Skocz do zawartości

PSX Extreme #152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
A ja myślałem, że już Ściera napisał czym jest ostatnia strona. Ale widzę, że do was gadać to jak rzucać grochem o ścianę.

No rzeczywiście, na pierwszy rzut oka wygląda jak reklama :mad: Jak tak dużo myślałeś to nie wpadłeś na to że nie czytałem wcześniejszych postów?

Opublikowano

Bez kitu, ta reklama to okladka, ma nawet cene, takze dla mnie jest to druga okladka i nie chce mi sie wierzyc w to, ze znalazlby sie taki reklamodawca ;0

Opublikowano

okładka wy.je.ba.na!!! patent z 2 stronami moze nie najswierzszy ale na pewno swietnie to wyglada i mimo wszystko lepiej niz u konkurencji. mam nadzieje ze nastepna tylko bedzie trzymala poziom z tego miesiaca.

Opublikowano (edytowane)

Dlaczego nie ma recenzji METRO 2033? Wyszlo 19.03. Recenzujecie inne badziewie a pomijacie produkcje ktora moze okazac sie czyms nietuzinkowym?

Napisz do wydawcy, czemu na miesiac przed premiera wypuscil tylko kody prev i to w dodatku PC. Ok? A potem daj mi znac na priv czemu tak zrobili, bo tez chcialbym wiedziec. Z gory dzieki.

A ja myślałem, że już Ściera napisał czym jest ostatnia strona. Ale widzę, że do was gadać to jak rzucać grochem o ścianę.

No rzeczywiście, na pierwszy rzut oka wygląda jak reklama :mad: Jak tak dużo myślałeś to nie wpadłeś na to że nie czytałem wcześniejszych postów?

Niektórzy żądają, nie myślą :)

Edytowane przez Mr_Sciera
Opublikowano

Nie wiem co Wy robicie z tym magazynem, ze Wam kartki wiecznie wypadają.

Mi ostatnio kartki ze środka wypadły w PE#18.

No właśnie też się nad tym zastanawiamy, bo np. mi w życiu kartki nie wypadły z PE. Ciężko reklamować w drukarni wypadające kartki, skoro nie wiemy jaki jest tego powód. I czy w ogóle to jest prawda :P

Opublikowano

Wg mnie jest to wina że szywki (czy jak to tam się nazywa) są za mocno zaciśnięte przez co kartka się przeciera i wypada, (ale tylko 2-3) bo potem robi się luz i jest ok.

Opublikowano

Mi w ostatnim numerze wypadły 2 środkowe kartki z recką Heavy Rain. Że niby materiał na origami czy jak? ^_^

Tego numeru jeszcze dokładnie nie przeczytałem, więc się nie wypowiadam póki co.

Opublikowano

Potwierdzam mi tez wypadaja kartki od ostatnioch dwoch, trzech numerow. Nie zaginam gazety, czytam normalnie ;]. Nigdy wczesniej mi sie to nie zdarzylo, moze 5 lat temu przypadkiem, ale teraz drugi numer z rzedu juz.

A nie zmieniliscie przypadkiem papieru na grubszy? Od jakiegos czasu numer wydaje sie ciezszy mimo ze stron ma tyle samo. Specjalnie w tym numerze popatrzylem na zszywki. Zagiete sa ok, ale jakby za krotkie byly i od poczatku karta srodkowa przy zszywkach byla nieco nacieta(od nich oczywiscie);]

Opublikowano (edytowane)

Potwierdzam. TO trzeci numer z rzędu w którym kartki mi wypadły. Nie zaginam kartek w druga stronę, otwieram magazyn tylko do 180 stopni :lol: a i tak od kilku miechów PE mi się rozpada w rękach (tzn. zszywka przecina papier).

Edytowane przez Gooral
Opublikowano

U mnie recka gow3 trzyma sie na ostatnim wlosku, a numeru nie zaginalem, czytalem w domu na dwoch "posiedzeniach" wiec nie mialo prawa sie "wyrobic". Numeru juz chyba nie otworze bo sie rozpadnie ;p

Opublikowano

W poprzednich dwóch czy trzech numerach wypadły mi środkowe kartki (w 151. kartka wypadła przy pierwszym otwarciu !!). W najnowszym numerze na szczęście trzymają się dobrze ;)

Opublikowano

potwierdzam, że gazeta się rozpada, mam 3 ostatnie numery i w tym z ME2 odpadła jedna podwójna kartka, w tym z HR dwie, a pojedynm czytaniu w najnowszy PE jedna

Same here - "środek" wyleciał sam z siebie po próbie przewrócenia strony :ermm:

Opublikowano

i nie chce mi sie wierzyc w to, ze znalazlby sie taki reklamodawca ;0

SCEP ;]

ja tam zwijam w rulon zawsze i jak na razie nic mi nie lata, limited edition pewnie mam

Potwierdzam, u mnie dokladnie to samo. Moze po prostu trzeba zwijac w rulon?

Gość Orson
Opublikowano (edytowane)

Mi w ostatnim numerze wypadły 2 środkowe kartki z recką Heavy Rain. Że niby materiał na origami czy jak? ^_^

Tego numeru jeszcze dokładnie nie przeczytałem, więc się nie wypowiadam póki co.

Mi stało się dokladnie tak samo, poprzedni też się rozopadł:/ jak będzie z tym, zobaczym (muszę go kupić na nowo- poprzedni zeżarł pies:/ )

Nie zwijam pisma w rulon, nie rzucam nim, czytam "normalnie"

Ale tak, Sciera, reklamój sprawę w drukarni .Dość dużo czytelników wspomina o tym fellerze.

Edytowane przez Orson