Figaro 8 206 Opublikowano 22 marca 2010 Opublikowano 22 marca 2010 (edytowane) Zdziwiłem się brakiem tutaj tematu. Jestem po 1 epie - mieszanka komedii z akcją nie każdemu przypadnie go gustu, ale mi się spodobało. Na plus główny bohater, który ma jakiś ciekawy charakter i łatwo go polubić. Edytowane 22 marca 2010 przez Figaro Cytuj
Seph 0 Opublikowano 25 marca 2010 Opublikowano 25 marca 2010 Spoko jest, ot taki przyjemny do obiadu mozna obejrzec. Wiekszosc odcinkow na tym samym poziomie, nie ma wyjatkowo slabych, czy wyjatkowo za(pipi)istych Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 25 marca 2010 Opublikowano 25 marca 2010 Bardzo dobry serial, muszę kiedyś napisać o nim coś więcej. Ma tę zaletę, że z biegiem czasu się rozkręca. Drugi sezon jest dużo lepszy od pierwszego i sam w sobie też robi się coraz lepszy z odcinka na odcinek. Trzeci... hm, na pewno nie zawodzi. Warto oglądać - jedna z lepszych rzeczy w tej chwili w TV. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 2 kwietnia 2010 (edytowane) Kurdę, uwielbiam ten serial. Większość scen w Buy More rozwala. Największym plusem jest tutaj aktor grający Bartkowskiego Największym minusem za to jest akcja... Powinno być o wiele więcej zabawniejszych scen, a o wiele mniej sensacyjnych - to by wyszło serialkowi na lepsze. Ogólnie - polecam ps. muzyka jest świetna <ok> Edytowane 2 kwietnia 2010 przez Figaro Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Niedawno zaczelem ogladac serial - rozrywka w czystej postaci. W ciagu 1.5 tygodnia obejzalem caly 1 sezon i 1/4 drugiego. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Teraz to się niezle rozkreciło:) Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 (edytowane) Obejzalem 1 i 2 sezon - swietne. Jednak po pierwszym odcinku trzeciego sezonu wrazenia juz tak pozytywne nie sa. Nielogicznie poprowadzili ta fabule przeciez Chuck tak bardzo chcial znowu zaczac prowadzic normalne zycie, byc z Sara itd. Przez cale 2 pierwsze sezony o tym biadolil i sie w niej kochal. A tutaj, kiedy w koncu ma szanse, zeby jego marzenie sie spelnilo, to z niego rezygnuje. I gdzie tutaj logika. Edit: Widzial ktos najnowszy, 13 odcinek? Naprawde - pozostawia dla czlowieka tylko wielkie "wow". W zasadzie sie tego spodziewalem od poczatku, ale i tak to byl niezly twist fabularny. Jesli ktos oglada serial na bierzaco, a odcinka jeszcze nie widzial, to polecam jak najszybciej zobaczyc. Edytowane 6 kwietnia 2010 przez Yabollek007 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Chuck'a zacząłem oglądać przez przypadek, na TVN zaczęli puszczać serial od początku więc obejrzałem1 odcinek. Teraz jestem na 3 epie 2 sezonu i nadal mi mało. Świetne połączenie komedii z akcją, z ciekawymi, dobrze zagranymi, postaciami. Pytanie do fanów, czy Bryce w 2 sezonie powraca na dłużej czy na max 1-2 odcinki ? Cytuj
MarekZet 2 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Obejrzałem dawno temu ze 3 odcinki tego serialu i powiem szczerze że wolę iść na piwo z kimś kogo nie lubię, niż to oglądać. Nudne, mało kreatywne, schematyczne, ani to sensacja - ani komedia. Takie w sumie nie wiadomo co. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Obejrzałem dawno temu ze 3 odcinki tego serialu i powiem szczerze że wolę iść na piwo z kimś kogo nie lubię, niż to oglądać. Nudne, mało kreatywne, schematyczne, ani to sensacja - ani komedia. Takie w sumie nie wiadomo co. Nom, dokładnie, ale jak obejrzysz więcej epow to sie rozkreca. Szczegolnie przy 3 sezonie, w ktorym jest to po prostu bardzo, bardzo dobry serial SENSACYJNY (bo odpuścili sobie troche elementy komediowe i zrobiło sie powaznie) Pytanie do fanów, tak, powraca na dłużej w znacznie fajniejszej roli. Właściwie cały głowny watek 3 sezonu kreci sie wokół niego Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Autor Opublikowano 25 sierpnia 2010 1 sezon taki sobie, ale 2 to już za(pipi)ongo na całego. Cytuj
ogqozo 6 542 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Na zachętę przed czwartym sezonem, zamieszczam zdjęcia osób, które wystąpią gościnnie. Teraz zagadka dla młodzieży: z jakich filmów znacie tę parę uroczych starszych ludzi? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 mistrz kierownicy ucieka i terminator 2 albo przeminęło z wiatrem Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Opublikowano 26 sierpnia 2010 mistrz kierownicy ucieka xD Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 (edytowane) Serialowy rozkład jazdy rozpocząłem od serii która najbardziej mi się spodobała w wakacje. 4 sezon Chuck nie zawodzi i pomimo tego że czeka na mnie jeszcze wizyta u House'a i rozważania na temat kto jest matką w HIMYM, to trudno będzie tym serialom przebić Season Begining Chuck'a. A co składa się na taki wysoki poziom przygód Intersektu ? - Dolph Lundgren jako ruski madafaka, w tylu... ruskich madafaków z amerykańskich filmów lat.80 . - Związek Chuck'a i Sarah'y, a także kto i jak w niego wkracza z impetem ( sexting itp. ) - NOWE Buy-Mor NOWA kadra pracownicza oraz czemu ostatecznie nasz agent zostaje skazany na dalszą egzystencję w tym przybydku. - Stara ale jara Linda Hamilton kopie tyłki. Serio. Ode mnie mocne 9+/10. Tak się robi seriale, który pomimo zachowania pozorów, nadal się rozwija i jest w stanie zaskoczyć widza na plus. P.S. Jeżeli Dolph Lundgren jest tylko pionkiem w tej ruskiej organizacji, to kto jest jej szefem ? Putin ? P.S. 2 Krótki Sneak-Peek wprowadzający do 4 seonu, są lekkie spoilery z 1 i 2 epa. Edytowane 21 września 2010 przez Kalel Cytuj
januszxp 1 Opublikowano 25 października 2010 Opublikowano 25 października 2010 (edytowane) Delete. Edytowane 27 grudnia 2013 przez januszxp Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi