Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłbym tego 3dsa, ale ceny odrzucają. Nowy 3ds ok. 650 zł, XL 800 zł. Vitę mogę mieć za ~500 zł, tylko strach przed brakiem gier i zapowiedzi, strasznie mnie odrzuca..

Opublikowano

Zapłacisz więcej ale wiesz, że przyszłość konsoli nie jest mglista.

Opublikowano

Swoją nówkę XL'a dorwałem za 400zł w komplecie z SM3DL, wystarczy dobrze poszukać (niekoniecznie przez internet a np. w tesco, carrefour i małych sklepach z konsolami).

Opublikowano (edytowane)

@Ragus

ZAJ.EBONGO!

Ja swojego 3DS'a nówke sztuke też kupiłem za 400PLN, od gościa który sprowadzał je bodajże z Niemców. Miał też IKSELE po 20 ziko więcej, więc ceny które podał Lipa są ciut przesadzone. Można znaleźć okazje tylko trzeba co jakiś czas zaglądać.. 

Edytowane przez Shiro
Opublikowano

ale te okazje znajdujecie na allegro?

ogolnei jest tam bardzo mało konsol

w dodatku zawsze gdy cena jest niewielka to troche strach kupowac od obcej osoby, bo jeszcze jakiś syf sie trafi

Opublikowano

Dogadaj się wcześniej po prostu czy jak coś będzie nie tak, to ze zwrotem nie będzie problemu i z głowy.

Ja kupiłem z Allegro białego XLa z 3D Land za 500 z wysyłką od jakiegoś małego lombardu - nówka, wszystkie plomby, szybko.

Opublikowano

Shiro - ciut faktycznie może przesadziłem, ale tak się aktualnie kształtują ceny na allegro i ogólnie w necie.

Pisałem do gościa od Guernica, ale stwierdził, że narazie tanich konsol nie będzie, bo ceny poszły w górę :|

Opublikowano

Zastanawiam się czy nie sprzedać swojego 3DSa i kupić XL. Czy XL ma matową obudowę, bo ten błyszczący brokat mnie drażni. Są całe czarne XL'e? Będę czekał na jakąś promocję na amazonie z jakąś fajną szpilą w bundle'u.

Opublikowano

znalazłem taką aukcje

http://allegro.pl/konsola-nintendo-3ds-xl-black-nowa-gwar-i3356656711.html

cena niezła, chociaż nie jest to 590zł ale lepsze niż 750zł co jest dominującą ceną

tylko tak sie zastanawiam jakie tu moga być wałki? np konsola sprowadzona z dziwnego kraju, czy możliwe że polska ładoawrka nie będzie pasowac? jak jest z językami do wyboru? czy europejskie konsole mają angielski? 

w opisie aukcji nie ma żadnych konkretnych informacji na jej temat, a jedynie jakiś standardowy tekst skopiowany z jakiejś stronki

Opublikowano

Korzystacie z efektu 3D w grach, czy glownie gracie w zwyklym 2D? Bo nie powiem, ze napalilem sie troche na jakas konsole od Nintendo (SNES i wspomnien czar), a do 3DSa przyciaga mnie oprocz gier, to 3D bez okularow. Fajnie to dziala?

Gość ragus
Opublikowano

W 3d przeszedłem OoT (ale to bardziej z zajawki) i 3DLanda, bo tam efekt był bardzo porządny. A tak, to na wyłączonym. Mimo wszystko rewelacyjne gry to jest najmocniejszy punkt 3DSa ;) 

Opublikowano

Gram praktycznie non stop w 3D. Dla tego bajeru kupiłem i wciąż inwestuję w 3DSa. No może to jest na 2 miejscu. Pierwszy to gry od Nintendo. Kid Icarus, Luigi Mansion 2 i Mario 3D Land nie wyobrażam sobie jak można grać w 2D. Bez trzeciego wymiaru czuję się jakbym grał na komórce...