Gość ragus Opublikowano 21 stycznia 2013 Opublikowano 21 stycznia 2013 (edytowane) http://uk.ign.com/ar...o-north-america Project X Zone trafi do USA i Europy w te wakacje http://www.gametrailers.com/videos/f6rjuv/project-x-zone-crossover-walkthrough Edytowane 21 stycznia 2013 przez ragus Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 21 stycznia 2013 Opublikowano 21 stycznia 2013 No i w skrócie na to czekałem, niech oczywiście zostawią japoński VA to już w ogóle będę świętował (a obok Animal Crossing, to oby dwie gry idealnie będą się ze sobą komponować). Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 stycznia 2013 Opublikowano 21 stycznia 2013 (edytowane) Ma być japoński VA z napisami. A tak swoją drogą - Square Enix, dawać mi tutaj Dragon Questa i Bravely Default. Edytowane 21 stycznia 2013 przez ragus Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 23 stycznia 2013 Opublikowano 23 stycznia 2013 Może zapowiedzą na jakimś kolejnym Nintendo Direct który będzie poświęcony 3DS'owi, ewentualnie obstawiam tegoroczne E3. A i dzięki za info o Japońskim VA, w newsach piszą wszędzie iż content ma pozostać taki sam ale nie żadnej wzmianki nt. VA. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 24 stycznia 2013 Opublikowano 24 stycznia 2013 Ja też na to czekałem, jeszcze jak by pokusili sie o wydanie Beyond the Labyrinth, to wogóle bym chyba płakał ze szcześcia... Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 24 stycznia 2013 Opublikowano 24 stycznia 2013 A no z tą prośbą do Konami ale raczej się chyba nie doczekamy (choć gry z Guild 01 wyszły w eShopie to kto wie może na E3 zaprezentują pudełkową wersje na zachód....ahhh marzenia). Zresztą nie tylko Beyond the Labyrinth bo Time Travelers Leve-5 też mogłoby oficjalnie zapowiedzieć na zachód ;] Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 14 lutego 2013 Opublikowano 14 lutego 2013 (edytowane) jako iż dzisiaj odbyło się nowe Nintendo Direct poświęcone głównie 3DS'owi (zależnie od regionu), nie sposób nie wspomnieć o nowych zapowiedziach lub potwierdzeniach premier różnych tytułów: http://www.nintendolife.com/ Na nintendolife możecie dokładnie zlookać co i jak, ja tylko wspomnę skrótowo o paru rzeczach: - Będzie bundle pack 3DS'a XL z Monster Hunter Ultimate oraz Fire Emblem: Awakening (tylko Europa), oby dwa bundle będą miały pre instalowane tytuły. Wersje kolorystyczne to kompletnie czarny w przypadku MH, zaś Fire Emblem otrzymuje niebieską wersję z motywem graficznym na górnej klapce, niczym w zwykłej limitce 3DS'a jakie wyszły w USA i Japonii. Oby dwa bundle dostępne będą w dniu premiery owych gier. - W Europie Fire Emblem wyjdzie 19-ego kwietnia. - Animal Crossing: New Leaf wyjdzie 14-ego czerwca - Project x Zone dalej jest zapowiedziany na lato 2013 - Zapowiedziano nowe Mario & Luigi: The Dream Team które ma wyjść na zachodzie tego lata. - Zapowiedziano Mario Golf World Tour również na tegoroczne lato. - Zapowiedziano reedycję Donkey Kong Country Returns 3D (trailer gry chyba będzie można zassać dzisiaj z eshopu a przynajmniej na bank obejrzeć i to w 3D), oczywiście gra ma rzekomo prezentować się przynajmniej tak dobrze jak wersja na Wii. - Nadchodzi nowy Inazuma Eleven (zapewne ten który jakiś czas temu wyszedł w Japonii). Edytowane 14 lutego 2013 przez chrno-x 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 lutego 2013 Opublikowano 14 lutego 2013 (edytowane) Nowy Mario&Luigi RPG to fantastyczny news. I już w lato wychodzi . I jeszcze EO4 u nas na wiosnę. Oj będzie w co grać. Edytowane 14 lutego 2013 przez ragus Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 14 lutego 2013 Opublikowano 14 lutego 2013 No ja jeszcze dema Monster Hunter Ultimate nie mogę się doczekać które wyjdzie w końcu w przyszłym tygodniu (od tej gry zależy czy nabędę limitkę 3DS'a XL z Fire Emblem czy nie). Nie powiem był to konkretny Nintendo Direct, jedynie do pełni szczęścia brakowało mi zapowiedzi produkcji jak: Beyond the Labirynth, Time Hollow, Bravely Default, DQVII, ale może na E3 Square-Enix nas zaskoczy. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 14 lutego 2013 Opublikowano 14 lutego 2013 Powiem szczerze, że najbardziej cieszy mnie okreslona w końcu data wydania Fire Emblem'a, i sam bym sie skusił na limitke (może kiedyś uda się ją zdobyć), ale trochę odstrasza mnie brak gry na fizycznym nośniku... Cytuj
dydel 16 Opublikowano 15 lutego 2013 Opublikowano 15 lutego 2013 3DS to była jednak dobra inwestycja, mimo że teraz na nim prawie nie gram ( brak kasy na nowe gry ) to patrząc na nadchodzące tytuły... to Nintendo na polu przenośnych konsolek zdetronizuje SONY. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 15 lutego 2013 Opublikowano 15 lutego 2013 Troche debilizm ze na EU wychodz 3ds XL fire emblem a na USA 3DS tylko... Cytuj
saptis 620 Opublikowano 15 lutego 2013 Opublikowano 15 lutego 2013 Juz dawno zdetronizowal bo Sony totalnie olewa swojego handhelda, zreszta i tak z doswiadczonym Nintendo nie maja szans na tym polu. PS Vita to jedna wielka klapa i trzeba to jasno napisac, na 3DS juz jest duzo bardzo dobrych gier, do tego w zapowiedzi jest ich calkiem sporo. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 15 lutego 2013 Opublikowano 15 lutego 2013 Donkey Kong na 3DSa Nie no coraz wiecej argumentow za zakup - mam nadzieje ze do lata nazbieram hajs i bede mogl kupic w koncu. I do tego jeszcze masa innych gierek ktore wyszly / wyjda. Jeszcze przydalaby sie reedycja Phoenix Wrightow bo ciezko z ich dostepnoscia na DSa - a 3D nawet mogloby dodac fajnej glebi rozprawom (objection! wbijajace ostro na oczy). Wszystkie 3 gry na jednym kartridge'u - to byloby za(pipi)iste. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 18 lutego 2013 Opublikowano 18 lutego 2013 Mega laickie pytanie - nie smiac sie Jezeli kupie karte sd i powiedzmy fire emblem z cyfrowej dystrybucji, to ta gra bedzie na tej karcie i bede mogl ja przenosic na inne 3ds'y? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 lutego 2013 Opublikowano 18 lutego 2013 Nie. Jedynym sposobem na przeniesienie gry z jednego 3dsa na drugiego jest przeniesienie licencji czyli przeniesienie pamięci jednej konsoli na drugą. Cytuj
Doneth 3 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Kupiłem 3dsa i zastanawiam się nad programatorem. Czy już jakoś to ogarnęli, znaczy wszystko działa? Czy muszę kupić np r4 for 3ds czy po zaktualizowaniu firmwaru wystarczy r4 do dsa? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Jeżeli chcesz używać programatora to zostaw firmware taki jaki jest w konsoli. Jeżeli zaktualizujesz to będziesz w czarnej... Ja sobie odpuściłem, bo Nintendo zbyt często wypuszcza te aktualizacje i wolę ograć homebrew na NDS Lite. Cytuj
Doneth 3 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Jest w ogóle opcja, żeby odpalać "kopie zapasowe gier"? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Z 3DSa? Nie ma. I mam nadzieje, ze tak zostanie Cytuj
Doneth 3 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Z 3DSa? Nie ma. I mam nadzieje, ze tak zostanie No nie wiem czy to tak dobrze. Sytuacja jest chora, jeżeli gra kosztuję 50% ceny konsoli. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Przeciez wiekszosc spokojnie za 180zl mozna kupic (nowosci), bardzo normalny poziom. Do tego jak komus sie chce to duzo taniej sobie dorwie z UK albo uzywke na jakims serwisie aukcyjnym. Jak N pozowili na piractwo na taka skale jak przy DS to szybko straci wsparcie 3rd party. Kolejny raz cos takiego nie przejdzie. Cytuj
adi 189 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Z 3DSa? Nie ma. I mam nadzieje, ze tak zostanie No nie wiem czy to tak dobrze. Sytuacja jest chora, jeżeli gra kosztuję 50% ceny konsoli. 1.Rozumiem,że od X lat mieszkasz na zadu....odciętym od cywilizacji i informacji i kupiłeś konsolę nie wiedząc nic o cenach gier. 2.Oczywiście kupno gry starszej uzywanej gry (duzowartosciowych tytułów do kupienia na allegro za 50 pln) narusza twoją godność gracza. 3....a to wszystko i tak hu....bo po prostu chcesz grać za darmo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi