aux 3 784 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 hehe, dobre hasło ma koleś na aukcji POKEMON X + NINTENDO 3D XL + Ładowarka = dobra zabawa Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 kurde ale w sumie kusi mnie ten kolor. myślicie, że można spokojnie brać? wersja będzie na pewno EU? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 Na aledrogo jest limitka z Pokemon X i ładowarką jakby co. I to w dobrej cenie. Gdyby była Y to bym brał. to nie limitka tylko zwykły xl szary lub bialy Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 (edytowane) w dodatku cena nie aż taka dobra.. 999? to nawet mnie wyjdzie taniej, bo litmika z animal crossing, + osobno oryginalna ładowarka + osobno poki = około 999zł mnie wyniesie, a będę miał dodatkowo animal crossing w tej cenie swoja droga sklep który sprzedawał to co kupiłem po sprzedaniu mi ostatniej sztuki wystawił odrazu kilka nowych sztuk więc można brać (ufo games - sklep) edit tak patrze ze kolesie mają 50 negatywów i 50 neutralnych (chociaz pozystywów ponad 4000) , moglem zadzownić przed zakupem.. hm mam nadzieje że nie bedzie to jakas dziwna wersja Edytowane 10 października 2013 przez Yano Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 Limitke sobie chcialem kupic juz wczesniej, ale daja cyfrowe wersje gier, wiec olałem. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 (edytowane) ktoś właśnie kupił :confused: mogę dać print screena. czerwono czarna kąsolka plus gra plus łdowarka oryginalna plus folia hori. za 879 zł. Edytowane 10 października 2013 przez Hrubaz Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 Harbuz jestes pewny ze tam byla gra? Bo z tego co patrzylem to tykko konsola w kolorach gry, ladowarka i folia Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 (edytowane) Macie chyba rację. Gry tam mogło nie być. Ale to nie była ta zwykła szara konsolka o której pisał Guernica. Edit. Już w sumie nie wiem czy konsolka jest dostępna czy nie. Opcja kup teraz niby ciągle jest. Edit2: Wychodzi na to, że były dwie konsolki wystawione. Edytowane 10 października 2013 przez Hrubaz Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 Widzę że kolega nowy na Allegro W "kup teraz" zazwyczaj jest wiele sztuk i zawsze jest info ile zostało. Rzuciłem okiem na eBay w celu zobaczeniu real fotek i w tym zestawie Pokemon nie ma gry, WTF?! Nie wiem jak to możliwe, po co robić specjalnego Pokebundla bez gry? Na pudełku nie widać żadnej informacji że gra jest "pre-installed" (jak to zwykle informują przy zestawach z Mario czy MH). Dziwne. No chyba że ktoś i tak chce mieć Pokemony w pudełkach do kolekcji i do tego ładnego 3DSa bez dodatków i większej ceny. Myślę że sporo osób może się nabrać na taki zestaw, sam byłem przekonany że tam jest gierka. Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 No właśnie byłem przekonany, że była tylko jedna sztuka dostępna Cytuj
django 549 Opublikowano 10 października 2013 Opublikowano 10 października 2013 Przeciez jak zapowiadali specjalne edycje to mowili, ze nie bedzie w nich gier. Cytuj
agst 131 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 (edytowane) Konieczne są folie ochronne na ekraniki czy nie? Używa ktoś ? Wiem, że kiedyś z PSP miałem problem z założeniem, a potem i tak ta folia tylko mnie wkurzała, i się zastanawiam czy kupić do 3ds czy nie. Edytowane 11 października 2013 przez agst Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 dotarł dziś do mnie 3DS aqua blue i mam pytanie- suwak głoscnosci przesuwa się tylko u mnie do połowy, wyżej nie idzie, nie mogę sciszyc głosu w menu ani pogłosic, cos nie tak jest z konsolą? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 Ma zepsuty suwak głośności. @agst Moim zdaniem zbędne. Górny ekran i tak ci się nie porysuje, no bo jak. Wiadomo, na dolnym z czasem pojawią się rysy, ale ja bym nie zakładał, bo tylko gorszy dotyk będzie. Zresztą dolny ekran i tak jest tylko w większości gier dodatkiem. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 ragus da radę to samemu naprawić może? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 (edytowane) podobno ekrany potrafią sie porysować same z siebie przy zamkniętej konsoli ja mimo to olewam folie ciekawi mnie jedno - wiadomo że nieoficjalna słaba ładowarka może sie spalić, ale czy może w jakikowliek sposob uszkodzić samą konsole? bo jeśli tak to kupno orgyginalnej jest o wiele bardziej uzasadnione Edytowane 11 października 2013 przez Yano Cytuj
Gość ragus Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 (edytowane) W wersji XL to wyeliminowano i nie rysują się. Znaczy mogą pojawić się 2 pionowe paski na górnym, jeżeli jest spory nacisk jak nosimy go np w kieszeni. Czy da radę naprawić samemu, nie wiem. To używka? Edytowane 11 października 2013 przez ragus Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 W xl sie nie rysuja. Nie mam folii i zadnych rys a konsole mam pol roku. Pewnie na dolnym moga sie z czasem zrobic, ale olac. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 (edytowane) W wersji XL to wyeliminowano i nie rysują się. Znaczy mogą pojawić się 2 pionowe paski na górnym, jeżeli jest spory nacisk jak nosimy go np w kieszeni. Czy da radę naprawić samemu, nie wiem. To używka? używka z tablicy. ogólnie to stan wizualny BDB+, zadbana, miała byc w 100% sprawna a tu taki psikus:( zaraz zadzwonię i powiem że chce jakiś zwrot na naprawę usterki. Mam jeszcze jeden problem- nie mogę połączyć 3dsa z netem, błąd wyskakuje gdy konsola chce sie połączyc z acces pointem (router) a siec wyszukuje bez problemu. mieliscie cos podobnego podłączyłem się pomogło usuniecie zabezpieczenia do routera PS. są jakieś dema w sklepiku N? Edytowane 11 października 2013 przez PRQc Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 (edytowane) dostałem maila ok 10 że 3ds został wysłany, jest szansa że jutro dojdzie teraz jeszcze musze podjechać do jakiegos sklepu po pokemony (nadal nie wiem która wersja) kurde już sie szykowałem żeby jechać na drugi koniec miasta po gre ale sprawdziłem allegro i wyłapałem sklep który mam 5 minut od pracy w dodatku złotówke taniej niż ten na drugim koncu miasta (164zł) http://allegro.pl/pokemon-x-3ds-nowa-najtaniej-sklep-4console-i3616996425.html kurde tylko nie wiem co z tą ładowarką, w redcoonie mimo ze najtansza to razem z dostawą i płatnością przy odbiorze wychodzi juz 62zł a nie 37... Edytowane 11 października 2013 przez Yano Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 W wersji XL to wyeliminowano i nie rysują się. Znaczy mogą pojawić się 2 pionowe paski na górnym, jeżeli jest spory nacisk jak nosimy go np w kieszeni. Nie wiem jak u Ciebie ale ja mam folie i sa niezbedne szczegolnie na gore!! Niby mieli wyleminowac, ale na folii mam straszne rysy od tej ramki na dole. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 Ja nie mam ani jednej rysy. Tylko analog mi sie odbil pod lewym glosnikiem Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 też czytałem że nadal rysuje, ale ja nie bede nosił w kieszeni, pewnie nigdzie nie bede nosil tylko grałw domu wiec mam nadzieje że mi sie nie porysuje od leżenia w szafie swoją drogą kolejne gratulacje dla ninendo, zaraz po braku ładowarki.. drugi ich sukces to konsola która sie sama rysuje... a niektórzy tutaj próbują przedstawiać ninendo jako świetną niezawodną firme kupiłem już tego 3dsa, ale zdania nie zmieniłem, ninendo w sprawach hardweru leci w kulki tak samo jak capcom w sprawie softweru Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 Rysy to pikus, ich sprzęt jest bardzo mało awaryjny. gdybym nie sprzedał swojego nesa lata świetlne temu , to pewnie nadal bym grał. Mam zwykłego 3dsa już rok . kupiłem uzywke w swietnym stanie i sprawuje się wszystko super . btw folie pozakladalem mimo ze też gram tylko w domu . Yano musimy powymieniac się fc z mysla o mh4 Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 też czytałem że nadal rysuje, ale ja nie bede nosił w kieszeni, pewnie nigdzie nie bede nosil tylko grałw domu wiec mam nadzieje że mi sie nie porysuje od leżenia w szafie swoją drogą kolejne gratulacje dla ninendo, zaraz po braku ładowarki.. drugi ich sukces to konsola która sie sama rysuje... a niektórzy tutaj próbują przedstawiać ninendo jako świetną niezawodną firme kupiłem już tego 3dsa, ale zdania nie zmieniłem, ninendo w sprawach hardweru leci w kulki tak samo jak capcom w sprawie softweru Ja duzo z moja jezdze takze pewnie ekrany mocniej sie dociskaja niz w takiej konsolce co lezy tylko. Jak pisalem rysy mam mocne na folii. Po za tym nie (pipi), bo wlasnie kupiles najlepsza konsolke jaka wyszla od paru lat. Dla mnie poziom GB, gier jest tyle ze nie da sie ich przerobic. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi