'sa. Jest obraz i dźwięk. Zasilacz do konsolki też jest zdecydowanie mniejszy i wg mnie nie nagrzewa się tak bardzo jak poprzedni model. Pad czarny i słuchawki czarne wyglądają przekozacko. No ale mówi to osoba grająca do tej pory na białej wersji:P Minusy widzę dwa: Brak kabla HDMI w zestawie oraz jakiegoś bonusu na dysku twardym. Bo Hexic już było za czasów mojego pierwszego xboxa. Za 1049 zł powinni coś jeszcze dodać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MakaPL 31 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Pad. Slyszalem, ze lekko sie rozni od starszych wersji. Jakies zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 chyba tylko takie, że analogi i krzyżak jest czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza
MakaPL 31 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Tyle to mial i elite Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Krzyżak jest poprawiony. Łatwiej nim teraz operować, ma mniejszy opór przy naciskaniu. Za to przyciski i bumpery mają większy opór i szybciej wracają do pozycji początkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Tyle to mial i elite Nie krzyżak i analogi są szare http://www.youtube.com/watch?v=fAPC3Ho1Lwo 5:15, na nowym padzie wszystko jest czarne Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Ciekawe jaki pad będzie w wersji białej xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MrNorbi 38 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Eeee, szkoda xD No ale może arcade bedzie biała?? xD JA bym wolał białego xboxa, chociaż i tak na razie nie kupie nowej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza
rainuS 4 Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 co ty, internetu nie czytasz? wiadomo, ze arcade bedzie biala. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 20 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 No i miałem rację. Nowy Arcade będzie się różnił tylko dyskiem, N zostaje na pokładzie + 4Gb flasha. Idealna podstawka dla Kinect, coś mi się wydaje, że dopiero teraz MS będzie czerpał prawdziwe korzyści z utrzymywania Arcade na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 W ultimie pre-order nowego Arcade za 859zł. Z rzekomej obniżki 40zł wynika ze cena sugerowana to 899zł? D R O G O Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Strasznie drogo, myślę że cena troszkę zleci do premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 No mam nadzieje bo teraz w tej cenie to można nowego Elite wyrwać... Nawet jak zleci na jakieś promocji do 799zł to i tak dalej to nie będzie opłacalne na tą chwilę za podobną kupujesz nówkę Arcade za 629zł + Dysk 20GB/ Pendrive16GB i jeszcze pada drugiego ;P Arcade SLIM jest TOTALNIE nieopłacalny przy tej cenie biorąc pod uwagę cenę SLIM 250GB a zwłaszcza niskie ceny "starych" Xboxów Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 No a czego się spodziewaliście ? Nowy produkt + duży popyt = wyższa cena. Ja jakbym teraz miał kupić konsolę to bym brał Jaspera 120Gb, niektóre sklepy z tego co słyszałem to nawet po 700zł sprzedawały, nic tylko brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 W ultimie pre-order nowego Arcade za 859zł. Z rzekomej obniżki 40zł wynika ze cena sugerowana to 899zł? D R O G O W MM widziałem na własne oczy nowego Slima 250 GB za 990 złotych z tranfer-kitem. A więc można obniżyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
JoZi 14 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 No a czego się spodziewaliście ? Nowy produkt + duży popyt = wyższa cena. Ja jakbym teraz miał kupić konsolę to bym brał Jaspera 120Gb, niektóre sklepy z tego co słyszałem to nawet po 700zł sprzedawały, nic tylko brać. To chyba tylko słyszałeś ewentualnie były to jakieś pojedyńcze przypadki wyprzedaży w pojedyńczych hipermarketach pojedyńczych leżaków magazynowych albo coś bo patroluje sytuacje jakiś czas bo chce kupić xboxa i najtańsze jakie znalazłem jaspery to Arcade za 629 i elite za 849 w Euro AGD RTV (były też za 799 RE 5 Edition ale już wyprzedane i w okrutnym (pipi)zkowatym kolorze:P) No chyba że znasz albo ktoś inny zna jakieś tańsze zródło Elite albo Arcade to mógłby podać Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 181 Opublikowano 21 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2010 Nowy Arcade ma mieć też matowe wykończenie (może się okażę, że bedzie praktyczniejsze i ładniejsze). Ja mimo wszystko poczekam parę miechów bo IMO teraz nowy X jest średnio opłacalny. Może nawet poczekam do premiery Girsów o_O Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi