Gucio 0 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Opublikowano 20 kwietnia 2010 Fakt, ostatnimi czasy zapowiedź staje się po prostu zwykłą informacją którą można poczytać już w sklepiku. Pamiętam czasy kiedy zapowiedź była 3 dni przed ukazaniem się numeru. Lubię wasze pismo i uważam że, odwalacie kawał dobrej roboty ale szkoda tych zapowiedzi naprawdę szkoda. Cytuj
Kali 85 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Opublikowano 22 kwietnia 2010 Kali napisał coś co jednak nie jest do końca prawdą. Mianowicie chodzi o użycie Hammer'a w 2ce. Odniosłem wrażenie, że wypowiadał się za ogół, a przecież od pobicia Barbarian'a młotek staje się podstawową bronią na wszystko prócz Zeusa. Taka mała dygresja Kali... Gdziezby tam - mlot byl cholernie nudny. Gdy przechodzilem gre ponownie na hard, mlotem zabijalem tylko Barbariana i wiecej z tej broni nie korzystalem. Juz wlocznia lepiej mozna bylo wymiatac, a nie tylko sadzic w kolko slamy. Cytuj
kotlet_schabowy 2 693 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 Jedna mała uwaga (może ktoś już o tym pisał) : w recenzji GoW 3 Kali pisze o jakiejś niespodziance, że pojawia się przeciwnik, który idealnie pasuje do świata Kratosa, że aż dziwne, że jeszcze go nie było itd itp. W każdym razie : autor nie chciał zaspoilerować. Jednak stronę czy dwie wstecz znajduje się wielki screen, gdzie stojąca przed Kratosem postać mówi coś z stylu "Pokonam cię, zostanę nowym bogiem wojny. Niech to będzie moja 13sta praca". Wiadomo, że średnio ogarnięta w temacie osoba skojarzy, że spotykamy Heraklesa. Można by więc powiedzieć, że spoiler mimo wszystko ma miejsce. Czepiam się, ale rzuciło mi się to w oczy. Co do numeru, to bardzo fajny patent z okładkami. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi