django 549 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Nie będzie na starcie w Japonii, co do lineupu reszty świata to jeszcze nie podali list. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Ja mysle skad zamowic 3DS'a,tzn z ktorego amrykanskiego sklepu zeby za dlugo nie czekac;3 I jak to bedzie z ta ladowarka,przejsciowki jakies sa czy np moge sobie kupic ladowarke EU? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Na start rzeczywiście nie ma sensu brać, głównie z braku ciekawych gier, przynajmniej na premierę w Japonii (chyba tylko SSF 4 był dobry). Różnica dla reszty świata jest niewielka, więc nie wierzę, że w ten miesiąc pojawi się coś lepszego. Cytuj
django 549 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 eee okeeej. Nintendo podalo, ze do lata bedzie ~30 gier dostepnych. Pilotwings Resort nintendogs + cats Shin Megami Tensei: Devil Survivor Overclocked Super Street Fighter IV 3D Edition Resident Evil: The Mercenaries 3D Madden NFL Football The Sims 3 Pro Evolution Soccer 2011 3D LEGO Star Wars III: The Clone Wars Ridge Racer 3D Dual Pen Sports Super Monkey Ball 3D Thor: God of Thunder CRUSH 3D BUST-A-MOVE UNIVERSE Samurai Warriors Chronicles Dead or Alive Dimensions Asphalt 3D Tom Clancy's Ghost Recon Shadow Wars Combat of Giants: Dinosaurs 3D Tom Clancy's Splinter Cell 3D Rayman 3D Rabbids Travel in Time Zelda, Icarus, StarFox, Paper Mario i Mario Kart "się robią". Słabo troche. I gdzie Prof. Layton? Myślałem, że tłumaczenie pójdzie w miare szybko tym razem, ale chyba jednak Scepter's Flute ma pierwszeństwo... Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Co to jest ten Splinter Cell? To jakaś stara część w 3D, czy coś nowego? Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Nawet te 30 gier to straszna (pipi)nia:-( nie tego sie spodziewalem po nintendo. Pamietam ze na dsa wzialem mario i wario ware i nie bylo mnie dwa miechy, a tutaj NIC. Widac ze polecieli na ilosc. Moze i sf4, czy inny splinter cell fajny, ale nie twgo oczekuje po niny, zawiedziony jestem jak sam (pipi):-( a mialem ochote brac na premiere, poczekam do grudnia i powinno byc lepiej. Cytuj
django 549 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Ojtam, DS tez swietnych tytulow startowych nie mial. W zasadzie tylko Super Mario 64 było ok, więcej zawsze się pojawia miesiąc-dwa po premierze i tak będzie tym razem. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 (edytowane) mialem brac na premiere ale raczej odpuszczam liczylem na jakies mario, mario kart i zelde no nic poczekam jak narazie nie ma co wybrac, a druga sprawa mam pewne obawy ze gry beda takie jak na duze konsole ;/ jezeli tak bedzie to nie pozostanie mi nic innego jak zakupienie ponownie ds lite ciekawe jak na starcie bedzie wygladal virtual console Edytowane 19 stycznia 2011 przez kubson Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 (edytowane) Nawet jest w eu bedzie po 250 euro to i tak niezle. Za 999 w promocji jest mozliwe ;-) Dla mnie problemem jest to ze nie mam pojecia co moglbym kupic na premiere, zadnej zeldy mariana nic ciekawego, wiekszosc jakby z duzych konsol:-( No lajton chyba wychodzi, ale to za malo. Nic typowo nintendowskiego co zawsze bylo przy premierach ich konsol. Niemiecki gamestop 249.99 a irlandzki 269.99 cena jednak troche duza za 249.99 to mozna czasem i ps3 kupic.ceny gier to tez jakis cyrk tyle samo kosztuja co na ps3/xbox 360 no ludzie. to co na ps4/xbox to gry beda po 100euro chodzily? Edytowane 20 stycznia 2011 przez zaq123456 Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Gierki widzialem po29 funtow (ok) i po 39(przesada). Miedzy innymi zelda byla po 29, takze nie bedzie tak zle moze Cytuj
Paliodor 1 791 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Spodziewałem się zdecydowanie wyższej ceny, a tu taka w miarę fajna niespodzianka. Teraz tylko pozostaje mi czekać na premierę konsolki i się zobaczy jak się będzie miała sprawa z tą regionalizacją. Jeśli się jej nie da ominąć to z pewnością jeszcze w tym roku sprawię sobie 3DS'a. Na Zavvi też już można składać pre-ordery na gry. Cytuj
Gość Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Nawet jest w eu bedzie po 250 euro to i tak niezle. Za 999 w promocji jest mozliwe ;-) Dla mnie problemem jest to ze nie mam pojecia co moglbym kupic na premiere, zadnej zeldy mariana nic ciekawego, wiekszosc jakby z duzych konsol:-( No lajton chyba wychodzi, ale to za malo. Nic typowo nintendowskiego co zawsze bylo przy premierach ich konsol. Niemiecki gamestop 249.99 a irlandzki 269.99 cena jednak troche duza za 249.99 to mozna czasem i ps3 kupic.ceny gier to tez jakis cyrk tyle samo kosztuja co na ps3/xbox 360 no ludzie. to co na ps4/xbox to gry beda po 100euro chodzily? a te ceny gier nie biorą się też ze względu na nośnik? Ile kosztowało PSP na premierę (nie mówiąc o jego okrojonej wersji w postaci PSP GO), ile PS3? Premierowe ceny mają to do siebie, że są wysokie Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 ja tam kupie pewnie za 2 lata, a w przyblizeniu jak wyjdzie KH 3DS, jak konsolka spadnie do ceny 600zl. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Szybko na pewno nie spadnie. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Za dwa lata, to bedzie dobry czas na zakup tej konsolki - bedzie juz sporo gier, cena spadnie i dodatkowo wysoce prawdopodobne jest to, ze wyjdzie nowa wersja (DS Lite wyszedl 2 lata po premierze zwyklego). Cytuj
RoL 561 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 No i do tego czasu bedzie wiadomo, jak jest z awaryjnoscia i ewentualnymi wadami fabrycznimi. Poza tym, chyba warto poczekac, az ktos zlamie blokade regionalna i skolowac sprzet z USA, bo tam taniej ;] Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Niemiecki gamestop 249.99 a irlandzki 269.99 cena jednak troche duza za 249.99 to mozna czasem i ps3 kupic. No i? Jest jakiś powód, żeby uznać PS3 za warte więcej? Gracze pewnie poczekają z zakupem, zwłaszcza, że ciągle nie ma żadnych dat premier gier, ale sam potencjał gadżetowy 3DS-a jest wystarczający, by przy tej cenie schodziło jak świeże bułeczki przez dłuższy czas. Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Dla mnie 3DS na razie zapowiada się jak nowa wersja DSa z grami które są kotletami odgrzewanymi z innych platform. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 Chyba trudno było by założyć, że 3DS jest czymś innym, niż nową wersją DS-a. Jednak w świecie konsol nie jest to przecież jakieś wyjątkowe zjawisko. 1 Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 21 stycznia 2011 Opublikowano 21 stycznia 2011 No nie jest, ale DS był czymś nowym. W dodatku w przeciwieństwie do PSP, 80% biblioteki gier nie stanowiły ubogie porty z PS2. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 22 stycznia 2011 Opublikowano 22 stycznia 2011 (edytowane) No nie jest, ale DS był czymś nowym. W dodatku w przeciwieństwie do PSP, 80% biblioteki gier nie stanowiły ubogie porty z PS2. ok, ale trzeba dodac, ze 80% gier na DSa, to niskobudzetowe crapy :potter: *to nie prowokacja, tylko stwierdzenie faktu -_- DS i tak jest lepszy niz PSP ;p Edytowane 22 stycznia 2011 przez RoL 1 Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 3ds w ultimie za 1099 zl...a ja nie wiem czy skladac pre order czy zamawiac z USA...ta blokada regionalna namieszala mi w glowie teraz;/ Jesli zamowie 3ds z USA to jak wyglada sprawa z ladowarka i napieciami w EU? musze jakies przejsciowki kupowac itp? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 Blokada jest. Ja już w ultime złożyłem preordera na niebieskiego. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 No wlasnie dlatego ze blokada jest to chce zamawiac w USA,nie ma wała ze przepuszcze takie gry jak SMT,persony itp. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 23 stycznia 2011 Opublikowano 23 stycznia 2011 3ds w ultimie za 1099 zl...a ja nie wiem czy skladac pre order czy zamawiac z USA...ta blokada regionalna namieszala mi w glowie teraz;/ Jesli zamowie 3ds z USA to jak wyglada sprawa z ladowarka i napieciami w EU? musze jakies przejsciowki kupowac itp? No ja nie mam zamiaru składać preordera. Zwłaszcza, że nie wiadomo dat premiery ani jednej gry. I generalnie, biorąc pod uwagę historię wydawniczą Nintendo, naprawdę nie chcę skończyć z konsolą obsługującą tylko europejskie premiery. I ze względu na ceny, i w ogóle fakt, że niektóre gry nie wychodzą albo trzeba czekać rok. Moja nadzieja w tym, że, jak mówię, miałem w ręce sporo konsol w życiu (Chrono Trigger i FF6 nie wyszły w Europie, wiecie?) i jestem przekonany, że ludzie coś z tym wymyślą. Niepokoi mnie jednak to, że po pierwsze: 3DS ma Wi-Fi, po drugie - ma firmware, więc nie chciałbym też skończyć z konsolą scegloną z tego powodu, że ją shackowałem, by móc kupować gry, które nie wyszły w Europie. Nie wiem, czy taka sytuacja jest możliwa, ale doniesienia z frontu Xboxa 360 trochę niepokoją. USA ma inne gniazdka. Musisz kupić przejściówkę, która nie jest droga i raczej da ci ją dowolny sklep elektroniczny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi