Paliodor 1 767 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 Inna kwestią jest to jak wyglądają gry z DS'a na 3DS'ie. Czy jakość obrazu jest identyczna na nowszej konsolce czy też są jakieś problemy z obrazem? Jeśli trzymasz start oraz select podczas uruchamiania gry z DS-a, to obraz nie jest rozciągany i gra wygląda tak samo jak na DS-ie. Spox, dzięki za info. A co się tyczy tej gwarancji to czy ktoś orientuje się w tym temacie? Chodziło mi o to czy jest szansa na uznanie gwarancji 3DS'a z USA w Europie. Cytuj
django 549 Opublikowano 2 września 2011 Opublikowano 2 września 2011 Argh, juz byla o tym mowa co najmniej 3 razy. Zadzwon do polskiego oddzialu i sie po prostu dowiedz. Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 Fajnie sie nawet tak na 5 minut odpala te gierki z Nesa, żadnych laggow nie ma i płynnie wszystko gra teraz tylko czekac na gba gierki, mogli by dac jakies pokemony, to bym byl w niebie Cytuj
know_naim 1 Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 Ja tylko sie cieszę ze za konsole nie dałem 1100 tylko 870. Bo te gierki nie rekompensują tych 400 zł obniżki. Nawet tego co na przeplacilem nie rekompensują. Nie rozumiem takiego narzekania. Mogli przecież w ogóle nie wrzucać darmowych tytułów. Zakładając, że gierki z NES'a będą kosztowały po 15zł a z GBA po 25zł wychodzisz na swoje. Jeśli Nintendo rzeczywiście nie planuje sprzedawania tytułów z Game Boy Advance w eShopie to wartość 'rekompensaty' będzie nawet wyższa. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Kolejna plotka z listy, którą podawałem wcześniej się potwierdziła i DQX faktycznie jest grą MMO. Monster Hunter Tri na 3DS'a coraz bliżej Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Jedno pytanko: Gdzie mozna kupic punkty do eshopu na 3ds'a? NIe chce uruchamiac credit card'a do tej tranzakcji. Cytuj
know_naim 1 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Gdzie mozna kupic punkty do eshopu na 3ds'a? Jeszcze nie można. NoE jak zwykle stanęło na wysokości zadania i trzy miesiące po launchy eShopu ogłosiło, że karty z punktami 'powoli trafiają do sklepów': http://3ds.nintendolife.com/news/2011/09/nintendo_europes_official_statement_about_eshop_cards Jeśli tym razem niczego nie spaprają, to możesz już zacząć wypatrywać kart po sklepach. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 Ech....troche słabo wygląda 3DS z tym drugim analogiem, ciekawe ile sobie N za to policzy.... http://uk.ds.ign.com/articles/119/1192682p1.html Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 7 września 2011 Opublikowano 7 września 2011 znajac nintendo nie bedzie to tanie i faktycznie wyglada to jak z bazaru Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 teraz to już w ogóle nie ma co kupować 3DS, na 100% pojawi się się nowa wersja z dwoma analogami szkoda, że Nintendo daje coraz bardziej ciała swoją pewnością siebie Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 (edytowane) W przeliczeniu będzie to kosztować 15-20$. Z tym, że to i tak nie jest wymagane do jakiejkolwiek z zapowiedzianych gier. W MH będzie też można z powodzeniem grać bez tego. Oczywiście jak ktoś będzie chciał drugą gałkę, to sobie to dokupi. Żaden z tytułów 1st party tego nie obsługuje. Brak jakiejkolwiek wzmianki o tym gadżecie na konferencji również daje do myślenia. teraz to już w ogóle nie ma co kupować 3DS, Monster Hunter 3g Mario Tennis Fire Emblem Mario Kart 7 Layton x Phoenix Wright Luigi Mansion 2 Paper Mario Super Mario 3D Land Kid Icarus Ace Combat 3D: Cross Rumble Metal Gear Solid: Snake Eater Animal Crossing Tekken 3D: Prime Edition Resident Evil: Revelations Kingdom Hearts 3D Myślę, że można jednak zaryzykować. Przełom 2011/2012 będzie szalony jeżeli chodzi o gry. Edytowane 13 września 2011 przez ragus Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 co do gier, to kupiłbym nawet dla jednej Zeldy bo nigdy nie grałem, ale wolę jedna poczekać na wersję 3DS z dwoma analogami, przeboleje Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 W takim razie gratuluję silnej woli . Cytuj
Pikol 336 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 Dla mnie wiadomosc ze 3DS bedzie mial model z 2 analogami to swietny news I tak kupie dla kh, eehhh... Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 14 września 2011 Opublikowano 14 września 2011 Nie wierze w to ze wyjdzie 3ds z dwoma analogami, za duza zmiana w tej samej konsoli. Oczywiscie robili by gry, pod dwa analogi i pod jeden, ale z czasem granica by sie zaczela rozmywac. Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 15 września 2011 Opublikowano 15 września 2011 teraz to już w ogóle nie ma co kupować 3DS, na 100% pojawi się się nowa wersja z dwoma analogami szkoda, że Nintendo daje coraz bardziej ciała swoją pewnością siebie Myślę, że ten dodatkowy analog jest mimo wszystko dodatkiem w stylu np. kontrolera do Guitar Hero na DSa. Pewnie niewiele gier będzie to wykorzystywało i w takim wypadku nowy 3DS z dwoma analogami nie ma racji bytu. Ale mogę się mylić. Cytuj
Aki PL 3 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 Ja generalnie nie widze potrzeby wkladania 2 analoga do 3DS'a. Napewno nie do gier FPP bo takim stylusem sterowalo sie duzo lepiej w metroidzie na DS niz np. druga galka. Czulem sie jakbym sterowal myszka. Drugiego analoga brakuje jedynie w takich grach jak fifa albo TPP. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 16 września 2011 Opublikowano 16 września 2011 dokladnie tak, nie ma sensu kupowac, ja przystawki na bank nie kupie predzej wolalbym zamienic konsole chociaz tez w to watpie zagram w pare gier na ktore czekam i chyba 3ds pojdzie w odstawke zreszta zobaczymy co czas pokaze Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Mam do was pytanie: czy 3DS nie ma problemu z laczeniem sie z internetem przez wifi? DSem niestety nie moglem sie polaczyc, bo siec mam zabezpieczona kluczem WEP i konsola nie pozwalala mi z tego skorzystac. W 3DSie nie bedzie takich problemow, czy znowu jest ta sama lipa? Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Mam wep i nie ma problemow 2 Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 Ja mam WPA2-PSK i po wpisaniu wszystkiego co trzeba w ustawienia 3DS'a działa bez problemu. 1 Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 zapytam tak po cichutku... czy zwykły śmiertelnik może już piracić na 3DSie? na allegro widziałem specjalne kartridże, ale nie wiem czy czasem one są tylko do gier na DS 1 Cytuj
tomaszz04 6 Opublikowano 23 listopada 2011 Opublikowano 23 listopada 2011 Są do odpalania gier z DS, nie da się piracić gier z 3DS 1 Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Właśnie zamawiam białego 3DSa z Super Mario na premierę, i mam jeszcze kilka pytań: 1. Jaki tani i praktyczny futerał polecacie? 2. Które folie na ekran z allegro są najlepsze? 3. Czy jest szansa pograć w tytuły z GameBoya? Ale tym "tańszym" sposobem... Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Ja bym brał pokrewiec z playasia, hori licencjonowany Ten polecam, sam mam i jest idealny jak dla mnie, miękki. http://www.play-asia.com/Easy_Pouch_3DS_Black/paOS-13-71-18g-49-en-70-439w.html Folia tez hori, tylko na cała górna czesc konsoli, żeby odciski od zamykania sie nie robiły :-) http://www.play-asia.com/Nintendo_3DS_Protection_Screen_Filter/paOS-13-71-18w-49-en-70-4621.html Mam ja jest genialna, fajny nowy system zakładania, zero babli pod folią i paprochow. Nie trzeba poprawiać, za pierwszym razem sie zakłada idealnie :-) nie bierz z Allegro bo tam podróbki są. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi