Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli widok z góry=gra na modłę Zeld z DSa, to jesteś w błędzie. To tak jakby powiedzieć, że Link's  Awakening z GB czy ALTTP że SNESa są na modłę odsłon DSowych, bo akcję widzimy z góry. Ba, przytoczone przeze mnie odsłony momentami zawstydzają Ocarinę, jeżeli chodzi o rozbudowanie.

W OoT mogłeś zrobić 3 dungeony w dowolnej kolejności, w nadchodzącym LTTP2... wszystkie. Także warto brać pod uwagę ten tytuł ;).

Opublikowano

dobra ch.. z tym

kupiłem tego specjalnego z animal crossing za 800zł

niech strace

teraz jeszcze ładowarke i poki kupić

pewnie i tak w poniedziałek najwczessniej pogram

• Plusik 3
Opublikowano

Bede bardzo zainteresowany kupnem mh

Ile za niego chcesz?

Bo nie wiem czy juz brac (gdyby cena była atrakcyjna) czy poczekać teraz i tak bede mial animal crosing i pokemony. Wiec bez sensu by bylo wydawać koleją kase na gre w ktora zagram i tak za pare miesięcy dopiero

Opublikowano

Yano - polecam Ci kupić folie na ekrany w 3DS ( ja miałem wersje XL, i o dziwo też może się kilka rysek zrobić )
http://www.amazon.co.uk/Nintendo-Licensed-Screen-Protectors-3DS/dp/B008HPAXZ2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1381417348&sr=8-1&keywords=3ds+screen+protector

Tania nie jest, ale miałem ją na swoim 3DS XL - prosta instalacja, wytrzymała
Teraz mam folie od Hori na Vicie i tak samo nie narzekam :)

Opublikowano (edytowane)

ja przez was też kupiłem dziś 3DS :) Blue za 350zł i X za 170. w srode zobaczyłem ten tema i DOWIEDZIAŁEM się o pokach 3D, a w pon będę już grał, heh najkrótsze oczekiwanie na premiere gry w mojej histori.

Edytowane przez PRQc
  • Plusik 3
Opublikowano (edytowane)

Zalezy czy chcesz ryzykowac - jak ci sie spali po paru minutach tak jak mnie sie to przytrafilo to, zeby zagrac, bedziesz musial poczekac sobie az przyjdzie nowa ladowara.

Edytowane przez Yabollek007
Opublikowano

no walsnie zdania są podzielone, boje sie sytuacji jaka miał yabollek a rzeczywiscie dostał bym (pipi)icy gdybym musiał czekac kilka dni na dostawe nowej.... (wtedy pewnie objechał bym warszawe i kupił jakąś za 80zł :/)

Opublikowano (edytowane)

Ja śmigałem na no-name'owej ładowarce do DS Lite 4 lata i nic się nie działo. No ale Yabollek miał cyrki, więc ciężko powiedzieć.

a np. takie coś:

http://allegro.pl/nowa-ladowarka-usb-nintendo-3ds-dsill-dsixl-dsi-i3607294114.html

plus pewnie masz w domu na stanie jakąś ładowarkę do telefonu, gdzie jest wejście na usb i z głowy.

btw. szprota na steamie:

Szprota: Wgl yano w końcu kupil tego 3dsa czy dalej jęczy że musi kupić? XD

Edytowane przez ragus
Opublikowano

yano daj mi czas do soboty, jak w tym czasie ogarne 2ds-a i bedzie tam ładowarka nintendo to oddam ci swoją za browara bo mam w domu po ndsie jedną :F

Opublikowano

Z tą ładowarką to Nintendo przegięło, to gorsze niż brak hdmi w pudelku od PS3. A z chińskimi to rożnie bywa brat do DSa chyba ze trzy miał i dopiero czwarta oficjalna przeżyła dłużej niż tydzień. Z drugiej strony ja do 3DS dostałem w gratisie jakąś podróbę i wydaje się solidna. Na dwoje babka wróżyła. Więc lepiej szykuj browara Yano.

Opublikowano (edytowane)

Kurde szykować browawa czy 40zl na ładowarkę? Kupno 3dsa to wiecej problemów niż myślałem

Chyba jednak kuoie w redcoonie bo jakies chore akcje jak granie w poki 2 godziny a potem czekanie na ładowarkę 3 dni to masakra

Edytowane przez Yano
Opublikowano

wstrzymajcie swe konie, narazie strona electronic dreams dostała raka i nie mogę nic wrzucić do koszyka :verymad:  jak do soboty mnie wyruchają na konsole to sie w(pipi)ie.