Gość ragus Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Jak to w ogole jest z takimi pseudo-nowymi w kwestii kodów rejestracyjnych konsole itp? Kod rejestracyjny znajduje się na oddzielnym kartoniku. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 (edytowane) kuźwa ostatnią sztuke już mają w toys r us ;( i takim brzydkim pudełku za 729 fuuuuuuuuuuuuuu . zobacze moze jutro jak te cwaniaki z mad gamesa mają te 3dsy czy to sie do czegoś nadaje. obicach mieć różowego? Edytowane 8 października 2013 przez Orzeszek Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Byłem w madgames. Oni nawet nie sprzedają konkretnej sztuki. Tylko maja kilka używanych i pseudo nowych porysowanych gowien. A ceny mają jak za nowki Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 (edytowane) Biało-różowy jest git. Ale ten cały, to kur.wa xD @yano http://allegro.pl/nintendo-3ds-xl-rozne-kolory-sklep-mg-wawa-i3599233357.html czyli na tej aukcji w chu,ja lecą? Swoją drogą, to nieźle XL trzyma cenę. Od razu widać, że popyt skoczył. Ja za swojego w dniu premiery dałem 100zł więcej. Edytowane 8 października 2013 przez ragus Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 (edytowane) na allegro maja powystawiane rózowe z pieskami za 449zł używane... zastanawiam się czy nie brać ale jak mówisz ze (pipi) to zaoszczędzisz mi czasu :* napisałem do ultimy moze oni poratują jakimś starym stuffem, zawsze znajdzie sie jakiś zwrot konsoli przez klienta Regus nie gadaj jest bekowy XD na ps3 miałem różowego avatara, i wszytskie postacie w grach mam odyebane na różówo i to mnie nie razi Edytowane 8 października 2013 przez Orzeszek Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 na rozowa konsole zawsze jakas naklejke mozna kupic Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 (edytowane) Ale to jest ten cały różowy, czy biało-różowy? Bo ten drugi jest spoko. http://allegro.pl/nintendo-3ds-xl-white-4gb-mario-kart-7-gw24-i3584836783.html Ja bym tego brał. Biały wygląda bardzo ładnie, i od razu dostajemy dobre wyścigi, w które można grać przez neta. Edytowane 8 października 2013 przez ragus Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 (edytowane) @yano http://allegro.pl/nintendo-3ds-xl-rozne-kolory-sklep-mg-wawa-i3599233357.html czyli na tej aukcji w chu,ja lecą? nie wiem czy zawsze lecą w chvja ale z miesiac temu mieli wystawiona "powystawowa" konsole i cos tam jeszcze, a jak tam poszedlem to jakieś nędzne używki leżały itp ogolnie wątpie żeby można było u nich kupić konsole w dobrym stanie i w dobrej cenie ich ceny są zbyt wysokie jak na stan konsoli jakie sprzedają w ogole myślałem "dobra poczekam jeszcze kilka dni" może pojawi sie coś przed premieras poków, ale widze że pewnie już jutro albo po jutrze spokojnie w ultimie bedzie mozna kupić chyba musze sie pogodzić z faktem że na premiere poków nie kupie, nie mam w tej chwili tyle kasy żeby kupować na gwałt i wywalić dodatkowe 200zł na konsolke w dodatku wątpliwego pochodzenia (czeka mnie naprawa samochodu która może wynieść 2000 :confused:) edit jeszcze zapytam jaką mam pewność że sprzedawane konsole sa europejskie? bo widze czasem oferty które mogą być zagraniczne (nawet w sklepach, nie tylko na allegro) a głupio by bylo sie wpieprzyc w blokade regionalną Edytowane 8 października 2013 przez Yano Cytuj
Gość ragus Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 Na pudełku jest oznaczenie, iż konsola pochodzi z europejskiej dystrybucji. A jeżeli chodzi o gołą konsolę, hmm: Niemieckie Gro(cośtam) i napis 001(EUR) powinien wystarczyć do zidentyfikowania europejczyka. Zresztą kto ci sprzeda konsolę z USA, daj spokój . Cytuj
RoL 561 Opublikowano 8 października 2013 Opublikowano 8 października 2013 @yano http://allegro.pl/nintendo-3ds-xl-rozne-kolory-sklep-mg-wawa-i3599233357.html czyli na tej aukcji w chu,ja lecą? nie wiem czy zawsze lecą w chvja ale z miesiac temu mieli wystawiona "powystawowa" konsole i cos tam jeszcze, a jak tam poszedlem to jakieś nędzne używki leżały itp ogolnie wątpie żeby można było u nich kupić konsole w dobrym stanie i w dobrej cenie ich ceny są zbyt wysokie jak na stan konsoli jakie sprzedają Ja kupilem wlasnie w Madgames, jakos w kwietniu nowego XLa za 650zl. Nie byla to konsola powystawowa, a na stanie mieli jeszcze kilka innych egzemplarzy, rowniez nowych. Widocznie od tamtego czasu troche sie zmienilo. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Yano - zawsze możesz kupić taką:http://tablica.pl/i/oferta/konsola-3ds-ID3OGEd.html?code=782d5fa410 Tylko czy różowy 3DS ( za 200 pln ) Ci odpowiada ;d Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Tanio, do tego sporo gier w zestawie, Yano bedzie mial co robic. Kolor mu nie robi bo zawsze mowi ze gra w domu. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Co to za zestaw dla małej księżniczki xdxdxd Myślałem że nawet dziewczyny miałyby w kolekcji jakiegoś mariana. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Nawet bym brał bo rzeczywiście gram tylko w domu. Ale nie jest to xl a pozatym wyraznie konsola malego dziecka. Obawiam sie o jej stan. Bo dzieci nie słyną z dbałości o zabawki Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 jak grałbym tylko w domu to brać XL? obraz nie traci nic na jakości na ekranie xl? oprócz zbliżających sie pokemonów x&y sa jakies/wyszły "normalne" poki na 3ds? Cytuj
zte 13 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 wie ktoś kiedy wychodzi ten 2ds? bo chce kupić konsole , dla młodej osoby a nawiasy w ds'ach nie były najlepsze. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 za miesiąc, u nas nie wiem kiedy Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Oficjalna data premiery 2DS to 12 października. Chyba że coś się zmieniło. Tutaj podali nawet cenę, ale kiedy będzie w sprzedaży to trzeba zapytać. Dziwne że w Ultimie cisza w temacie nowego modelu. http://www.progamingshop.pl/nintendo-3ds-konsole/c-1244/ Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Czytalem ze 2ds sklepy w europie mialy juz prawie dwa tygodnie temu, przyszly razem z pokemonami. Wszystko sie rozbija o oficjalna premiere. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 (edytowane) jeśli 2ds będzie tańszy o 400zł od normalnego to chyba go wezme (100 euro =400zł) w tym linku na poprzedniej stronie kosztuje 570 to względem cen ze sklepów które oscyluja w okolicy 800zł jest średnim wynikiem , ale może na allegro pojawią sie ciekawe opcje EDIT jak by kogośc ciekawiło prawdopodobnie wersja z poke XY z rysunkami http://jello.pl/p/512/777548/nintendo-3ds-xl-pokemon-xerneas-yveltal-blue-konsole-gry-i-konsole-do-gier.html Edytowane 9 października 2013 przez Yano Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Kurna, ten przelicznik dolar-euro to na prawdę jest (pipi). W dolcach cena jest idealna, w euro i funtach nie bardzo. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Kurde olsnilo mnie! Moja siotra wlasnie pojechala do brukseli do pracy. I jej chlopak ją zawiozl i za kilka dni wraca do polski. Skoro brak dystrybutora polskiego i debilne przeliczniki z euro na zł powodują że w Polsce konsola jest droga to moze wlasnie w brukseli bedzie mozna korzystnie kupic? Moze razem z pokami. Taka konsola powinna miec angielskie menu? Czy moze sie okazac jakas lipa? Ogolnie to dobra opcja czy powinienem wiedziec o jakichs minusach? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 jezyk to sobie ustawiasz w konsoli, wiec jaka lipa moze byc? nie widze zadnych minusow Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 (edytowane) chodzilo mi o to czy taka konsola ma europejskie języki do wyboru (oczywiscie chodzi mi o angielski) czy może sie okazać że będzie miała tylko głupie języki obowiązujące w belgii? swoją droga właśnie szukam jakiegoś belgijskiego sklepu z grami i nic nie moge znaleźć :confused: chcialem zobaczyć jakie ceny mają EDIT naszukałem sie jak głupi i wychodzi na to że to i tak nie ma sensu, pare sklepów znalazłem i XL kosztuje tam 199euro, wiec ponad 800zł na nasze, to chyba serio na allegro sie bardziej opyla Edytowane 9 października 2013 przez Yano Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Straszna lipa na tym allegro. Od lipca poluję nieśmiało na 3DSa XL i nic ciekawego nie ma. Same nagrywarki albo podstawki w kształcie Mario (XD). Żałuję, że nie kupiłem bundla z NewSMB2 albo z Monster Hunterem. Były w w miarę dobrych cenach jak na bundle. Ale powiedziałem sobie, że na premierę Zeldy już muszę mieć 3DSa. Oby do tego czasu coś ciekawego się znalazł. Pisałem do Ultimy, to piszą, że na razie nie planują żadnych dostaw. A pamiętam, że w czerwcu jesczze mieli kąsolki w bardzo fajnych cenach. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi