Skocz do zawartości

PSX Extreme #152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zauważyłem dziwną rzecz. Mianowicie wypadają mi kartki z Psx Extreme ;x Przy normalnym przeglądaniu, ot nagle, wziu i wypadają ;x I to tak od dwóch numerów. Wcześniej nigdy mnie się to nie zdarzało :F

Opublikowano

Ale macie problem z tymi stronami, jak dziewczynki może niech wam jeszcze plakaty dodają i fotki co robi Bill w domu albo na ogrodzie? Co wy (pipi) cioty ? Przerzucicie się na cosmo ! Hipokryci i laleczki

Przerzuć się na jakiś podręcznik gramatyki, który nauczy cię podstaw interpunkcji. Potem przyjdzie pora aby zapisać sie na logikę i retorykę- obie u ciebie leżą.

Opublikowano

Co do wypadających kartek:

Mam wszystkie numery, od pierwszego i NIGDY nic mi nie wypadło.

Co do tego postu:

Po przeczytaniu tesktu o Falloucie New Vegas stwierdzam, że prasa drukowana umiera. Żeby nie mieć nowych info, których nie da się znaleźć w necie i pisać tekst o FNV to trzeba być redaktorem pisma papierowego. Mogliście ty Ściera (jako naczelny, który rządzi zawartością każdego numeru) i ty Zax poczekac aż dostaniecie możliwość przejechania się do Obsidianu i wtedy umieścić na łamach PE artykuł o tej grze z jakimiś nowymi informacjami. Bo to co jest w artykule z tego numeru zostało dwa tygodnie wczesniej umieszczone przeze mnie (tłumaczenie) w temacie FNV na naszym forum oraz przez Ausira na The Vault. Inaczej mówiąc jak takie stare informacje (które każdy może wyszukac w internecie) chcecie dawać jako nowe info o jakiejś grze to lepiej nic nie dawajcie. Tylko niepotrzebnie 8 zyli wydałem :/

W moim przypadku PE jest jedynym źródłem informacji ze światka konsolowego, stron www o tej tematyce w ogóle nie przeglądam, tak więc mozecie robic nawet i trzytygodniowe spóźnienia, mi to różnicy nie robi. A takich jak ja jest pewnie więcej ;)

Opublikowano

Ej, nie wiem czy już ktoś na to zwrócił uwagę, ale...

...

...

...z ostatnich kilku numerów wypadają kartki.

Opublikowano

Pisałem wcześniej, że nie wiem jak to możliwe by wypadały strony i u mnie też jedna zszywka puściła, środkowa kartka trzyma się tylko na tej dolnej. Musiałem podkleić taśmą.

Gość ALIEN_ALIEN
Opublikowano

Za słabo środek zrobiony jest ^ ^ ^ . Dobrze że tylko to wypada a nie cała gazetka się sypie (bynajmniej u mnie w 2 ostatnich numerach w których wypadają kartki)

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

I mnie wypadły dwie strony, trafiło na recke GoW III...ktora jest mega, bravo Kali!

Takie teksty się czyta, ale mnie nagrzałeś na tego szpila.

Edytowane przez Orson
Opublikowano

Problem z wypadajacymi stronami zostal bardzo powaznie potraktowany przez nas jak i sama drukarnie.

Najpierw podejzenie padlo na "krokodylki". To takie maszyny, kore z drutu robia zszywke, ciach i numer zszyty. Na takich maszynach mozna ustawic sile docisku itp. Tam nic nie zostalo znalezione. Ale ... jest juz znana przyczyna wiec problem nie powinien sie wiecej pojawic. Ponizej informacja z drukarni:

Panie Sebastianie

Wypadanie stron było przyczyną wysokiej temperatury pieca. Wada już została naprawiona i w przyszłości taka sytuacja się nie powtórzy.

Pozdrawiam

Jeszcze raz przepraszam wszystkich za ten problem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Problem z wypadajacymi stronami zostal bardzo powaznie potraktowany przez nas jak i sama drukarnie.

Najpierw podejzenie padlo na "krokodylki". To takie maszyny, kore z drutu robia zszywke, ciach i numer zszyty. Na takich maszynach mozna ustawic sile docisku itp. Tam nic nie zostalo znalezione. Ale ... jest juz znana przyczyna wiec problem nie powinien sie wiecej pojawic. Ponizej informacja z drukarni:

Panie Sebastianie

Wypadanie stron było przyczyną wysokiej temperatury pieca. Wada już została naprawiona i w przyszłości taka sytuacja się nie powtórzy.

Pozdrawiam

Jeszcze raz przepraszam wszystkich za ten problem.

Co było a nie jest...wybaczymy ale pisz pan zapowiedzi nowego nr jak za dawnych czasów- tj dwa dni wcześniej...deal? :D

Opublikowano (edytowane)

Zapowiedź numeru 153 jeszcze wczoraj tam była, ale pewnie zbyt wcześnie albo co i zniknęła. Zapamiętałem 'śliczną' okładkę i recenzje Just Cause 2, Splinter Cell Conviction, Metro 2033, dodatku do Dragon Age i Prison Break. Alan Wake i RDR zapewne za miesiąc.

Edytowane przez aux
Opublikowano (edytowane)

Ahaaa takie buty, szkoda ;/ Że nie zdążyłem obczaić.

RDR to wiedziałem (domyślałem się), że będzie za miesiąc.

Ale Alan byłem pewny, że się załapie, szkoda.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Ja liczę na to, że okładka pokazana wczoraj, to tylko żart, bo zaręczam, że gorszej w PE już zobaczyć nam nie będzie dane.

Opublikowano

Gdzie to jest napisane? Będzie obsuwa? :ninja:

Czemu nie ma recki WOrld Cupa???? Nie dostaliscie jeszcze kopi? Kto będzie ja pisał tak wogóle? <maniak na głodzie>