Texz 670 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 3DS z USA ma chyba nie ten region, co nie? W gierki kupione w EU raczej sobie nie pograsz. Cytuj
xtik 261 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 3DS z USA ma chyba nie ten region, co nie? W gierki kupione w EU raczej sobie nie pograsz. No wiem :-( Ciekawe czy by działał Acekard albo R4 z PL na 3DSie z USA? Bo bym grał w rom'y NDS i czekał na programator dla 3DS'a... jeśli w ogóle powstanie. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) 3DS z USA ma chyba nie ten region, co nie? W gierki kupione w EU raczej sobie nie pograsz. No wiem :-( Ciekawe czy by działał Acekard albo R4 z PL na 3DSie z USA? Bo bym grał w rom'y NDS i czekał na programator dla 3DS'a... jeśli w ogóle powstanie. Raczej bliżej jest tego, że powstanie niż że nie powstanie. http://www.nds3dstore.com/crack-3ds-part-game-successfully-dump.html Nie wiem czy się można z tego cieszyć. Na pewno będzie odpowiedź Nintendo. Jaka? Mam nadzieję, że nie w majowym updejcie, który podobno zbrickuje te konsole, na których konsolka wykryła uruchamiane programatory. Właśnie... to tylko plotki póki co. Za to wraz z majowym updejtem firmware na start eShopu i reszty ficzerów konsolki wszyscy dostaną za free Excitebike: http://www.computerandvideogames.com/299266/news/nintendo-to-give-away-free-3ds-excitebike/ Edytowane 26 kwietnia 2011 przez Texz Cytuj
xtik 261 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Jeśli zrobią programator z jakimś hackiem "freeloader" to się mocno zastanowię nad kupnem 3DS'a w Stanach. Dzięki za odp. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 3DS w USA kosztuje 249$ czyli ok.(700zł !) Jeśli ktoś ci będzie kupował w USA to dolicz tez tax Mi się już znudził SSF, i jedynie gram raz dziennie w Find Mii, mam nadzieje ze pospiesza się z tym eShop Cytuj
Texz 670 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) Ja po SSFIV zabijam czas w RR3D. Mimo iż kilka lat temu grałem w to na start PSP to polecam. Bardzo dobry, charakterystyczny klasyk arcade. Mocno go rozjaśnili w porównaniu z wersją na PSP i nawet w pełnym słońcu gra się na prawdę dobrze. Jedyny minus to brak online multiplayera i dość mocne 3D. Jeżeli już to suwak tak na 1/4 daje radę. Edytowane 26 kwietnia 2011 przez Texz Cytuj
scuff 463 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 26 kwietnia 2011 Ktos wie jak jest z gwarancja na 3dsa kupionego w UK? Rok czy dwa? Pewnie nie ma co liczyc ze bedzie serwis w PL? Na amazonie wychodzi 800 zl za konsole, to jakby nie liczyc za chu** nie oplaca sie u nas kupic. 2 lata chyba. W UE jest takie prawo, że sprzedawca jest zobowiązany przyjąć produkt do 24 miesięcy od daty zakupu. Salon Nintendo (np. w Warszawie), powinien więc przyjąć reklamację moim zdaniem, jeśli konsola została zakupiona w Europie. Ja rozważam decyzję kupna 3DS'a w Stanach ( razem z Okaryną w czerwcu) ponieważ znajduje się tam mój tata (pozdrawiam ). 3DS w USA kosztuje 249$ czyli ok.(700zł !) - świetna okazja, tylko niestety z blokadą regionalną... Mam nadzieję że kiedyś wymyślą jakieś "obejście" z tą blokadą. Co radzicie? 3DS z USA czy z EU(PL)? 700zl + wysylka + problemy z regionami (i gwarancja w eu? dunno). Na allegro juz pelno nowych 3dsow w przedziale 800-900, ja bym sie mocno zastanowil przed sciaganiem konsoli z usa. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 889zl nowka. Okolo 190zl taniej sciagajac. To cena gry..... Problemy moga byc,a nie musza. Chyba olal bym targanie z uk/us. Roznica nie powala, miesci sie w cenie gry. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 IMO, teraz to nie ma sie nawet nad czym zastanawiać. Ja bym poczekał na premiery kilku lepszych gier, bo teraz w zasadzie nie ma w co grać, z takich konkretnych tytułów. za kilka miesięcy cena powinna lekko spaść, na rynku będą "normalne gry na wiecej niz 30min". no ale to tylko moje zdanie. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Cisnienie mialem i mam na Zelde. Wychodzi 17 czerwca- kupujac 3DS 3 dni po premierze wiedzialem, ze kupuje cos co bedzie lezalo Cena specjalnie nie spadnie do czerwca. Dalem 999zl i odliczam dni do 17 czerwca Cytuj
django 549 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Jak cos to ja bym bral jednak z USA. Pewnie znowu bedzie mnostwo gier ktore nigdy nie trafia do Europy. Cytuj
ogqozo 6 553 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 No ale wtedy nie masz wyboru, musisz każdą grę sprowadzać z US, a to czasami wychodzi jednak dość drogo. No i gwarancja chyba odpada? Ech, beznadziejna sytuacja z tą blokadą regionalną. Zwłaszcza, że żadnego Freeloadera sobie nie zainstalujesz, bo ci nagle Nintendo przez internet zrobi cegiełkę z konsolki. Cytuj
xtik 261 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 No ale wtedy nie masz wyboru, musisz każdą grę sprowadzać z US, a to czasami wychodzi jednak dość drogo. No i gwarancja chyba odpada? Ech, beznadziejna sytuacja z tą blokadą regionalną. Zwłaszcza, że żadnego Freeloadera sobie nie zainstalujesz, bo ci nagle Nintendo przez internet zrobi cegiełkę z konsolki. Hmmm... no to nie wiem. Jestem w czarnej d... Chyba zainwestuje w 3DS'a ze Stanów z nadzieją że powstanie jakieś obejście (freeloader ze swobodnym korzystaniem z neta). Fajnie by było sprowadzać NIEKTÓRE tytuły które nie ukażą się w EU. Ale żeby wszystkie gry to trochę drogo wyjdzie. Nie wiem... Cytuj
django 549 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 No ale wtedy nie masz wyboru, musisz każdą grę sprowadzać z US, a to czasami wychodzi jednak dość drogo. No i gwarancja chyba odpada? Ech, beznadziejna sytuacja z tą blokadą regionalną. Zwłaszcza, że żadnego Freeloadera sobie nie zainstalujesz, bo ci nagle Nintendo przez internet zrobi cegiełkę z konsolki. Czy ja wiem czy tak drogo? Używki szybko schodzą z ceny a i z nowościami nie jest tak źle. Na DSie preorderowałem Laytona i płaciłem 130zł z przesyłką. Powiedzmy, że tutaj będzie jakieś 20-30 zł więcej to i tak nie tragedia. Tylko gwarancja, wiadomo. Zobaczymy z czasem czy nie będzie sie psuł sprzęt. Jeżeli nie bedzie jakiś poważniejszych usterek to wedlug mnie mozna smialo brac. Cytuj
xtik 261 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 "Na DSie preorderowałem Laytona i płaciłem 130zł z przesyłką." A w jakim sklepie? w UK ? Cytuj
django 549 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 No mówimy o sprowadzaniu z USA. Sklep - http://www.estarland.com Cytuj
xtik 261 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 (edytowane) Ile wynoszą koszty wysyłki i ile idzie paczka? Ceny nawet nawet. Edytowane 26 kwietnia 2011 przez xtik Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Opublikowano 26 kwietnia 2011 Ja po SSFIV zabijam czas w RR3D. Mimo iż kilka lat temu grałem w to na start PSP to polecam. Bardzo dobry, charakterystyczny klasyk arcade. Mocno go rozjaśnili w porównaniu z wersją na PSP i nawet w pełnym słońcu gra się na prawdę dobrze. Jedyny minus to brak online multiplayera i dość mocne 3D. Jeżeli już to suwak tak na 1/4 daje radę. Właśnie skusiłem się na RR3D dzisiaj, nawet milo się gra i dużo wygodniejszy niż SSFIV jak się jest "on the go" Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Opublikowano 27 kwietnia 2011 Wyskoczył mi błąd przy grze w PESa. Tylko raz, ale jeszcze zbyt dużo nie grałem. Mam się bać, czy to normalka? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 soft jeszcze nie jest dopracowany wiec to raczej norma. wczesniej były jakies czarne ekrany podczas grania (update niby to naprawił ;]). ja bym sie nie martwił Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 28 kwietnia 2011 Opublikowano 28 kwietnia 2011 mi pare razy wyskoczyl czarny ekran i raz typowy freeze wkurzylem sie zanioslem do sklepu wymienilem na nowa i teraz nic sie nie wiesza ale tak jak pisze Coati raczej nie ma sie czym martwic. Cytuj
xtik 261 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 "Pewnie nie ma co liczyc ze bedzie serwis w PL?" Napisałem do nintendo.pl , czy gwarancja na 3DS'a z USA jest ważna w Polsce i odpisała mi że owszem. Więc z Europy na pewno też. ______________________ Mam takie pytanie: Gdy kupie 3DS'a ze Stanów, to czy będę mógł korzystać z usług sieciowych i firmware'ów z Europy? Dzięki za odp. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Xtik, a gierki będziesz ściągać zza oceanu? Cytuj
xtik 261 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 (edytowane) Xtik, a gierki będziesz ściągać zza oceanu? Tak, przez tatę . W przyszłości może jakiś programator. Edytowane 29 kwietnia 2011 przez xtik Cytuj
MichAelis 5 618 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Opublikowano 30 kwietnia 2011 3ds w MM za 890 na bezvaciu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi