kami30004 2 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 A ja myślałem, że już Ściera napisał czym jest ostatnia strona. Ale widzę, że do was gadać to jak rzucać grochem o ścianę. No rzeczywiście, na pierwszy rzut oka wygląda jak reklama Jak tak dużo myślałeś to nie wpadłeś na to że nie czytałem wcześniejszych postów? Cytuj
rainuS 4 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Bez kitu, ta reklama to okladka, ma nawet cene, takze dla mnie jest to druga okladka i nie chce mi sie wierzyc w to, ze znalazlby sie taki reklamodawca ;0 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 dla mnie jest to druga okladka I słusznie, nie daj sobie nic wmówić. Precz z kapitalizmem. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 okładka wy.je.ba.na!!! patent z 2 stronami moze nie najswierzszy ale na pewno swietnie to wyglada i mimo wszystko lepiej niz u konkurencji. mam nadzieje ze nastepna tylko bedzie trzymala poziom z tego miesiaca. Cytuj
pawliszak 0 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 potwierdzam, że gazeta się rozpada, mam 3 ostatnie numery i w tym z ME2 odpadła jedna podwójna kartka, w tym z HR dwie, a pojedynm czytaniu w najnowszy PE jedna Cytuj
Mr_Sciera 7 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 (edytowane) Dlaczego nie ma recenzji METRO 2033? Wyszlo 19.03. Recenzujecie inne badziewie a pomijacie produkcje ktora moze okazac sie czyms nietuzinkowym? Napisz do wydawcy, czemu na miesiac przed premiera wypuscil tylko kody prev i to w dodatku PC. Ok? A potem daj mi znac na priv czemu tak zrobili, bo tez chcialbym wiedziec. Z gory dzieki. A ja myślałem, że już Ściera napisał czym jest ostatnia strona. Ale widzę, że do was gadać to jak rzucać grochem o ścianę. No rzeczywiście, na pierwszy rzut oka wygląda jak reklama Jak tak dużo myślałeś to nie wpadłeś na to że nie czytałem wcześniejszych postów? Niektórzy żądają, nie myślą Edytowane 23 marca 2010 przez Mr_Sciera Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Wszystko pięknie, treść pod względem merytorycznym bardzo dobra lecz wypadają kartki ze środka od numeru 150, średnio 2 na numer. Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Nie wiem co Wy robicie z tym magazynem, ze Wam kartki wiecznie wypadają. Mi ostatnio kartki ze środka wypadły w PE#18. Cytuj
Mr_Sciera 7 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Nie wiem co Wy robicie z tym magazynem, ze Wam kartki wiecznie wypadają. Mi ostatnio kartki ze środka wypadły w PE#18. No właśnie też się nad tym zastanawiamy, bo np. mi w życiu kartki nie wypadły z PE. Ciężko reklamować w drukarni wypadające kartki, skoro nie wiemy jaki jest tego powód. I czy w ogóle to jest prawda Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Wg mnie jest to wina że szywki (czy jak to tam się nazywa) są za mocno zaciśnięte przez co kartka się przeciera i wypada, (ale tylko 2-3) bo potem robi się luz i jest ok. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Mi w ostatnim numerze wypadły 2 środkowe kartki z recką Heavy Rain. Że niby materiał na origami czy jak? ^_^ Tego numeru jeszcze dokładnie nie przeczytałem, więc się nie wypowiadam póki co. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 Może zaginacie kartki w druga stronę i dlatego wypadają. Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 Potwierdzam mi tez wypadaja kartki od ostatnioch dwoch, trzech numerow. Nie zaginam gazety, czytam normalnie ;]. Nigdy wczesniej mi sie to nie zdarzylo, moze 5 lat temu przypadkiem, ale teraz drugi numer z rzedu juz. A nie zmieniliscie przypadkiem papieru na grubszy? Od jakiegos czasu numer wydaje sie ciezszy mimo ze stron ma tyle samo. Specjalnie w tym numerze popatrzylem na zszywki. Zagiete sa ok, ale jakby za krotkie byly i od poczatku karta srodkowa przy zszywkach byla nieco nacieta(od nich oczywiscie);] Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 (edytowane) Potwierdzam. TO trzeci numer z rzędu w którym kartki mi wypadły. Nie zaginam kartek w druga stronę, otwieram magazyn tylko do 180 stopni a i tak od kilku miechów PE mi się rozpada w rękach (tzn. zszywka przecina papier). Edytowane 24 marca 2010 przez Gooral Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 U mnie recka gow3 trzyma sie na ostatnim wlosku, a numeru nie zaginalem, czytalem w domu na dwoch "posiedzeniach" wiec nie mialo prawa sie "wyrobic". Numeru juz chyba nie otworze bo sie rozpadnie ;p Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 W poprzednich dwóch czy trzech numerach wypadły mi środkowe kartki (w 151. kartka wypadła przy pierwszym otwarciu !!). W najnowszym numerze na szczęście trzymają się dobrze Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 potwierdzam, że gazeta się rozpada, mam 3 ostatnie numery i w tym z ME2 odpadła jedna podwójna kartka, w tym z HR dwie, a pojedynm czytaniu w najnowszy PE jedna Same here - "środek" wyleciał sam z siebie po próbie przewrócenia strony Cytuj
Diabeu 1 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 ja tam zwijam w rulon zawsze i jak na razie nic mi nie lata, limited edition pewnie mam Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 Bo ty Diabeł w czepku urodzony jesteś i tobie takie "nieszczęścia" się nie przytrafiają. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 i nie chce mi sie wierzyc w to, ze znalazlby sie taki reklamodawca ;0 SCEP ;] ja tam zwijam w rulon zawsze i jak na razie nic mi nie lata, limited edition pewnie mam Potwierdzam, u mnie dokladnie to samo. Moze po prostu trzeba zwijac w rulon? Cytuj
ZakOnIck 22 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 U mnie też kartki lecą najlepsze jest to że podczas pierwszego przeglądania jak tylko z kiosku wziąłem Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 Hehe mi po srodku na recce gow dwie kartki wypadły z jednej zszywki. Ale trzymają się na drugiej:) Cytuj
Gość Orson Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 (edytowane) Mi w ostatnim numerze wypadły 2 środkowe kartki z recką Heavy Rain. Że niby materiał na origami czy jak? ^_^ Tego numeru jeszcze dokładnie nie przeczytałem, więc się nie wypowiadam póki co. Mi stało się dokladnie tak samo, poprzedni też się rozopadł jak będzie z tym, zobaczym (muszę go kupić na nowo- poprzedni zeżarł pies:/ ) Nie zwijam pisma w rulon, nie rzucam nim, czytam "normalnie" Ale tak, Sciera, reklamój sprawę w drukarni .Dość dużo czytelników wspomina o tym fellerze. Edytowane 24 marca 2010 przez Orson Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 Ja poprzedni numer pożyczyłem kumplowi i oddał mi osobne kartki, myślałem, że to on jest ciul a tu niee... Muszę go przeprosić. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi