kornixxxx 45 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 powie mi ktos jak to jest z zakupowaniem gierek przez shop 3ds-a ? mozna to robic taniej czy ceny podane na konsolce sa ostateczne ? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 eeee a jakbys chcial? licytowac sie z eshopem? o.O to nie jest allegro czy inny pchli targ tylko sklep jak playstation store czy inny xbox cos tam Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 pewnie chodzi mu o dzielenie konta. Ja sprzedalem konsolke i w(pipi)alo mi wszystkie gry i 20zl zaladowane na konto, takze nie da sie Troche juz nie mialem konsoli, Widze ze shop sie rozrosl, co warto kupic? Ale takie musthavey. Tak z 5 sztuk. Cytuj
kornixxxx 45 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 eeee a jakbys chcial? licytowac sie z eshopem? o.O to nie jest allegro czy inny pchli targ tylko sklep jak playstation store czy inny xbox cos tam chodzilo mi o kupowanie jakis punktow np tak jak jest na xboxie czy cos, ale ok, dzieki za odpowiedzi Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 (edytowane) a, w ten sposob ;P nie, tu kupujesz z tego co mi wiadomo karta kredytowa Edytowane 29 sierpnia 2012 przez Rayos Cytuj
Gość ragus Opublikowano 29 sierpnia 2012 Opublikowano 29 sierpnia 2012 pewnie chodzi mu o dzielenie konta. Ja sprzedalem konsolke i w(pipi)alo mi wszystkie gry i 20zl zaladowane na konto, takze nie da sie Troche juz nie mialem konsoli, Widze ze shop sie rozrosl, co warto kupic? Ale takie musthavey. Tak z 5 sztuk. Moim zdaniem jedynym prawdziwym rozkur.wiaczem jest Pullblox. Fantastyczna gra logiczna. Pomysł niby banalny, a serio wciąga i niektóre późniejsze plansze nie dają spać po nocach. Spoko jest również Mutant Mudds. Taka oldschoolowa platformówka z motywem zmieniana wymiarów. Zresztą można obadać demo. Dużo ludzi chwali Pinball 3D, a także Mighty Switch Force, ale ja osobiście nie grałem. Za to mocny tytuł dopiero nadchodzi. Gamefreak dzisiaj zapowiedziało nową grę, która jest połączeniem gry muzycznej z platformerem - Harmo Knight: https://www.youtube.com/watch?v=KjRLuP9GFUM Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 30 sierpnia 2012 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Dzisiaj albo jutro będę brał 3DSa XL. Ale w sklepie w którym kupuję nie ma Mario 3D Land. Za to są inne gry. Chciałby ktoś wymienić Mariana na coś z takich gier jak: Zelda, Mario Tenis, Pokemon, Tekken, Heroes of Ruin, Steeldiver, Kid Icarus, Nintendogs, Lego Star Wars? Wysyłam nówkę w folii, chcę używanego Mariana (kompletnego) Cytuj
django 549 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Opublikowano 30 sierpnia 2012 Michu obadaj VVVVV jezeli wczesniej nie widziales. Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Opublikowano 31 sierpnia 2012 U mnie te odciski to był fałszywy alarm. Owszem, po wyjęciu z pudełka mam te kropki na ekranie ale one są raczej od tego, że w pudełku był ścisk. Od 2 tygodni używam XL bez tych silikonowych nakładek i ekran wygląda tak samo. Ja tez przyuwazylem te kropki od ekranu dolnego Jednak troche sie odgniata, zalozylem folie i nie widac. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 31 sierpnia 2012 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Michał, gdzie kupiłeś folie? Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Wszystko z amazonu bralem, oprocz ladowarki. Jak pisalem wczesniej maja fajne promo z bundlami, za 900zl masz konsole z marianem 3d jak chciales. Folia tez za 6 funciakow. http://www.amazon.co.uk/Nintendo-Licensed-Screen-Protectors-3DS/dp/B008HPAXZ2/ref=pd_sim_vg_h__5 Jedyna i najlepsza. Juz pisalem o tym, tego nie da sie zle zalozyc, swietny system dopasowywania i zakladania. I praktycznie jej nie widac. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 31 sierpnia 2012 Opublikowano 31 sierpnia 2012 Ja sobie wziąłem na raty 0% z MM. Więc muszę na allegro te folijki kupić Cytuj
pleju 208 Opublikowano 5 września 2012 Opublikowano 5 września 2012 Ta ładowarka będzie działać z 3DS? http://allegro.pl/ladowarka-sieciowa-do-konsoli-dsi-i-xl-nowa-i2598242146.html 1 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 (edytowane) Dzisiaj kupuję sobie gierki w lombardzie, patrzę na półeczkę wyżej, a tam całkiem ładny czarny 3DS (nie XL) z Zeldą za 109 funtów, czyli jakieś 550 zł. Dobra oferta? W ogóle teraz po premierze 3DS XL warto w ogóle patrzeć na pierwszego 3DS-a? Pamiętam, że od kiedy jest na rynku Lite nie warto było w ogóle tykać Classica ze względu na okropny ekran, mniejszy rysik, gorszy wygląd itd. itp. Jakie różnice są między zwykłym 3DS a 3DS XL oprócz tej oczywistej - rozmiaru? Edytowane 8 września 2012 przez raven_raven Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 Nie, to nie jest dobra oferta. Powiedziałbym, że normalna. W Polsce 3DSa kupisz za 400 zł. Różnice? Ekran robi większą różnicę niż w przypadku DSi i DSi XL. Grafika na 3DS jest lepsza (obv), lepiej się prezentuje na dużym ekranie. Do tego efekt 3D robi o wiele większe wrażenie. Sama konsola jest wygodniejsza, lepiej się ją trzyma, przyciski są lepsze. Ogólnie nie ma powrotu do zwykłego 3DSa jak się pobawisz XL. Ja mam właśnie XL i po wielogodzinnym graniu nie mogłem grać na malutkim ekraniku zwykłego 3DSa. Powiem więcej, po pograniu na 3DS XL nawet ekran Vity nie robi już żadnego wrażenia. Dlatego IMO jedyną słuszną wersją jest XL i tylko XL polecam 2 Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 września 2012 Opublikowano 8 września 2012 W takim razie tylko XL mnie interesuje . Dziękuję! Plusik będzie jutro, dzisiaj już wszystkie wykorzystałem. Cytuj
czapa 672 Opublikowano 9 września 2012 Opublikowano 9 września 2012 (edytowane) Ciekawi mnie skąd typy na allegro mają nowe gry na 3ds bez opakowań? To jakiś wałek czy jak? Czy to są podróbki gier? Edytowane 9 września 2012 przez czapa Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 9 września 2012 Opublikowano 9 września 2012 Pewnie podróbki. Ja bym nie ryzykował Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 9 września 2012 Opublikowano 9 września 2012 Nie ma piractwa raczej, nie ma cartów, programatorów do 3DSa, nie widziałem żadnych wzmiankach o złamaniu zabezpieczeń. Ja mam 2 gry z allegro bez pudełek, wyglądaja jak najbardziej ok (jakość nalepki i plastiku, gra wchodzi idealnie do konsoli, numerki serii się zgadzają) i działają bez problemu. Może ci ludzie to kupują z zagranicy? przy większej ilości można dużo zaoszczędzić na przesyłce bez pudełek. Cytuj
wiecek3 0 Opublikowano 10 września 2012 Opublikowano 10 września 2012 Siemka. Przymiarzałem się ostatnio do kupna 3DSa, ale z uwagi, że narazie chciałbym nadrobić około kilka gier z DSa, bo nie miałem, nie wiem czy warto dopłacać do wersji XL. Widzę, że tu koledzy polecają tę większą, ale boję się, że będzie straszna pikseloza. Czy lepiej to olać i kupić zwykłą wersje? Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 10 września 2012 Opublikowano 10 września 2012 Gier z NDSa nie masz na całym ekranie i na 3DS i na XL. Kupuj XLa i się nie zastanawiaj 1 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 10 września 2012 Opublikowano 10 września 2012 zawsze mozesz scalowac ekrany na zwyklym i na XL zeby byly mniejsze na zwyklym masz znacznie mniejsze wtedy ekraniki niz na dsie i gry moim zdaniem wygladaja lepiej, a ponoc na XL jest praktycznie 1:1 (czyli wielkosc jak na normalnym dsie) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 10 września 2012 Opublikowano 10 września 2012 Tak, wielkość jest praktycznie identyczna. Zmierzyłem i jest różnica co najwyżej 0,1cm w obu wymiarach. Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 10 września 2012 Opublikowano 10 września 2012 (edytowane) Ja mam pytanie trochę z innej beczki - czy save'y z gier na 3DS-a zapisują się na konsoli (w sensie - na karcie pamięci SD), czy dalej na karcie z grą? Chodzi mi o to, czy w przypadku sprzedaży takiego Super Mario 3D Land stracę bezpowrotnie wszystkie swoje zapisy, czy będę mógł w przyszłości kontynuować zabawę, jeśli kupiłbym ten tytuł ponownie? Pamiętam, że na DS-ie zapisywało się rozgrywkę niestety tylko na karcie, a w przypadku produkcji na 3DS-a już różne rzeczy słyszałem . Z góry dzięki za odpowiedź. Edytowane 10 września 2012 przez Sarge Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi