Shen 9 636 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 koles na forum stronki my3ds.pl sprzedaje jakis zestaw ze spora iloscia gier, wez tam zobacz, linka nie dam bo mam strone w robocie zablokowana Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 (edytowane) Ta ladowarka ktora tam dodaja to chinski bubel - mi sie spalila po kilku minutach (proponowali wymiane, ale musialbym im odeslac ta zepsuta, ostatecznie zdecydowalem sie na zakup oryginalnej od Nintendo). Ale tak poza tym to zestaw raczej git, jesli pasuje ci skin tej konsolki i interesuje ciebie animal crossing. Edytowane 8 października 2013 przez Yabollek007 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Ja sądzę że prędzej wyjdzie 1DS niż Yano kupi 3DS A na serio to twój wybór, twoja kasa. Najekonomiczniej jest kupić mało śmiganą używkę z zasilaczem i gierkami. Albo poczekać na jakieś dobre oferty z nowym gołym XL. Podobno kiedyś było ich pełno na Allegro, a teraz drożyzna i dużo dziwnych ofert z wystawy. Z linków co dałeś brałbym pierwszą opcję. A w ogóle to jestem zły że Nintendo nie wydało u nas popaćkanej edycji Year of Luigi. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 (edytowane) właśnie doczytalem że do tego zestawu też nie dodają ładowarki (swoją drogą s(pipi)ysyństwo ze strony nintendo nawet większe niż to co odwala apple dając do swoich sprzętów niestandardowe wtyczki i przejściówki za 100zł), i że ładowarka jest dorzucona osobno gratis, czyli pewnie jakiś szmelc ktoś tu dawał linka do strony chyba redcoon gdzie oryginalne ładowaki były za 37zł http://www.redcoon.pl/B298828-Nintendo-DSi-3DS_Zasilanie?xtmc=nintendo%203ds&xtcr=1 edit tylko czy to jest też do 3ds? bo nie jest tam wymieniona;/ edit w sumie to 2ds też bałem pod uwage ale narazie go nie ma i nie wiadomo ile bedzie kosztował w polsce. dla mnie jedyna jego wada to mniejsze ekrany niż w XL jak mnie kwurza to nintendo, ruchają człowieka w dupe, utrudniają mu zakup w polsce, nie dają ładowarek i chcą żeby kupowac ich przestarzała konsole? co za padaka, nie lubie być zmuszany do takich zakupów Edytowane 8 października 2013 przez Yano Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 (edytowane) Zgadza się, w Redcoonie mają oryginalne ładowarki i myślę że warto taką zakupić dla świętego spokoju. Również uważam że brak takowej w zestawie jest skur... totalnym. To podstawowy i niezbędny element konsoli. Tak samo cyfrowe instrukcje do gier. Pamiętam jaka fajna książeczka była do starego Wind Wakera. A teraz? Lipa, jakieś świstki i tyle. O grze poczytaj na ekranie. Szkoda że Nintendo podążyło drogą Gordona Gekko. http://www.redcoon.pl/B298828-Nintendo-DSi-3DS_Zasilanie Ona jak najbardziej jest do 3DS, masz tam napisane. Kupiłem u nich dokładnie ten produkt i na opakowaniu było nawet "for 3DS XL". Śmiało możesz kupować, chyba że gdzie indziej znajdziesz w lepszej cenie. Edytowane 8 października 2013 przez aux Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 (edytowane) O kurde, pare zlotych patrze przeplacilem za ta ladowarke, bo dalem 49zl - no, trudno. Mam dokladnie taka ladowarke jaka dales z linku. Nie do konca wiem o co chodzi z tym, ze nie jest napisane ze jest do 3DS - przeciez na opakowaniu jest okromne logo NINTENDO 3DS ;] Co do polityki N to trudno sie nie zgodzic - straszna lipe zrobili z tym brakiem ladowarki, w USA normalnie jest w zestawie z XL a u nas trzeba dokupic ja oddzielnie.. A w Polsce to Nintendo w ogole nie ma, wszystko co jest u nas dostepne to inicjatywa samych sprzedawcow - moze kiedys to sie zmieni (MS tez wczesniej w koncu nie bylo w PL, chociaz jak widac z Xbox One znowu odwalaja maniane). Moge jednak to wszystko przebolec bo 3DS to swietna konsolka - pykam sobie w Zelde Ocarina Of Time oraz Donkey Konga i jestem naprawde zadowolony ;] Mam ochote kupic Pokemony, ale mam tez Fire Emblem Awakening - zanim to wszystko ogram to troche czasu minie, wiec bez sensu kupowac teraz kolejna gierke (tym bardziej ze zarowno Zelda jak i FE do najkrotszych gier nie naleza - bo platformowki dobrze sie sprawdzaja jako przerywniki pomiedzy partiami w cos bardziej czasochlonnego, wiec sam DK nie stanowilby 'przeszkody'). edit: Masakra ile tego juz jest, i ile gierek ma jeszcze wyjsc - Bravely Default, Shin Megami Tensei IV, Monster Hunter 4 (ciekawe kiedy to u nas wypuszcza). Mam tylko nadzieje ze N zapowie wkrotce jakiegos Metroida, najlepiej jakby byl w 2D / 2.5D, bo taka formula jednak najbardziej mi odpowiada. Poki co jednak wychodzi Batman, ktory bedzie miec formule metroidvanii - zobaczymy jak to sie prezentuje jak zaczna wychodzic pierwsze recenzje. Edytowane 8 października 2013 przez Yabollek007 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 ze nie jest napisane ze jest do 3DS - przeciez na opakowaniu jest okromne logo NINTENDO 3DS ;] ale nie ma "3DS XL" i o to chodziło w pytaniu Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 U mnie zalega jeszcze luigi, zelda i moster hunter 3, ale poki maja pierwszenstwo. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Tak prawde mowiac to sie wacham czy kupowac te Poki, bo aktualnie sa w dobrej cenie, za 165zl mozna kupic i sie zastanawiam czy potem cena nie skoczy w gore. Niby nie powinna, ale roznie to bywa. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Ja dziś zrobię 2 ostatnie rozdziały w Fire Emblem i jestem gotowy na nadejście Pokemonów. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 no też sie "siłuje z kupne 3ds-a" narazie widziałem dwie nówki jeszcze z polskiej dystrybucji w toys'ur's w blue city. zwyklak niebieski/czarny 729zł cena full opór, ew juz cwaniaczkowy electronic dreams wyskoczył z 2dsem za 599zł. dammit, jak by 2ds kosztował te 100zł mnie jkupiłbym bez zawahania się, a tak to balas Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Tyle to bym nie dal za zwyklego. Chwale dzien w ktorym kupilem nowke xl za 530zl!!!!!!!!!!!!!!!!1111oneone Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 a jak to jest z tym kuponem na gierke? coś takiego jest? gdzieś o tym słyszałem ze trzeba cos gdzieś zarejestrowac i można ściagnąć jedną grę z eshopu?potwierdzi to ktoś? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 (edytowane) Byly takie promocje, najpierw z monster hunter, potem z animal crossing. Rejestrowalo sie konsole na nintendo club i kod na gre. http://www.computerandvideogames.com/423174/free-animal-crossing-new-leaf-for-a-friend-in-eu/ Edytowane 8 października 2013 przez Guernica Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Jeżeli kupisz załóżmy dzisiaj 3DS'a, zarejestrujesz go na clubnintendo.co.uki ktoś da ci kod na Animal Crossing, tak jak zrobił do dla mnie najlepszy moderator tego forum MichAelis (<333333), to dostaniesz kod, dzięki któremu będziesz mógł pobrać grę. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 no ok czyli musze znaleźć kogoś co wymieni się kodem/trafić na promocje. aktualnie coś na pokemony sie szykuje ? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Na razie nic nie zapowiedziano, ale jeżeli nie zależy ci na Animal Crossing, to bym się wstrzymał z rejestrowaniem konsoli na razie. Kto wie, może za miesiąc coś ogłoszą. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Z pokemonami watpie a te promocje co podalem juz sie skonczyly. Kody to ludzie czesto za darmo rozdawali, sam oddalem swoje. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 są podróbki gier na allegro 3ds? tak jak na DSa? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 (edytowane) swoja droga, ma ktos jeszcze dostepny jakis free kod do animal crossinga? EDIT Yano, jak chcesz to jutro moge moze znajde chwile czasu i skocze do tego sklepu i obadam w jakim stanie ten 3ds xl Edytowane 8 października 2013 przez Rayos Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 promocja nie skonczyla sie wczoraj? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 fuuuu, faktycznie sie skonczyla ( no trudno, ale moze ma ktos juz kod do pobrania niewykorzystany :potter: Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Ten za 430? Bylo by milo ale w sumie na fotkach widac ze jest porysowany jak by nim orali pole:p "Wyjety z pudełka zeby pokazac w sklepie" my ass! Jak to w ogole jest z takimi pseudo-nowymi w kwestii kodów rejestracyjnych konsole itp? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Luz, to postaram sie jutro podejsc do tego sklepu i obejrzec konsole na wlasne oczy Zdjecia czasem przeklamuja faktyczny stan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi