genjuro 85 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Opublikowano 21 kwietnia 2013 ktos tu szukal harvest moona? http://allegro.pl/harvest-moon-the-tale-of-two-towns-folia-24h-zpl-i3169983203.html Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Jak to jest z używanymi grami ? Kiedyś jakaś gra nie dawała możliwości kasowania save'wow ? Jest tego wiecej czy bez problemu mozna brać używki ? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 21 kwietnia 2013 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Tylko Resident Evil Mercenaries tak ma. Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 21 kwietnia 2013 Opublikowano 21 kwietnia 2013 (edytowane) ktos tu szukal harvest moona? http://allegro.pl/harvest-moon-the-tale-of-two-towns-folia-24h-zpl-i3169983203.html Szukał, ale 'A New Beginning' i już kupił na ebayu. Tak mam US konsolę Edytowane 21 kwietnia 2013 przez A.L.I Cytuj
lechu 21 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Tez mysle ze wyjdzie, bo to kolejna czesc serii, a nie dopakowana wersja jakies czesci. Sporo nowego contentu i wszelkich rozwiazan. ja mysle ze rok do poltora bedziemy czekac. No ja mam nadzieje że wyjdzie bo bardzo bym się rozczarował gdyby 3U było pierwszym i ostatnim MH jakiego bym mógł ograć na 3DSie, ale akurat fakt że 4 to kolejna część serii to żaden argument w świetle słabej sprzedaży. MH2 (PS2) też swego czasu nie opuścił granic japoni, dopiero półtora roku później wyszedł w us/eu MHF2 już jako port na PSP. A że Capcom w przypadku tej serii już kilkukrotnie pokazał że nie ma litości (słaba sprzedaż - ciach :-/ ) to się zwyczajnie zaczynam obawiać o jej przyszłość na zachodzie. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 (edytowane) Panowie, gruba promocja się szykuje. Od jutra do 30 czerwca na europejskiej stronie Nintendo będziemy mogli wybrać sobie kod na ściągnięcie jednej z 8 gier podanych poniżej. Haczyk polega na tym, że trzeba najpierw zarejestrować 3 z tych 8 gier. Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of FateMonster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS version)Luigi's Mansion 2Fire Emblem: AwakeningLEGO CITY Undercover: The Chase BeginsPokémon Mystery Dungeon: Gates to InfinityDonkey Kong Country Returns 3DAnimal Crossing: New Leaf MH Tri już mam, a w drodze Fire Emblem i LM2. Teraz pytanie, co wybrać . http://www.nintendo.co.uk/Misc-/Nintendo-3DS-So-Many-Games-Promotion/Overview/Overview-750393.html Edytowane 22 kwietnia 2013 przez ragus Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Masakra. Animal crossing bym bral, ale to chce miec w pudelku. Fire emblem idzie, i niby mam preorder na donkey kong. To moglybm wziasc luigi. Chyba tak zrobie, chociaz darmowy mh3 tez kusi, ale nie mam czasu na taka gre Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Ja się chyba skuszę na Animal Crossing. Nie miałem planów brać na premierę ani w bliskiej przyszłości, także to będzie idealna okazja. Cytuj
dydel 16 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Jak ktoś ma kodziki do Nintendo Club z którejś z w/w gier to przygarnę A jak nie to odkupie od kogoś już kodzik do E-Shopa na Luigi's Mansions 2 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 ja tey bym przyjal jakis kod vip z ww. gier :potter: Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 biore fire emblem i mh3, reszta mnie nie interesuje, nie bede na sile kupowal. 2 Cytuj
Arkady 1 012 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Jedna rzecz mnie irytuje w 3DS, kiedy pada bateria to konsola się wyłącza, a nie przechodzi w tryb uśpienia. Grałem sobie dziś w Kid Icarus, kończę już z bossem, nagle bach i po włączeniu ponownym jestem w głównym menu. Chyba, że coś trzeba pogrzebać w ustawieniach? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Dostałem maila w sprawie tej promocji na darmowy tytuł, ogólnie to bym sie nie nastawiał na wiele bo jest pewne ograniczenie: "You can parti(pipi)te in this promotion only once. You have to be at least 16 years of age and a resident of the United Kingdom, Ireland, Germany, France, Spain, Italy, Belgium, the Netherlands, Portugal, Switzerland or Russia." Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Mogli by już wydać cfw na 3DS tylko żeby odblokować region lock, mam US 3DS i tylko Zelda w pudełku, Super Mario Bros 2 z Eshop i pelno tam VC gierek bo kupiłem jak wyszla i ma status ambasadora, ale wolałbym kupować w pudełko a nie chce mi się zamawiać z gamestop.com albo ebay.com, jakieś wiadomości juz na ten temat? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 26 kwietnia 2013 Opublikowano 26 kwietnia 2013 ragus dostales juz ta darmowa gre? Bo jednak biore jeszcze lego city razem z fire emblem i mh to darmowy luigi by wpadl. Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 26 kwietnia 2013 Opublikowano 26 kwietnia 2013 Dostałem maila w sprawie tej promocji na darmowy tytuł, ogólnie to bym sie nie nastawiał na wiele bo jest pewne ograniczenie: "You can parti(pipi)te in this promotion only once. You have to be at least 16 years of age and a resident of the United Kingdom, Ireland, Germany, France, Spain, Italy, Belgium, the Netherlands, Portugal, Switzerland or Russia." To samo bylo z poprzednią promocja i tez dostałem laytona. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 kwietnia 2013 Opublikowano 26 kwietnia 2013 ragus dostales juz ta darmowa gre? Bo jednak biore jeszcze lego city razem z fire emblem i mh to darmowy luigi by wpadl. Na dniach przyjda mi jeszcze 2 gry do zarejestrowania, także jeszcze nie. Do MH biorę Luigiego i Fire Emblem i odbieram darmową Castlevanię. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 26 kwietnia 2013 Opublikowano 26 kwietnia 2013 To daj znac czy bez problemu dostaniesz tego gratisa. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 26 kwietnia 2013 Opublikowano 26 kwietnia 2013 Dobra raczej biorę 3ds xl czarnego z monster hunter i tu mam pytanie gra jest na karcie pamięci 4gb jest jakaś opcja żeby to przerzucić na kartę 32gb ? Bo chciałbym mieć całego czarnego 3ds'a jak nie to nie pozostanie mi nic innego niż zakup srebno/czarnego Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 26 kwietnia 2013 Opublikowano 26 kwietnia 2013 To jest wersja cyfrowa, ciezko mi powiedziec, ale na chlopski rozum to powinienes miec gre w eshopie do sciagniecia, przeciez nie bedziesz jej caly czas na karcie trzymac. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 kwietnia 2013 Opublikowano 26 kwietnia 2013 Gra jest przypisana do konta na konsoli. Włożysz nową kartę, wejdziesz na eshop i ściągniesz jeszcze raz. Btw. Jezeli kogoś to interesuje, to dzisiaj ultima dostała drugą dostawę Fire Emblema. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Sluchajcie, jak mam wywalic z dolnego ekranu te ikonki MII, 3ds sound, face raiders, ar games itp? Szukalem wszedzie, ale nigdzie nie znalazlem opcji, a w ustawieniach karty, gdzie mam przeglad gierek zainstalowanych tego softu akurat nie ma. Gdzie to jest ukryte? A moze one na stale sa? Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Nie da sie tego usunac, ale mozesz je wrzucic do jednego folderu to nie beda razic w oczy. Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 W clubie Nintendo się zbiera gwiazdki czy monety, na stronie są coin'tsy ale gdzieś czytałem, że za kody się zbiera gwiazdki, jak to jest? Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 a ja z innej beki, jak jest z odbiciem światła na wyświetlaczu w XL ? Od nowości nie zdążyłem tego przetestować, od razu założyłem folie a teraz w biały dzień w 70 % swoją mordę tylko widze w nocy i ciemniejszych pomieszczeniach jest ok .Czy to wina folii czy raczej standard wyświetlacza ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi