Opublikowano 1 kwietnia 201015 l Zauważyłem dziwną rzecz. Mianowicie wypadają mi kartki z Psx Extreme ;x Przy normalnym przeglądaniu, ot nagle, wziu i wypadają ;x I to tak od dwóch numerów. Wcześniej nigdy mnie się to nie zdarzało :F
Opublikowano 1 kwietnia 201015 l W dniu 30.03.2010 o 13:57, Cr3aTiVe napisał(a): Ale macie problem z tymi stronami, jak dziewczynki może niech wam jeszcze plakaty dodają i fotki co robi Bill w domu albo na ogrodzie? Co wy (pipi) cioty ? Przerzucicie się na cosmo ! Hipokryci i laleczki Przerzuć się na jakiś podręcznik gramatyki, który nauczy cię podstaw interpunkcji. Potem przyjdzie pora aby zapisać sie na logikę i retorykę- obie u ciebie leżą.
Opublikowano 2 kwietnia 201015 l Co do wypadających kartek: Mam wszystkie numery, od pierwszego i NIGDY nic mi nie wypadło. Co do tego postu: Cytat Po przeczytaniu tesktu o Falloucie New Vegas stwierdzam, że prasa drukowana umiera. Żeby nie mieć nowych info, których nie da się znaleźć w necie i pisać tekst o FNV to trzeba być redaktorem pisma papierowego. Mogliście ty Ściera (jako naczelny, który rządzi zawartością każdego numeru) i ty Zax poczekac aż dostaniecie możliwość przejechania się do Obsidianu i wtedy umieścić na łamach PE artykuł o tej grze z jakimiś nowymi informacjami. Bo to co jest w artykule z tego numeru zostało dwa tygodnie wczesniej umieszczone przeze mnie (tłumaczenie) w temacie FNV na naszym forum oraz przez Ausira na The Vault. Inaczej mówiąc jak takie stare informacje (które każdy może wyszukac w internecie) chcecie dawać jako nowe info o jakiejś grze to lepiej nic nie dawajcie. Tylko niepotrzebnie 8 zyli wydałem W moim przypadku PE jest jedynym źródłem informacji ze światka konsolowego, stron www o tej tematyce w ogóle nie przeglądam, tak więc mozecie robic nawet i trzytygodniowe spóźnienia, mi to różnicy nie robi. A takich jak ja jest pewnie więcej
Opublikowano 6 kwietnia 201014 l Ej, nie wiem czy już ktoś na to zwrócił uwagę, ale... ... ... ...z ostatnich kilku numerów wypadają kartki.
Opublikowano 6 kwietnia 201014 l Moje trzy ostatnie numery (150, 151, 152) totalnie mi się rozpadły, musiałem je posklejać
Opublikowano 6 kwietnia 201014 l Pisałem wcześniej, że nie wiem jak to możliwe by wypadały strony i u mnie też jedna zszywka puściła, środkowa kartka trzyma się tylko na tej dolnej. Musiałem podkleić taśmą.
Opublikowano 6 kwietnia 201014 l Za słabo środek zrobiony jest ^ ^ ^ . Dobrze że tylko to wypada a nie cała gazetka się sypie (bynajmniej u mnie w 2 ostatnich numerach w których wypadają kartki)
Opublikowano 6 kwietnia 201014 l I mnie wypadły dwie strony, trafiło na recke GoW III...ktora jest mega, bravo Kali! Takie teksty się czyta, ale mnie nagrzałeś na tego szpila. Edytowane 6 kwietnia 201014 l przez Orson
Opublikowano 9 kwietnia 201014 l Może się powtórzę, ale co zrobiliście z HIV-em i gdzie ukryliście jego ciało łajdaki ????!!!!!!!!
Opublikowano 9 kwietnia 201014 l Autor Problem z wypadajacymi stronami zostal bardzo powaznie potraktowany przez nas jak i sama drukarnie. Najpierw podejzenie padlo na "krokodylki". To takie maszyny, kore z drutu robia zszywke, ciach i numer zszyty. Na takich maszynach mozna ustawic sile docisku itp. Tam nic nie zostalo znalezione. Ale ... jest juz znana przyczyna wiec problem nie powinien sie wiecej pojawic. Ponizej informacja z drukarni: Cytat Panie Sebastianie Wypadanie stron było przyczyną wysokiej temperatury pieca. Wada już została naprawiona i w przyszłości taka sytuacja się nie powtórzy. Pozdrawiam Jeszcze raz przepraszam wszystkich za ten problem.
Opublikowano 17 kwietnia 201014 l nowy numer już skończony od 3dni,Fenix może napisałbyś trochę wcześniej zapowiedż PE#153 ??
Opublikowano 17 kwietnia 201014 l W dniu 9.04.2010 o 11:16, Fenix napisał(a): Problem z wypadajacymi stronami zostal bardzo powaznie potraktowany przez nas jak i sama drukarnie. Najpierw podejzenie padlo na "krokodylki". To takie maszyny, kore z drutu robia zszywke, ciach i numer zszyty. Na takich maszynach mozna ustawic sile docisku itp. Tam nic nie zostalo znalezione. Ale ... jest juz znana przyczyna wiec problem nie powinien sie wiecej pojawic. Ponizej informacja z drukarni: Cytat Panie Sebastianie Wypadanie stron było przyczyną wysokiej temperatury pieca. Wada już została naprawiona i w przyszłości taka sytuacja się nie powtórzy. Pozdrawiam Jeszcze raz przepraszam wszystkich za ten problem. Co było a nie jest...wybaczymy ale pisz pan zapowiedzi nowego nr jak za dawnych czasów- tj dwa dni wcześniej...deal?
Opublikowano 19 kwietnia 201014 l W dniu 18.04.2010 o 16:40, Butcher napisał(a): http://www.ppe.pl/psx_extreme-0.html Albo ja jestem ślepy (pewnie tak) ale nie widzę tam zapowiedzi nowego numeru ;p Edytowane 19 kwietnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 19 kwietnia 201014 l Zapowiedź numeru 153 jeszcze wczoraj tam była, ale pewnie zbyt wcześnie albo co i zniknęła. Zapamiętałem 'śliczną' okładkę i recenzje Just Cause 2, Splinter Cell Conviction, Metro 2033, dodatku do Dragon Age i Prison Break. Alan Wake i RDR zapewne za miesiąc. Edytowane 19 kwietnia 201014 l przez aux
Opublikowano 19 kwietnia 201014 l Ahaaa takie buty, szkoda ;/ Że nie zdążyłem obczaić. RDR to wiedziałem (domyślałem się), że będzie za miesiąc. Ale Alan byłem pewny, że się załapie, szkoda. Edytowane 19 kwietnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 19 kwietnia 201014 l Numer już jutro więc nie bądźcie tacy tajemniczy i przywróćcie zapowiedź
Opublikowano 19 kwietnia 201014 l Ja liczę na to, że okładka pokazana wczoraj, to tylko żart, bo zaręczam, że gorszej w PE już zobaczyć nam nie będzie dane.
Opublikowano 19 kwietnia 201014 l W dniu 19.04.2010 o 08:48, Lamkers napisał(a): Numer już jutro więc nie bądźcie tacy tajemniczy i przywróćcie zapowiedź Numer będzie pojutrze, Fenix mówił, że mają dzień opóźnienia.
Opublikowano 19 kwietnia 201014 l Gdzie to jest napisane? Będzie obsuwa? Czemu nie ma recki WOrld Cupa???? Nie dostaliscie jeszcze kopi? Kto będzie ja pisał tak wogóle? <maniak na głodzie>
Opublikowano 20 kwietnia 201014 l Jak długo mamy czekać na preview pisma? Dzisiaj już 20.04. W kulki lecicie ostatnimi czasy.