Plx 0 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Pytanie do Zg(red.)ów... dlaczego musimy czekać na plakaty tak długo, i dostajemy ich tak mało? Raz w miesiącu gdy zbliża się mniej więcej 20 dzień 3 dekady każdego msc. (czasem wcześniej czasem puźniej) nadchodzi ten dzień kiedy w kioseczku nieopodal mojej hacjendy, miła babeczka wręcza mi nowego "extrima". W domu wszystko przygotowane, gorąca herbata, coś na ząb... w moim osobistym słowniku nazywam to "rytuałem otwarcia" Zazwyczaj pierwsze co robię sprawdzam czy w nowym nr. dostane ładny plakat...( no bo kto nie lubi prezentów)jednak zazwyczaj gasicie moją podnietę niczym moja mama niegdyś bijąc mnie rano mokrą ścier(ą) w jądra ... Wiem że pewnie to nie takie proste, chociaż mogę się mylić. Ale pomyślcie ilu maniaków lubi plakaty, wielu moich młodszych znajomych ma całe ściany powyklejana plakatami. Myślę że duża część czytelników podpisze się pod moim postem. Plakaty są cool, nawet jeden widnieje tuż nieopodal mnie w antyramie. To plakat GoW właśnie od Was drodzy redaktorzy, taka mała rzecz a jak cieszy (oko). Pozdrawiam życząc zdrowia Cytuj
Gość Orson Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Plakatów nie ma bo era post- PRL'u się zakończyła i moda na tapetowanie ścian kartkami papieru (sic) przemineła (z wiatrem). Cytuj
Plx 0 Opublikowano 23 marca 2010 Autor Opublikowano 23 marca 2010 (edytowane) Przecież nie mówię od razu o tapetowaniu całych ścian, ale czy plakat w antyramie w gameroom'ie wygląda Twoim zdaniem (sic)? ;/ Moim skromnym zdaniem myślę że nie tylko ja tak uważam. Pozdrawiam Edytowane 23 marca 2010 przez Plx Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Kup sobie brawo albo drukarke. Cytuj
Gość Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Co za szatański umysł wpadł na pomysł wkładania plakatów w antyramę. Cytuj
Gość sanderka Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Ja proponuje plakaty z myszką Miki albo Johnnym Deppem. Takie szanujące się pismo a nie ma plakatów? Skandal. Przestaję kupować od dzisiaj, poprzednie numery które mam w domu spalę głośno się śmiejąc. Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Znajdź sobie odpowiedni screen + punkt druku wielkoformatowego( albo mało, jak kto woli)+ pieniądze= plakat Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 Jak to już kiedyś Orson pisał, w obecnych czasach tylko cyganie wieszają plakaty na ściany w roli tapety. Cytuj
Nitrom 38 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 raz na rok jest plakat:) nie wieszam plakatów, ale Mafii 2 bym powiesił. Cytuj
Wolny 29 Opublikowano 23 marca 2010 Opublikowano 23 marca 2010 (edytowane) jezeli te male gówna nazywasz plakatami... , powinny byc one drukowane na porzadnym papierze byc zawinietye w tube i byc porzadnej wielkosci, także lepiej dać se z tym spokój . Chyba że takie plakaciki (wielkość 90x60 w sam raz) można by było sobie zamawiać ze sklepu extreme Edytowane 23 marca 2010 przez Wolny Cytuj
nero2082 823 Opublikowano 24 marca 2010 Opublikowano 24 marca 2010 Co za szatański umysł wpadł na pomysł wkładania plakatów w antyramę. Nie widziałeś nigdy fajnych posterów w kinach? Hello. Jestem jak najbardziej za posterami w dużym formacie (i lepszym papierze), powinni coś dawać w ogórkowych miesiącach zamiast krzyżówek i KauMixerów Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi