Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

hej co gdzie jak i  do kiedy musze kupić żeby skorzystać z tej promocji? 

czy dobrze rozumiem że muszę kupić i zarejestrować 3DS do końca miesiąca żeby móc dostać od kogoś kod na MH3U? 

gdzie najlepiej kupić 3DS xl?  - najlepiej = żeby było tanio, ale żeby nie było ryzyka że to jakaś podróba albo wersja po reanimacji w serwisie (podobno taki byl problem kiedys)

nie mam żadnej konsoli nintendo oprócz gameboya pocket :P

to jakiś poroniony pomysł z tym brakiem ładowarki, co oni myśleli? że główny target XL to są osoby które już mają 3dS i chcą kupić drugi raz tą samą konsole tylko o 2cm większą? 

naprawde zagrywka do bani

patrzyłem na ładowarki ogolnie bardzo ich mało, oryginalna 100zł i trudno dostać, a jakaś no-name ok 20zł ale wydaje sie jakoby 3ds XL był do niej dorzucony na prędce, a głownie to miala być ładowarka do starszych modeli 

i jeszcze ponawiam pytanie - zeby skorzystać z promocji na darmowego monstera musze kupić i zarejestrować konsole do końca miesiąca?

bo jeśli tak może do mnie nie dojechać nawet jeśli zamówie dziś wieczorem (chyba że ten typek co sprzedaje za 580 jest z wawy i moge odebrac sam)

Edytowane przez Yano

A ja ostatnio odkupiem 3DSa na forumku. No i mam problem, bo chcę kupić gry. Na allegro jest pełno ofert "sam cart bez pudełka" i nie wiem, czy to nie jest po prostu podróba, np. ta zelda:

http://allegro.pl/gra-nintendo-3ds-zelda-ocarina-of-time-i3348240636.html

Słyszałem, że na 3DSa nie ma jeszcze pirackich kopii, ale mimo wszystko trochę nie chcę kasy w błoto wywalić. Czy ktoś wie, czy wszystkie te carty bez pudełek są oryginalne? Niektóre są mega tanie...