Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
  W dniu 7.06.2011 o 23:30, Pikol napisał(a):

Tales of the abyss to można sobie na ps2 pyknąć

Tak? Tylko ze nie ma chyba wersji EU.O ile sie nie myle albo musze wydac sporo hajsu na nowa konsole + gre zamawiac z US albo zagrac mniej legalnie co mi sie nie widzi.

Pozatym:

1)Stacjonarne konsole to przezytek jak baba chce ciagle seriale ogladac/tv jest zajety.

2)Patrzenie na grafike z ps2 na HDTV to masochizm.

Edytowane przez Velius
  • Plusik 1
Opublikowano
  W dniu 8.06.2011 o 12:05, Velius napisał(a):
  W dniu 7.06.2011 o 23:30, Pikol napisał(a):

Tales of the abyss to można sobie na ps2 pyknąć

"Patrzenie na grafike z ps2 na HDTV to masochizm."

Z dobrym componentem (np.sony) nie jest tak źle. ;D

_______

Gry na 3DSa zaczynają się rozkręcać. Coraz więcej dobrych tytułów. Oby tak dalej. ;)

Opublikowano

Bylo juz o tym w tym temacie... Podobno ktos napisal do polskiego oddzialu i nie bedzie problemu z gwarancja. Ale zawsze sam mozesz do nich zadzwonic i sie dowiedziec.

Opublikowano

A ja mam dylemat,3DS z USA czy z EU? Jak kupie z EU to juz 17 czerwca moge grac w Linka,jak zamowie w US bede musial troche dluzej poczekac ale dzieki temu bede ustawiony na przyszlosc jesli chodzi o gry i region lock (shin megami tensei etc),bo nie oszukujmy sie,zanim niektore pozycje (o ile w ogole) wyjda w EU to bedziemy starymi dziadami.

Opublikowano
  W dniu 13.06.2011 o 07:08, Velius napisał(a):

A ja mam dylemat,3DS z USA czy z EU? Jak kupie z EU to juz 17 czerwca moge grac w Linka,jak zamowie w US bede musial troche dluzej poczekac ale dzieki temu bede ustawiony na przyszlosc jesli chodzi o gry i region lock (shin megami tensei etc),bo nie oszukujmy sie,zanim niektore pozycje (o ile w ogole) wyjda w EU to bedziemy starymi dziadami.

Różnica premiery Zeldy OoT w USA to 3 dni, więc nie jest to chyba wielki okres czasu. Co do 3DSa to nie wiem w jakie gry grasz, więc Ci nie doradze w wyborze regionu, ale jeśli lubisz RPG to polecam 3DSa z USA tak na przyszłość ;) . Pozostaje jeszcze jedno wyjście - czekać na programator z free regionem, na którego sobie trochę poczekamy. :)

Opublikowano

Z programatorami to będą jaja, nowy firmware umożliwia aktualizowanie konsolki w sposób bez wiedzy użytkownika. Nintendo tym samym daje sobie dość potężne narzędzie do uprzykrzenia piratom życia. I w sumie bardzo dobrze, kupuję gry na 3DSa i widzę dobrze spożytkowane pieniądze. Jeszcze z pół roku i dla mniej zamożnych drugi obieg na Allegro będzie bardzo ciekawą perspektywą. Grać, nie umierać.

Opublikowano (edytowane)

Przeciez mozna sobie wylaczyc auto update i samemu decydowac o patchach? Tak przynajmniej wyczytalem

Co do gier tylko i wylacznie rpg,tactical rpgi,pokemony,phoenix wrighty itp

Edytowane przez Velius
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

3DS Store dostał update i odpaliłem Netflix w 3DS, miesięczny Trial i nawet nie jest tak zle i każdy znajdzie coś dla siebie, nawet jest Anime

ale nic 3D nie wiec trochę rozczarowany i mam nadzieje ze w przyszłości będą oferować 3D filmy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  W dniu 26.07.2011 o 02:32, Afroman napisał(a):

Gry z USA na ds'a odpalaja się na euro 3ds'sie?

Tak, choć nie wiem jest z "DSi Enhanced" tytułami które miały blokady regionalne już na DS.

------

Ma ktos Pro Evolution Soccer 2011? kupiłem żeby mieć co robić w samolocie przez 3 i pol godziny, ale nie sadze ze tyle wytrzymam z tym

może jestem slaby i przyzwyczajony do FIFA na PS3 ale zdaje mi się czasami ze komputer to cheater :P, kamerka na plecy tez nie za bardzo mi się podoba

Opublikowano

Nintendo 11 sierpnia obniża cenę 3DS'a o 1/3 (czyli ok. 160€ będzie stał). Tym, którzy zakupili/zakupią 3DS'a przed obniżką Nintendo proponuje 20 darmowych gier Virtual Console. 10 na NES'a, 10 na GBA. Potwierdzone tytuły przez NoA to:

NES:

Super Mario Bros.

Donkey Kong Jr.

Balloon Fight

Ice Climber

The Legend of Zelda

GBA:

Yoshi's Island: Super Mario Advance 3

Mario Kart: Super Circuit

Metroid Fusion

WarioWare Inc.: Mega Microgame$

Mario vs. Donkey Kong

NoE oczywiście może samodzielnie wybierać tytuły jakie nam dostarczy, ale podejrzewam, że w większości będą się pokrywały z tymi, które dostaną mieszkańcy innych regionów.

ź: http://press.nintendo.com/articles.jsp?id=30048

Opublikowano
  W dniu 28.07.2011 o 09:08, know_naim napisał(a):

Nintendo 11 sierpnia obniża cenę 3DS'a o 1/3 (czyli ok. 160€ będzie stał). Tym, którzy zakupili/zakupią 3DS'a przed obniżką Nintendo proponuje 20 darmowych gier Virtual Console. 10 na NES'a, 10 na GBA. Potwierdzone tytuły przez NoA to:

NES:

Super Mario Bros.

Donkey Kong Jr.

Balloon Fight

Ice Climber

The Legend of Zelda

GBA:

Yoshi's Island: Super Mario Advance 3

Mario Kart: Super Circuit

Metroid Fusion

WarioWare Inc.: Mega Microgame$

Mario vs. Donkey Kong

NoE oczywiście może samodzielnie wybierać tytuły jakie nam dostarczy, ale podejrzewam, że w większości będą się pokrywały z tymi, które dostaną mieszkańcy innych regionów.

ź: http://press.nintendo.com/articles.jsp?id=30048

Z tego co wiem to na EU jeszcze nie potwierdzono obniżki (kwestia czasu). Jeżeli bedzie max 699zł to kupie w dniu obniżki.

Opublikowano

170 euro, jak coś. Czyli na nasze, siedem stówek zapewne. No cóż, pisałem gdzieś w tym dziale, że na chwilę przed wejściem Vity to się na pewno stanie, chociaż nie spodziewałem się aż tak dużej obniżki. Heh, widać N nie chce ryzykować i woli się upewnić, że na święta grać się będzie tylko na jednej kieszonce. No to teraz tylko czekać na trochę zapowiedzi gier i konkretnych dat dla tych pozycji, o których ciągle wiadomo tyle, że "będą".

Gość Orzeszek87
Opublikowano

Zostałem włąśnie posiadaczem 3ds-a. Pytanie. konsola zakupiona w Kanadzie, pytanie czy mam kupić nową baterię/ładowarkę by nie dojechać konsoli? czyu śmiało można jechać na "kanadyjskich" komponentach?

Opublikowano
  W dniu 29.07.2011 o 16:14, Orzeszek87 napisał(a):

Zostałem włąśnie posiadaczem 3ds-a. Pytanie. konsola zakupiona w Kanadzie, pytanie czy mam kupić nową baterię/ładowarkę by nie dojechać konsoli? czyu śmiało można jechać na "kanadyjskich" komponentach?

Ładowarka jest tylko 120v wiec idź kup europejska do 3DS i jedziesz normalnie