Gość ragus Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 (edytowane) Te plotki o drugim analogu to zwykłe głupoty. Tak samo wiarygodny byłbym, gdybym powiedział, że będzie doczepiany odtwarzacz Bluray. Tak czy inaczej warto jeszcze poczekać, bo może jeszcze z ceny zejdą, a i zawsze więcej gierek będzie. Ciekawe jest natomiast to, że 13 września Nintendo będzie miało w Japonii konferencję, gdzie ma być ogłoszony wielki tytuł. Jeżeli ma to być gra, która mocno podciągnie sprzedaż, to pula domysłów zawęża się do: -Dragon Questa -Pokemonów -Monter Huntera -Final Fantasy Najbardziej skłaniałbym się ku Monster Hunterowi. 10 część DQ wychodzi na Wii, no chyba że zrobią na 2 platformy. Na pokemony jeszcze za wcześnie - zresztą one zawsze były zapowiadane w japońskiej telewizji. Zamieszania mógłby narobić remake V czy tam nawet VI części FF, ale SE jest na razie chyba skupione na Kingdom Heatrs i tej gierce muzycznej. Najbardziej prawdopodobny jest dla mnie właśnie Monster Hunter. Wystarczy, że przeportują 3jkę, dodadzą efekt 3d i pójdzie to jak woda. Edytowane 23 sierpnia 2011 przez ragus Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 zdementowali juz te plotki. Cytuj
shy4 53 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 ja w sumie też mam w planach kupić 3DS, ale jak pojawiły się plotki o nowym modelu z drugim analogiem to mnie zniechęciły (chociaż brzmi to trochę kosmicznie, doczepiany drugi analog do starych modeli, wtf) nie miałem nigdy DSa, no i Zelde bym obczaił bo nigdy nie grałem, poczekam do grudnia Właśnie cos tu smierdzi może to domniemany nowy model 3ds'a to głowny powód obniżki ceny teraz... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 (edytowane) zdementowali juz te plotki. Nie, najpierw to była plotka, ale jest to już oficjalnie potwierdzone. http://www.next-gen....-3ds-trade-show Właśnie cos tu smierdzi może to domniemany nowy model 3ds'a to głowny powód obniżki ceny teraz... Głównym powodem obniżki były tygodniowe sprzedaże rzędu marnych 3 tysięcy egzemplarzy . Edytowane 23 sierpnia 2011 przez ragus Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 A jest w planach jakiś Metroid ? Cytuj
ubisoft 1 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Czy w Ridge Racer 3D, jest możliwość gry przez neta ? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 sierpnia 2011 Opublikowano 23 sierpnia 2011 Po wpisaniu w google "ridge racer 3ds online mode" dowiedziałem się, że nie ma takiej możliwości. Cytuj
ubisoft 1 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Po wpisaniu w google "ridge racer 3ds online mode" dowiedziałem się, że nie ma takiej możliwości. Tez sprawdzalem, ale jest teraz cos takiego jak update, i myślałem że dodali taką możliwość ;-) Cytuj
yaczes 14 482 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 A gdzie wczesniej na konsolach przenosnych byl update dodajacy tryb online? Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 na 3DS taki update wyszedł: Resident Evil: The Mercenaries Cytuj
tomaszz04 6 Opublikowano 24 sierpnia 2011 Opublikowano 24 sierpnia 2011 na 3DS taki update wyszedł: Resident Evil: The Mercenaries U mnie resident od początku miał opcje online. Cytuj
ubisoft 1 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Lepiej na początek Zelde OoT czy DoA Dimension ? Cytuj
Soban 4 054 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Zelda jest przystępniejsza,zamiast doa z bijatyk brałbym tańszego ssf4 z lepszym online Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 25 sierpnia 2011 Opublikowano 25 sierpnia 2011 (edytowane) na 3DS taki update wyszedł: Resident Evil: The Mercenaries U mnie resident od początku miał opcje online. chodziło mi o całą grę, że to jeden wielki update ale mniejsza z tym Edytowane 25 sierpnia 2011 przez alexx-1 Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Opublikowano 27 sierpnia 2011 Mam już to maleństwo (efekt 3d w samym menu za(pipi)isty sama się morda cieszy hehe) i pierwsze pytanie nooba ; Czy jest sens zakładać i linkować konto Nintendo Club siedząc w kraju ? Mam znajomych i adresy w innych częściach EU żeby ewentualnie coś "zgarnąć" , czy gra jest warta świeczki (jakieś OST czy plakaciki może wysyłają) ?? Cytuj
xtik 261 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Moim zdaniem, jak masz znajomych którzy mogą odebrać te gadżety i kręcą Cię plakaty, soundtracki i te inne, to jak najbardziej.( Sam mam konto, ale mam problem z odbiorem przedmiotów...) Cytuj
ubisoft 1 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Podajcie linka gdzie macie te plakaty, bo ja ich nie widzialem... Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 28 sierpnia 2011 Opublikowano 28 sierpnia 2011 (edytowane) Echh luzik , sorki za to bezsensowne pytanie z rozpędu , po raz kolejny widać że jest Europa i jest Polska heh .. Mam nadzieje że dojdzie w końcu do jakiegoś przełomu w tej kwestii , jak swego czasu z Xbox Live , jakaś petycja czy wzięcie zakładników hehe.. Dobra idę grać w Zelde szkoda niedzieli heh , pozdro4all Edytowane 28 sierpnia 2011 przez dc1982 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 NESowe szroty są już do ściągnięcia dla "ambasadorów". 40 latkowie i ich tatusiowie będą w 7 niebie... 2 Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 Chciałbym się zapytać czy jeśli kupię wersję na rynki amerykańskie, to czy istnieje jakaś szansa na to, że gwarancja z USA będzie uznawana w Polsce? Inna kwestią jest to jak wyglądają gry z DS'a na 3DS'ie. Czy jakość obrazu jest identyczna na nowszej konsolce czy też są jakieś problemy z obrazem? Cytuj
Di 839 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 Inna kwestią jest to jak wyglądają gry z DS'a na 3DS'ie. Czy jakość obrazu jest identyczna na nowszej konsolce czy też są jakieś problemy z obrazem? Jeśli trzymasz start oraz select podczas uruchamiania gry z DS-a, to obraz nie jest rozciągany i gra wygląda tak samo jak na DS-ie. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 Mam już to maleństwo (efekt 3d w samym menu za(pipi)isty sama się morda cieszy hehe) i pierwsze pytanie nooba ; Czy jest sens zakładać i linkować konto Nintendo Club siedząc w kraju ? Mam znajomych i adresy w innych częściach EU żeby ewentualnie coś "zgarnąć" , czy gra jest warta świeczki (jakieś OST czy plakaciki może wysyłają) ?? Ja kilka dni temu dostałem mojego classic controllera do Wii w formie pada do SNES z Nintendo Club poprzez znajomych w UK. Warto, chociaż przekopywałem się jeszcze przez gry z GameCube'a w poszukiwaniu punktów - nie jest łatwo uzbierać na sensowną nagrodę. NESowe szroty są już do ściągnięcia dla "ambasadorów". 40 latkowie i ich tatusiowie będą w 7 niebie... Żartujesz? Toż to prawie same hiciory, miodne po dziś dzień. W końcu będzie w co grać na 3DSie. Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 Ja bym dał sporo żeby zagrać w NES-owego Mario w fri-di heh , mam nadzieje że dla nowych posiadaczy konsolki udostępnią opcję kupna . Tak prawdę powiedziawszy ten E-Shop to ładny badziew , naładowane ikonek chyba dla zmyłki bo za wiele tam nie ma (nie mówiąc od demkach) . Ogólnie z 3DS jestem baaardzo zadowolony , takiej świeżości potrzebowałem wręcz zapomniałem o innych sprzętach do grania (chyba wrócę dopiero przy BF3) . Zelda to coś magicznego , aż mi wstyd ale już raz się zaciąłem i dopiero w pewnym momencie załapałem rozwiązanie - było banalnie proste heh ale dawno nie miałem takiej satysfakcji . Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 gry z nesa gowniane jedynie mario jest niesmiertelne zawsze bedzie chcialo sie grac:) napewno bede gral tez w metroida i zelde a reszta to gry na sekunde bo w takiego ice climbera to tylko w 2 dobrze sie gra. wiadomo kiedy beda dawac gry z gba ? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 Do końca roku maja byc. Ja tylko sie cieszę ze za konsole nie dałem 1100 tylko 870. Bo te gierki nie rekompensują tych 400 zł obniżki. Nawet tego co na przeplacilem nie rekompensują. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi