Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

Standard. Jak to mówią - chu.jem chrzanu nie przekopiesz.

edit:

Ej chłopaki, właśnie zarejestrowałem na club nintendo MH3, LM2 i FE. Guernica napisał na PM, żebym dał znać, jak wygląda ten proces, ale w sumie może ktoś jeszcze jest zainteresowany.

To tak, elegancko zarejestrowałem 3 gry, a po rejestracji ostatniej wyskoczyło mi okienko z pytaniem, czy chcę otrzymać kod na darmową grę. Kliknąłem, pojawiło się takie oto okno:

214cdhf.jpg

Wybrałem gierkę, otrzymałem minutę poźniej maila:

Thank you once again for registering your Nintendo 3DS games. This email is to confirm that your claim for a promotional download code was successful and soon, you'll be able to play Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate absolutely free!

We plan to send your download code to you as soon as possible*, but in the meantime please sit back and enjoy the wealth of gaming goodness offered by Nintendo 3DS!

Your Nintendo Team

* Download codes for unreleased games will be sent out shortly after their European release.

No i czekam na kod :).

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Dzieki.

Co do wyswietlacza to na 3ds nie mam folii, ale na ds lite z folia na dolnym ekranie (pipi) widzialem grajac w plenerze wiec zdjalem w cholere i bylo lepiej.

Gość ragus
Opublikowano

Właśnie dostałem drugiego maila z kodem na grę do wpisania w eshopie.

Opublikowano

Nie no musze kupić tego s(pipi)iela :P  póki będę jeszcze przez 2 miesiące w UK może uda się wyrwać gdzieś jakiś dobry bundel na promocji.  Nigdy nie miałem żadnej konsoli nintendo nie licząc jej klonów,  zobaczymy czy nie jestem za stary żeby poczuć ta " magię big n"  :) 

Opublikowano

Leci do mnie paczka z amazona, mh3, fire emblem, lego city, virtues last reward, plus wpadnie darmowy luigi, do konca roku to chyba tylko pokemony i bravely default kupie ;p

Gość ragus
Opublikowano

Faktycznie dobre jest to Project x Zone. Taki Fire Emblem,  w którym sami wybieramy komendy. Do tego gra wygląda ślicznie i jest to jedno z lepszych 2d, jakie widziałem. Kolejna gra,  którą trzeba będzie kupić. 

Opublikowano (edytowane)

Jak mashowales jak to nic nie daje ?? Naciskasz np. lewo + A i patrzysz na atak (samo sie robi), potem masz jeszcze opcje klepniecia dwoch takich komend. Po spelnieniu jakichs warunkow mozna wykonac 4 atak. Podczas obrony to juz zalezy jaka opcje wybrales (counter pozwala na zrobienie jednego takiego ataku). Ja po zobaczeniu pierwszych filmikow myslalem ze to bedzie jakis mix gry turowej ze zrecznosciowymi starciami :P

Edytowane przez pawelgr5
Opublikowano

Z mojego obcowania z demem wygląda to tak: 

Defaultowo możesz chyba wykonać 3 podstawowe ataki (A + opcjonalne kierunki). Każdy atak zwiększa pasek procent w prawym dolnym rogu. Jest tam też pasek z belkami - 1 cała belka = 1 atak podstawowy. Gdy pasek specjala przekroczy wartość 100% możesz za pomocą Y wykonać atak specjalny zużywający jedną belkę z dostępnych ataków na kolejkę. Dodatkowo normalne ataki zwiększają procentowo jakieś parametry, z czego jeden odpowiada za 'odblokowanie' kolejnego ataku - można wtedy atakować 4 razy, inny parametr może dodatkowo ładować pasek specjala itp (te rzeczy są do przeczytania w Free Cursor Mode po najechaniu na dany team). Kolejnym elementem jest support, który odpala się niezależnie od podstawowych ataków (nie zużywa 'belki' ataku na rundę), tak samo działa przywołanie 3-ciej postaci o ile dobrze pamiętam. I teraz myk - odpalasz 3cią postać, support i jakiś normalny atak (albo specjala, jeśli masz pasek naładowany powyżej 100%) i dzieje się magia.

Tyle wynika z moich doświadczeń z demem.