Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i oczywiście połowa sklepów nie zareagowała na obniżkę cen. Po pracy przejadę się do Saturna i Empiku i zobaczymy. Może uda mi się kupić konsolkę i do tego jakąś grę. Zastanawiam się tylko czy brać Dead or Alive czy Ghost Recona.

Opublikowano

Naprawde jestes taki naiwny i myslisz ze zaraz sklepy rzuca sie na polki i poobnizaja ceny konsolek ( ktore zakupily w cenach przed ogloszona oficjalna obnizka )? :rofl2: Ceny pojda w dol, jak sie sprzeda stary naklad.

Zasada handlowa numer jeden - sprzedac z zyskiem a nie dokladac do interesu.

Opublikowano

Naprawde jestes taki naiwny i myslisz ze zaraz sklepy rzuca sie na polki i poobnizaja ceny konsolek ( ktore zakupily w cenach przed ogloszona oficjalna obnizka )? :rofl2: Ceny pojda w dol, jak sie sprzeda stary naklad.

Zasada handlowa numer jeden - sprzedac z zyskiem a nie dokladac do interesu.

No chyba jesteś naiwny i myslisz, że sklepy nie zareagują na obniżkę i zostaną przy starych cenach, co spowoduje,że zostaną z niesprzedanym towarem.

Zasada handlowa numer dwa-sprzedać coś z minimalna stratą niż nie sprzedać wogóle.

Gość Orzeszek87
Opublikowano

Panowie obaj gadacie głupoty. jest coś takiego jak "faktura korygująca" róznica ilosci towaru na stoku jest "zwracana" wirtualnie do dystrybutora i kupowana po nowej nizszej cenie. a inne firmy sie obsrały z przeceną 3ds ponieważ są urlopy w stadbaurze i leniwym świniom ze sklepów nie chciało sie pomyslec ze bedzie taka sytuacja i przegapili sytuacje. teraz musza grzecznie poczekac az sezon urlopowy sie zakonczy.

Opublikowano (edytowane)

Jak nie Zelda to Rayman

Edytowane przez ragus
Opublikowano

159 Euro. Brać ? Jaka gra na początek ?

Ja kupiłem Ghost Recona, bardzo fajne ale trzeba ogólnie lubić taki gatunek gier. No i grafika słaba (chociaż w 3D akurat jakoś przyjemniej się na to patrzy).

Opublikowano

Ponawiam pytanko o najlepszy tytuł na początek (oprócz Ghosta którego pewnie wezmę ale później) . Co robi największe wrażenie ? Zastanawiam się poważnie nad Zeldą ale może jest coś jeszcze bardziej spektakularnego na początek 9gatunek nie gra roli)?

Opublikowano

Graficznie "robi" Dead or alive. A na początek dobry byłby Ridge Racer. Długa, wymagająca, ale za to niezbyt ładna szpila. Tania, do wyrwania na Allegro za kilkadziesiąt złociszy. Mój tytuł startowy, nie żałuję.

• Plusik 1
Opublikowano

Graficznie "robi" Dead or alive. A na początek dobry byłby Ridge Racer. Długa, wymagająca, ale za to niezbyt ładna szpila. Tania, do wyrwania na Allegro za kilkadziesiąt złociszy. Mój tytuł startowy, nie żałuję.

Zgadzam się z Tobą. Jak kupiłem PSP to startowym tytułem był RR. Też go kupuje na 3DS'a :)

Opublikowano

ja w sumie też mam w planach kupić 3DS, ale jak pojawiły się plotki o nowym modelu z drugim analogiem to mnie zniechęciły (chociaż brzmi to trochę kosmicznie, doczepiany drugi analog do starych modeli, wtf)

nie miałem nigdy DSa, no i Zelde bym obczaił bo nigdy nie grałem, poczekam do grudnia :(