Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, poczekamy zobaczymy. Faktem jest, ze Nintendo znowu zbije kokosy i to, ze dostarczy nam kolejny raz niesamowity sprzet.

Z cieszenia sie z tytulow startowych to bym troche poczekal bo nie jeden raz bylo juz przekladanie premier by dopracowac dany tytul ;) Cena duza, ale co poradzic :confused: Tylko czy czekac na wersje XL czy kupywac startowa wersje :P

Opublikowano

W sumie racja, a z drugiej strony jestem "gadzeciarzem", wiec jak zobacze juz konsolke to biore(zapewne PSP2 takze) i bez znaczenia czy jest mi to potrzebne czy nie(cholera jestem uzalezniony od gadzetow wszelakiej masci :P ) Jestem ciekaw jak wyglada to 3D dla "nieuzbrojonego" oka?

Opublikowano

Widze ze moje zdanie Cie zabolalo, nie wiem ile razy mam ci tlumaczyc ze ten ridge racer wygladal jak z psxa, a mario jak na ds'a, jesli sie myle to po prostu to zlej, co mam Ci napisac o tym mgsie? wyglada jak na ps2 i ogolnie super sie prezentuje, wyrazilem swoje zdanie wczesniej, nie chce dyskutowac, (pipi)a, to jest konsola nintendo, dorosnij ;o

Opublikowano

ridge racer wygladal jak z psxa

Człowieku, ten RR to podobno port z iPhone'a, na którym ta gra też straszy. 0% opiniotwórczego materiału nt. 3DSa. 100% lenistwa dewelopera, który na start wie że ludzie będą łapać co tylko się da.

Gość donsterydo
Opublikowano

Ja bym chciał wiedzieć kiedy Atlus ma wydać swoje gry bo to, że developerzy pozapowiadali nie znaczy, że te gry szybko zobaczymy, wcale się nie zdziwię jak będą wychodzić 2-3 lata.

Opublikowano

napiszcie proszę w telegraficznym skrócie:

- warto w dniu premiery sprowadzać konsolę z Japonii? nie chodzi o samą gotówkę tylko o dostępność usług i możliwość przestawienia języka na bardziej ludzki tak aby kobieta mi sie w tym nie pogubiła

- jak będzie z blokadą regionalną? w przypadku zakupu japońskiej wersji będę musiał sprowadzać carty prosto od nich?

- z racji braku oddziału N w Polsce wszystkim zajmuje sie LT, konsolami z Japonii też?

- w dobie gdzie nawet glupi tetris ma pucharki - czy na 3DS też będą osiągnięcia? pytam, bo jestem casualem i niekiedy tylko głupie "zdobądź wszystkie figurki" potrafi mnie zmusić do głębszego eksplorowania gry

Opublikowano

napiszcie proszę w telegraficznym skrócie:

- warto w dniu premiery sprowadzać konsolę z Japonii? nie chodzi o samą gotówkę tylko o dostępność usług i możliwość przestawienia języka na bardziej ludzki tak aby kobieta mi sie w tym nie pogubiła

- jak będzie z blokadą regionalną? w przypadku zakupu japońskiej wersji będę musiał sprowadzać carty prosto od nich?

- z racji braku oddziału N w Polsce wszystkim zajmuje sie LT, konsolami z Japonii też?

- w dobie gdzie nawet glupi tetris ma pucharki - czy na 3DS też będą osiągnięcia? pytam, bo jestem casualem i niekiedy tylko głupie "zdobądź wszystkie figurki" potrafi mnie zmusić do głębszego eksplorowania gry

1. Myślę, że lepiej poczekać na marzec i kupić u nas. Niech najpierw potwierdzą polską cenę i wtedy można się nad tym zastanawiać.

2. Nie wiadomo.

3.Podobno jest szansa, że powstanie oddział N w Polsce.

4.Wątpię, żeby były coś takiego a'la trofea z PS3, ale raczej w grach będą pojawiały się jakieś rzeczy do odblokowania/zdobycia itp.

• 4 tygodnie później...