Opublikowano 21 kwietnia 201311 l ktos tu szukal harvest moona? http://allegro.pl/harvest-moon-the-tale-of-two-towns-folia-24h-zpl-i3169983203.html
Opublikowano 21 kwietnia 201311 l Jak to jest z używanymi grami ? Kiedyś jakaś gra nie dawała możliwości kasowania save'wow ? Jest tego wiecej czy bez problemu mozna brać używki ?
Opublikowano 21 kwietnia 201311 l ktos tu szukal harvest moona? http://allegro.pl/harvest-moon-the-tale-of-two-towns-folia-24h-zpl-i3169983203.html Szukał, ale 'A New Beginning' i już kupił na ebayu. Tak mam US konsolę Edytowane 21 kwietnia 201311 l przez A.L.I
Opublikowano 22 kwietnia 201311 l Tez mysle ze wyjdzie, bo to kolejna czesc serii, a nie dopakowana wersja jakies czesci. Sporo nowego contentu i wszelkich rozwiazan. ja mysle ze rok do poltora bedziemy czekac. No ja mam nadzieje że wyjdzie bo bardzo bym się rozczarował gdyby 3U było pierwszym i ostatnim MH jakiego bym mógł ograć na 3DSie, ale akurat fakt że 4 to kolejna część serii to żaden argument w świetle słabej sprzedaży. MH2 (PS2) też swego czasu nie opuścił granic japoni, dopiero półtora roku później wyszedł w us/eu MHF2 już jako port na PSP. A że Capcom w przypadku tej serii już kilkukrotnie pokazał że nie ma litości (słaba sprzedaż - ciach :-/ ) to się zwyczajnie zaczynam obawiać o jej przyszłość na zachodzie.
Opublikowano 22 kwietnia 201311 l Panowie, gruba promocja się szykuje. Od jutra do 30 czerwca na europejskiej stronie Nintendo będziemy mogli wybrać sobie kod na ściągnięcie jednej z 8 gier podanych poniżej. Haczyk polega na tym, że trzeba najpierw zarejestrować 3 z tych 8 gier. Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of FateMonster Hunter 3 Ultimate (Nintendo 3DS version)Luigi's Mansion 2Fire Emblem: AwakeningLEGO CITY Undercover: The Chase BeginsPokémon Mystery Dungeon: Gates to InfinityDonkey Kong Country Returns 3DAnimal Crossing: New Leaf MH Tri już mam, a w drodze Fire Emblem i LM2. Teraz pytanie, co wybrać . http://www.nintendo.co.uk/Misc-/Nintendo-3DS-So-Many-Games-Promotion/Overview/Overview-750393.html Edytowane 22 kwietnia 201311 l przez ragus
Opublikowano 22 kwietnia 201311 l Masakra. Animal crossing bym bral, ale to chce miec w pudelku. Fire emblem idzie, i niby mam preorder na donkey kong. To moglybm wziasc luigi. Chyba tak zrobie, chociaz darmowy mh3 tez kusi, ale nie mam czasu na taka gre
Opublikowano 22 kwietnia 201311 l Ja się chyba skuszę na Animal Crossing. Nie miałem planów brać na premierę ani w bliskiej przyszłości, także to będzie idealna okazja.
Opublikowano 22 kwietnia 201311 l Jak ktoś ma kodziki do Nintendo Club z którejś z w/w gier to przygarnę A jak nie to odkupie od kogoś już kodzik do E-Shopa na Luigi's Mansions 2
Opublikowano 22 kwietnia 201311 l biore fire emblem i mh3, reszta mnie nie interesuje, nie bede na sile kupowal.
Opublikowano 24 kwietnia 201311 l Jedna rzecz mnie irytuje w 3DS, kiedy pada bateria to konsola się wyłącza, a nie przechodzi w tryb uśpienia. Grałem sobie dziś w Kid Icarus, kończę już z bossem, nagle bach i po włączeniu ponownym jestem w głównym menu. Chyba, że coś trzeba pogrzebać w ustawieniach?
Opublikowano 24 kwietnia 201311 l Dostałem maila w sprawie tej promocji na darmowy tytuł, ogólnie to bym sie nie nastawiał na wiele bo jest pewne ograniczenie: "You can parti(pipi)te in this promotion only once. You have to be at least 16 years of age and a resident of the United Kingdom, Ireland, Germany, France, Spain, Italy, Belgium, the Netherlands, Portugal, Switzerland or Russia."
Opublikowano 24 kwietnia 201311 l Mogli by już wydać cfw na 3DS tylko żeby odblokować region lock, mam US 3DS i tylko Zelda w pudełku, Super Mario Bros 2 z Eshop i pelno tam VC gierek bo kupiłem jak wyszla i ma status ambasadora, ale wolałbym kupować w pudełko a nie chce mi się zamawiać z gamestop.com albo ebay.com, jakieś wiadomości juz na ten temat?
Opublikowano 26 kwietnia 201311 l ragus dostales juz ta darmowa gre? Bo jednak biore jeszcze lego city razem z fire emblem i mh to darmowy luigi by wpadl.
Opublikowano 26 kwietnia 201311 l Dostałem maila w sprawie tej promocji na darmowy tytuł, ogólnie to bym sie nie nastawiał na wiele bo jest pewne ograniczenie: "You can parti(pipi)te in this promotion only once. You have to be at least 16 years of age and a resident of the United Kingdom, Ireland, Germany, France, Spain, Italy, Belgium, the Netherlands, Portugal, Switzerland or Russia." To samo bylo z poprzednią promocja i tez dostałem laytona.
Opublikowano 26 kwietnia 201311 l ragus dostales juz ta darmowa gre? Bo jednak biore jeszcze lego city razem z fire emblem i mh to darmowy luigi by wpadl. Na dniach przyjda mi jeszcze 2 gry do zarejestrowania, także jeszcze nie. Do MH biorę Luigiego i Fire Emblem i odbieram darmową Castlevanię.
Opublikowano 26 kwietnia 201311 l Dobra raczej biorę 3ds xl czarnego z monster hunter i tu mam pytanie gra jest na karcie pamięci 4gb jest jakaś opcja żeby to przerzucić na kartę 32gb ? Bo chciałbym mieć całego czarnego 3ds'a jak nie to nie pozostanie mi nic innego niż zakup srebno/czarnego
Opublikowano 26 kwietnia 201311 l To jest wersja cyfrowa, ciezko mi powiedziec, ale na chlopski rozum to powinienes miec gre w eshopie do sciagniecia, przeciez nie bedziesz jej caly czas na karcie trzymac.
Opublikowano 26 kwietnia 201311 l Gra jest przypisana do konta na konsoli. Włożysz nową kartę, wejdziesz na eshop i ściągniesz jeszcze raz. Btw. Jezeli kogoś to interesuje, to dzisiaj ultima dostała drugą dostawę Fire Emblema.
Opublikowano 3 maja 201311 l Sluchajcie, jak mam wywalic z dolnego ekranu te ikonki MII, 3ds sound, face raiders, ar games itp? Szukalem wszedzie, ale nigdzie nie znalazlem opcji, a w ustawieniach karty, gdzie mam przeglad gierek zainstalowanych tego softu akurat nie ma. Gdzie to jest ukryte? A moze one na stale sa?
Opublikowano 3 maja 201311 l Nie da sie tego usunac, ale mozesz je wrzucic do jednego folderu to nie beda razic w oczy.
Opublikowano 5 maja 201311 l W clubie Nintendo się zbiera gwiazdki czy monety, na stronie są coin'tsy ale gdzieś czytałem, że za kody się zbiera gwiazdki, jak to jest?
Opublikowano 5 maja 201311 l a ja z innej beki, jak jest z odbiciem światła na wyświetlaczu w XL ? Od nowości nie zdążyłem tego przetestować, od razu założyłem folie a teraz w biały dzień w 70 % swoją mordę tylko widze w nocy i ciemniejszych pomieszczeniach jest ok .Czy to wina folii czy raczej standard wyświetlacza ?