Figaro 8 190 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 (edytowane) Serial twórców Entourage! Parę odcinków już wyszło, ja jestem po pilocie i zostałem bardzo mile zaskoczony. Bardzo fajny, jak ktoś lubi klimat Ekipy, to spodoba mu się i HTMIIA http://www.youtube.c...player_embedded Polecam! Edytowane 23 Marca 2010 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Ci co beda chcieli ogladac niech sie nie nabiora na teksty ze to klon entourage. How to Make It in Americ blizej do serialu obyczajowego niz komedii. Mimo tego serial bardzo mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Mają klimat Entouragowy, nawet czuć, że jest reżyserowany jak Ekipa. Fabuła rzeczywiście inna (nie ma grupy przyjaciół, tylko dwóch), nie ma showbiznesu, ale jest wiele nawiązań do popkultury itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Pierwszy odcinek jest o niczym, wynudził mnie niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Mnie pilot Entourage też wynudził. To chyba trzeba sezonami oglądać. Ale dobra nie chce być tym co odpisuje na każdy pojedynczy post :F Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Kurde ten watek Rachel i jej chlopaka krypto geja to najwiekszy minus serialu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi