Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ma być japoński VA z napisami.

A tak swoją drogą - Square Enix, dawać mi tutaj Dragon Questa i Bravely Default.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Może zapowiedzą na jakimś kolejnym Nintendo Direct który będzie poświęcony 3DS'owi, ewentualnie obstawiam tegoroczne E3. A i dzięki za info o Japońskim VA, w newsach piszą wszędzie iż content ma pozostać taki sam ale nie żadnej wzmianki nt. VA.

Opublikowano

A no z tą prośbą do Konami ale raczej się chyba nie doczekamy (choć gry z Guild 01 wyszły w eShopie to kto wie może na E3 zaprezentują pudełkową wersje na zachód....ahhh marzenia). Zresztą nie tylko Beyond the Labyrinth bo Time Travelers Leve-5 też mogłoby oficjalnie zapowiedzieć na zachód ;]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

jako iż dzisiaj odbyło się nowe Nintendo Direct poświęcone głównie 3DS'owi (zależnie od regionu), nie sposób nie wspomnieć o nowych zapowiedziach lub potwierdzeniach premier różnych tytułów: 

http://www.nintendolife.com/

Na nintendolife możecie dokładnie zlookać co i jak, ja tylko wspomnę skrótowo o paru rzeczach:

- Będzie bundle pack 3DS'a XL z Monster Hunter Ultimate oraz Fire Emblem: Awakening (tylko Europa), oby dwa bundle będą miały pre instalowane tytuły. Wersje kolorystyczne to kompletnie czarny w przypadku MH, zaś Fire Emblem otrzymuje niebieską wersję z motywem graficznym na górnej klapce, niczym w zwykłej limitce 3DS'a jakie wyszły w USA i Japonii. Oby dwa bundle dostępne będą w dniu premiery owych gier.

- W Europie Fire Emblem wyjdzie 19-ego kwietnia.

- Animal Crossing: New Leaf wyjdzie  14-ego czerwca

- Project x Zone dalej jest zapowiedziany na lato 2013

- Zapowiedziano nowe Mario & Luigi: The Dream Team które ma wyjść na zachodzie tego lata.

- Zapowiedziano Mario Golf World Tour również na tegoroczne lato.

- Zapowiedziano reedycję Donkey Kong Country Returns 3D (trailer gry chyba będzie można zassać dzisiaj z eshopu a przynajmniej na bank obejrzeć i to w 3D), oczywiście gra ma rzekomo prezentować się przynajmniej tak dobrze jak wersja na Wii.

- Nadchodzi nowy Inazuma Eleven (zapewne ten który jakiś czas temu wyszedł w Japonii).

Edytowane przez chrno-x
  • Plusik 1
Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Nowy Mario&Luigi RPG to fantastyczny news. I  już w lato wychodzi :D. I jeszcze EO4 u nas na wiosnę.

Oj będzie w co grać.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

No ja jeszcze dema Monster Hunter Ultimate nie mogę się doczekać które wyjdzie w końcu w przyszłym tygodniu (od tej gry zależy czy nabędę limitkę 3DS'a XL z Fire Emblem czy nie). Nie powiem był to konkretny Nintendo Direct, jedynie do pełni szczęścia brakowało mi zapowiedzi produkcji jak: Beyond the Labirynth, Time Hollow, Bravely Default, DQVII, ale może na E3 Square-Enix nas zaskoczy.

Opublikowano

Powiem szczerze, że najbardziej cieszy mnie okreslona w końcu data wydania Fire Emblem'a, i sam bym sie skusił na limitke (może kiedyś uda się ją zdobyć), ale trochę odstrasza mnie brak gry na fizycznym nośniku...

Opublikowano

3DS to była jednak dobra inwestycja, mimo że teraz na nim prawie nie gram ( brak kasy na nowe gry ) to patrząc na nadchodzące tytuły... to Nintendo na polu przenośnych konsolek zdetronizuje SONY.

Opublikowano

Juz dawno zdetronizowal bo Sony totalnie olewa swojego handhelda, zreszta i tak z doswiadczonym Nintendo nie maja szans na tym polu.

PS Vita to jedna wielka klapa i trzeba to jasno napisac, na 3DS juz jest duzo bardzo dobrych gier, do tego w zapowiedzi jest ich calkiem sporo.

Opublikowano

Donkey Kong na 3DSa :D

Nie no coraz wiecej argumentow za zakup - mam nadzieje ze do lata nazbieram hajs i bede mogl kupic w koncu.

I do tego jeszcze masa innych gierek ktore wyszly / wyjda.

Jeszcze przydalaby sie reedycja Phoenix Wrightow bo ciezko z ich dostepnoscia na DSa - a 3D nawet mogloby dodac fajnej glebi rozprawom (objection! wbijajace ostro na oczy).

Wszystkie 3 gry na jednym kartridge'u - to byloby za(pipi)iste.

Gość ragus
Opublikowano

Nie. Jedynym sposobem na przeniesienie gry z jednego 3dsa na drugiego jest przeniesienie licencji czyli przeniesienie pamięci jednej konsoli na drugą.

Opublikowano

Kupiłem 3dsa i zastanawiam się nad programatorem. Czy już jakoś to ogarnęli, znaczy wszystko działa? Czy muszę kupić np r4 for 3ds czy po zaktualizowaniu firmwaru wystarczy r4 do dsa? 

Opublikowano

Jeżeli chcesz używać programatora to zostaw firmware taki jaki jest w konsoli. Jeżeli zaktualizujesz to będziesz w czarnej... Ja sobie odpuściłem, bo Nintendo zbyt często wypuszcza te aktualizacje i wolę ograć homebrew na NDS Lite. 

Opublikowano

Przeciez wiekszosc spokojnie za 180zl mozna kupic (nowosci), bardzo normalny poziom. Do tego jak komus sie chce to duzo taniej sobie dorwie z UK albo uzywke na jakims serwisie aukcyjnym. Jak N pozowili na piractwo na taka skale jak przy DS to szybko straci wsparcie 3rd party. Kolejny raz cos takiego nie przejdzie.

Opublikowano

Z 3DSa? Nie ma.

I mam nadzieje, ze tak zostanie :)

No nie wiem czy to tak dobrze. Sytuacja jest chora, jeżeli gra kosztuję 50% ceny konsoli.

1.Rozumiem,że od X lat mieszkasz na zadu....odciętym od cywilizacji i informacji i kupiłeś konsolę nie wiedząc nic o cenach gier.

2.Oczywiście kupno gry starszej uzywanej gry (duzowartosciowych tytułów do kupienia na allegro za 50 pln) narusza twoją godność gracza.

3....a to wszystko i tak hu....bo po prostu chcesz grać za darmo.