Dabman 104 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Widziałem już, czekam teraz na pierwszego moda 2x 4GB ( z jednej strony jest możliwość dołożenia NAND ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Juchy 24 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 (edytowane) i kto by to mial robic i po ch...? slim, tym bardziej 4GB, to nie jest konsola dla kombinacji, a dla casuli... jasper+jtag to jest to co tygryski lubia najbardziej w temacie kombinacji... Edytowane 30 Sierpnia 2010 przez Juchy Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Cóż tak lśni na mej półce? Toż to nowy xbox360! Musiałem się podzielić tą informacją Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 @Bigdaddy - no i przetestowałeś ten dysk, działa toto ? tak, wszystko OK, WD Bevs 120GB ze starego Xa Teraz tylko czekać na bundle x slim + kinect za 1100zł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 (edytowane) Kto wie jak usunąć kod dostępu do usługi Xbox Live ? ktoś mi ustawił i teraz nie wiem jak to usunąć Dobrze poradziłem sobie.. koleżanka po ostatniej imprezie wprowadziła kombinacje XXYY Edytowane 1 Września 2010 przez Mefi23 Cytuj Odnośnik do komentarza
Maniaczek 5 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Ponieważ od kilku lat mieszkam w Czechach tak więc nowy model kupiłem tutaj. Zakupu dokonałem w dniu europejskiej premiery (czyli 16 lipca). Xboxa planowałem kupić już na maju ale coś mnie podkusiło aby poczekać jeszcze na E3, bo "może zapowiedzą jakieś fajne obniżki" . Po ujrzeniu na konferencji MS nowego modelu wiedziałem, że chce już tylko jego. Mimo atrakcyjniejszej (niewiele) ceny na sklepach internetowych ja swoją kupiłem w Electroworld (głównie ze względu na łatwy dostęp do "sprzedawcy w przypadku awarii - bo jak wiecie na konsole jest rok producenta, a sklep daje od siebie dwa lata). W przeliczeniu na złotówki cena wychodziła niemal identyczna jak wówczas w Polsce (niecałe 1100zł) Tak więc po 1,5 miesięcznym użytkowaniu stwierdzam: - jak wszyscy już wiedzą konsola łapie kurz jak lep na muchy (u mnie leży w pozycji horyzontalnej to jak ostatnio sprawdziłem sierść mojego kota była nawet pod spodem!!!); - w okolicach otworów wentylacyjnych konsola grzeje się jak cholera (co jest oczywiście zrozumiałem skoro jest to główna droga wydalania gorącego powietrza); - konsola nie zaliczyła mi ani jednej zwiechy choć katuje ją nonstop (po klika dobrych godzin dziennie a w weekendy to i nawet po kilkanaście); - jeśli chodzi o jej głośność to konsola jest niemal bezszelestna gdy "pracuje" bez płyty, osobiście uważam, iż pracujący napęd wciąż głośno szumi(choć nie aż tak jak w przypadku starszych modeli), - aczkolwiek tym razem dźwięk uruchomionej gry zwykle go zagłusza. - jak się jest fujarą to podczas czyszczenia konsoli z kurzu (nie odpiętej od sieci) można ją włączyć lub otworzyć jej napęd) - joypad mimo, iż ładnie wykończony (teraz chociaż nie będzie odbarwień na gałkach u palaczy) to wciąż nie został pozbawiony swoich wad (mój d-pad nie zawsze reaguje "do góry" jak bym sobie życzył a i lewa gałka analogowa ma źle skalibrowaną "dead zone" - póki co zauważyłem to tylko w grze Braid, podczas układania puzzli lekkie szturchnięcie lewej gałki w lewo powoduje samoczynne przesuwanie się wskaźnika) - szkoda, że do konsoli nie dołączali już "nowego joypada", no ale to przecież MS P.S. Pozdrawiam Juchy'ego. Kurcze, pamiętam Cię z polskiego forum xbox-scene. Twoje rady zawsze byłby trafione (sam kilka razy korzystałem), a i tutaj widzę, że walisz konkretami. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Wybacz ale nie zgodzę się, że konsola jakoś specjalnie mocno łapie kurz - łapie go tyle samo, co stara, tylko na tej obudowie lepiej go widać. No i nie trzeba być fujarą, żeby ją włączyć podczas ścierania kurzu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pawlo_PL Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Oj, ja się z tobą nie zgadzam. Mam wersję 4GB i kurzu nie ma na niej nawet do 3-4 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Przeczytaj uważnie - czy ja pisałem, że jest? Pisałem, że łapie go tyle samo co poprzednia wersja. Ta nie ma jakiegoś magnesu na kurz. Po 3-4 dniach nie widać, po 5-7 już trochę widać ale tak czy siak nie ma go więcej tylko dlatego, że to jest nowa wersja konsoli Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Przy pierwszym włączeniu nowego X360 kazało mi ustawić ( rozciągnąć ) obraz na ekranie. Zrobiłem to na szybko i chyba niezbyt dokładnie ( lekko przycina z lewej strony) ale teraz tej opcji nie widzę nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Wydaje mi się, że musisz w opcjach wybrać 'konfiguracja podstawowa' czy coś takiego. Chodzi o to by jeszcze raz przejść przez te etapy przez, które przechodzisz przy pierwszym włączaniu ixa. Tam powinno to być. Cytuj Odnośnik do komentarza
Suboshi 3 Opublikowano 14 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 Tam pyta tylko o 480p/720p/1080i/1080p i o 50Hz/60Hz Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Hej, Nosze sie z zamiarem kupna Slim w miejsce mojego Elite. Stad, proste pytanie - jak przeniesc savy z Elite na Slim? Dyski sa inne, a wiec niekompatybilne. Zdaje sie, ze Slim nie ma wejscia na memorki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Pendrive. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Jak to pendrive? Przeciez nigdy nie dalo sie zapisywac stanu danych z "normalnego" Xbox 360 na pendriva? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 http://support.microsoft.com/kb/981974 Od pewnwgo update'u mozna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Możesz normalnie stary dysk wsadzić do nowego Slima. Wyciągasz dysk z obudowy i wpinasz go normalnie w złącze sata tam gdzie w slimie jest wejście na dysk. Tylko oczywiście trzeba to zrobić ostrożnie by złącza nie rozwalić. Następnie zabezpieczasz czymś przestrzenie między dyskiem a ściankami otworu na dysk (tak by się nie ruszał bo nie jest w fabrycznej obudowie przeznaczonej do slima). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 ja to wczoraj właśnie zrobiłem co do slima to mogę potwierdzić że jest chyba pod każdym względem lepszy od starszej wersji 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Wazne pytanie: czy Slim ma HDMI 1.3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredna 2 Opublikowano 28 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Nie ma. Wg Alberta Penello slim ma 1.2. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RIVEL88PL 2 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Może komuś się przyda: Cytuj Odnośnik do komentarza
Fenikz 89 Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 czyli ze co, moge sobie wstawić dowolny hdd? np 1 terabajt? czy jakiś limit jest do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 1 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2010 Ludzie przeglądnijcie trochę temat albo czytajcie wcześniejsze posty. Parę wyżej przypominałem, że można każdy dysk od starego X360 wsadzić do Slima, wystarczy go tylko z obudowy wyciągnąć. Bigdaddy może warto to opisać w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 6 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Wasze Slimki też wydalają BARDZO ciepłe powietrze? Na moim starym Xboxie, a tym bardziej na PS3 czegoś takiego jeszcze nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi