Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sklepie można ściągnąć Letter Box. Aplikacja umożliwia wysyłanie wiadomości, zdjęć, nagrań itd. Świetna sprawa, wraz z wysłanymi listami odblokowują się nowe opcje, sam mam już pismo 3d, zdjęcia i nowe tła. Naprawdę konkretnie zrobiona aplikacja.

Opublikowano

Trzeba wklepać Friend Code danego Gracza i jeśli chcesz, aby on także miał cię w Friendliście, musisz go powiadomić o tym, ze go dodałeś, żeby on też mogł wklepać Twoj FC i Cie dodać :)

Opublikowano

W sklepie można ściągnąć Letter Box. Aplikacja umożliwia wysyłanie wiadomości, zdjęć, nagrań itd. Świetna sprawa, wraz z wysłanymi listami odblokowują się nowe opcje, sam mam już pismo 3d, zdjęcia i nowe tła. Naprawdę konkretnie zrobiona aplikacja.

Można robić sobie sprośne fotki w ciekawych pozach i je wysyłać, a do nagrania dodać jeszcze za 15 coinsów nagranie głosowe! OMG

Opublikowano (edytowane)

Stalem sie szczesliwym posiadaczem 3dsa wczoraj w poludnie, pobawilem sie i poki co jestem wiecej niz zadowolony. Zaczalem sie rozgladac za tytulami ktore mnie interesuja i oprocz tych ktore moge dostac w Polsce, chce nabyc jeszcze gry takie jak Shin Megami Tensei Devil Survivor Overclocked, Tales of Abyss oraz Shinobi i tu pojawia sie pytanie, gdzie ja to moge kupic, jest jakis polski internetowy sklep mniej znany ktory moze miec te tytuly ? Czy jedyna opcja to amazon/ebay ?

Edytowane przez Bansai
Opublikowano

Tales of Abyss na Ultimie dostaniesz. Shinobi widzę na Allegro. Tego pierwszego... hm.

ToA niestety niedostepne, sprawdzalem, ale na allegro widze jedna kopie tak jak i shinobi wiec chyba sie skusze.

@django

Widzialem na youtubie reviewy z angielskiej wersji, na eabyu tez mozna kupic, ale ebay w moim przypadku to ostatecznosc :P

Opublikowano (edytowane)

W przypadku ToA: "Availability: Usually dispatched within a month - No longer available for Xmas delivery".

Sam zamawiałem pre-ordera i miałem problemy aby otrzymać swój egzemplarz (ostatecznie, po tygodniu od premiery jakoś udało mi się dostać) z prostego powodu: Bamco spaprało sprawę i wysłało do sklepów za mało egzemplarzy (i nie chodzi tu tylko o Polskę, ale i o całą Europę, nakład na amazonie skończył się w 2-3 dni). Następna dostawa podobno ma być na przełomie stycznia/lutego. Możesz zapytać tutaj: http://krakow.gameov...ss-nintendo-3ds (właśnie w tym sklepie zamawiałem), bo nigdzie indziej raczej nie dostaniesz na chwilę obecną.

Devil Survivora niestety jeszcze nie ma dostępnego w Europie (i w takich wypadkach wkurza ta blokada regionalna). Można jedynie liczyć, że któryś z Europejskich wydawców zdecyduje się na wydanie (może Ghostlight).

Edytowane przez podgoor
Opublikowano

To jeśli następna dostawa będzie w okolicach stycznia/lutego, to mnie to jak najbardziej urządza, bo jednak we wcześniejszym czasie Tales'ów to ja sobie jednak nie sprawie...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Zacny wynik :). Jakby jeszcze MGS TTS 3D zapowiedzieli... :)

Wie ktoś gdzie w Polsce można Tales of Abbys kupić? Na allegro juz sie nie pojawiają niestety, ultima też nie ma :(

Edytowane przez Afroman
Opublikowano

Witam, myślę o załątwieniu se 3DSa, więc walne kilka pytań, które pewnie były wałkowane:

1. Jest blokada regionalna, a czy jest przeróbka, która ją znosi?

2. Nintendo ponoć wali teraz brickami konsol jak zauważy korzystanie z R4, a jeśli jest przeróbka to jak?

Opublikowano

1. Nie

2. Plotka. Co najwyżej blokuje możliwość używania nagrywarki na najnowszym sofcie, ale piraci i tak to obchodza.