aux 3 784 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 (edytowane) ID to chyba tylko na Wii U jest, tutaj Friend Codes. Dolny ekran - u góry między ołówkiem i zieloną tabliczką. Wchodzisz tam i masz swoją tabliczkę z Mii ludkiem i kodem. Tam też wpisujesz kody innych i widzisz potem w co grają i kto jest online. Edytowane 14 października 2013 przez aux Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 mam już konsole, kurier oczywiscie w środku dnia chciał mnie zastac w domu ale na szczęscied wyrwałem sie z pracy i podjechalem i odebrałem nie mam jeszcze oryginalnej ładowarki, mam nadzieje że ta co dorzucili pociągnie ze 2 dni jak jest z pierwszym ładowaniem itp? ładować konsoel wyłączoną? czy moge odrazu grać na podpiętym kablu? Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Daj potem fotkę z twoim nowym cackiem. Co do baterii to chyba możesz robić co chcesz. Teraz baterie są inteligentne. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 bez roznicy jak bedziesz ladowal Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 To chyba podladuje w pacy bo itak nie mogę teraz grac Ile sie powinno ładować? Bo za 3h wychodzę z pracy Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Charge time wszystkich trzech modeli jest taki sam i wynosi 3.5 godziny. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 A po naładowaniu zgasnie dioda. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 (edytowane) dobra to odpuszcze na razie bo dopiero teraz bym wsadzał do kontaktu, a za 2 godizny musze wyjść z pracy ;p swoją drogą w pudełki z konsolą jest kilogram papieru, jakieś książeczki, instrukcje i inne bzdety, zamiast tego mogli dac ładowarke to jest naprawde srogie pieprzenie że 1 ktoś kto kupuje XL napewno już ma ładowarke (niby dlaczego miał by mieć) 2 cięcie kosztów to też lipa, oryginalna ładowarka kosztuje 40-60zł, wiec pewnie koszt produkcji to jakieś 6zł, wiec naprawde wiele nie oszczędzili... no chyba że to zwykły skok na kase i zmuszanie ludzi do kupowania osobno ładowarki za 60zł która jest warta 6zł w ogole zdziwli mnie że konsola nie zamyka sie "szczelnie" , myśałem że obudowa jest tak wyprofilowana żeby zamykało się szczelnie jak w poprzednich modelach a nie ze są 3mm przerwy (fotka poglądowa, nie moja) ale cóż, póki co nie planuje kupwoać pokrowca bo bede gral tylko w domu Edytowane 14 października 2013 przez Yano Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Przecież mógłbyś odłączyć po 2 godzinach, gwarantuje ci ze konsola nie wybuchnie xD pozatym i tak pewnie w połowie jest naładowana Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Ciekawe ile jeszcze razy Yano napisze o braku ładowarki Zapomnij o tym, ciesz się najlepszą konsolą przenośną w historii ludzkości. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 myśle że jeszcze kilka razy napisze, bo dopiero za kilka dni dojdzie mi paczka z oryginalną ładowarką, a do tej pory będe sie bał że ta no-name'owa mi zdechnie i nie będę mógł grać przez kilka dni 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Dobra opisze pierwsze wrażenia Sama konsola ladnie zrobiona chociaz guziki jakieś male. A wcale nie mam wielkich łap W pierwszej chwili rozbolaly mnie oczy z powodu rozdzielczości. Galaxy s3 przyzwyczaił mnie do lepszych widoków W drugiej chwili rozbolaly mnie jeszcze bardziej przez 3D. Wylaczylem je po 20minutach W trzeciej chwili rozbolal mnie prawy kciuk Wiem ze marudze ale taka prawda No cóż na szczescie pokemony sa fajne. Sciagne sobie demko monstera zeby zobaczyć czy sie da sensownie grac Ogólnie nie jestem zachwycony ale moze jeszcze sie przekonam Wracam grać 1 Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 (edytowane) Z tym 3D to jest roznie - w niektorych grach jest bardziej meczacy, w innych za to juz w ogole. Dlatego zreszta ustawia sie go za pomoca suwaka, a nie przelacznika ON/OFF, zeby kazdy mogl sobie dopasowac dla siebie odpowiednia jego intensywnosc. Edytowane 14 października 2013 przez Yabollek007 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 (edytowane) Wiem ze marudze ale taka moja opinia Fixd. W monster huntera na 3dsie nie da się komfortowo grać, przecież nie raz tak pisałeś, więc nie wiem po co ściągasz demo. Czekamy na dalsze wrażenia! Edytowane 14 października 2013 przez ragus Cytuj
agst 131 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 Mnie też boli prawy kciuk jak za długo gram. A poza tym, to konsolka jest świetna, bardzo mi się podoba. Od pierwszego pokazu na e3 już ją chciałem mieć, ale odkładałem i odkładałem, aż się pojawiły Pokemony. Teraz oczywiście masę czasu spędzę z Pokami, ale już wiem, że na 3ds wypróbuję masę innych gier od Nintendo. Bardzo dawno nie grałem w nic od tej firmy więc frajda będzie jeszcze większa. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 14 października 2013 Opublikowano 14 października 2013 2ds 100 funtów na amazon. Nie jest źle chyba jeśli chodzi o cenę, ale ja bym na tym nie grał ;p http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00E4LGJI8?tag=lowgie-21 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 swoją drogą jak kupowałem poki w electronic dream to już mieli 2DS, chyba 599 kosztował, czyli szału nie robi nie miałem czasu go oglądać bo zaparkowałem na pałe przed sklepem na ruchomej ulicy i tylko wpadłem i wypadłem (a i tak już mialem w tamtym momencie kupionego 3Dsa z allegro) żałuje że nie wziałem konsoli do rpacy xD ale nie siedze w biurze sam więc byłby przypał Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 Do Europy trafią 2 nowe modele XLa. Jeden z motywem Luigiego (1 listopada), a drugi z motywem Zeldy (w dzień premiery LTTP2, do zestawu będzie dołączona cyfrowa wersja gry) Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 spoko ale pewnie z 1000zl sztuka Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 O kuchwa jakie piękne konsole! Kocham Nintendo! Z Zeldą to było do przewidzenia, ale tego Luigiego to się nie spodziewałem. Chętnie bym kupił obie wersje Coś pięknego, jaram się, masakra! Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 Wow, za(pipi)isty jest ten Zeldowy 3DS - po prostu pieknosc. Zloty 3DS Zebym nie mial juz swojej czerwonej pieknosci, to pewie lykalbym wlasnie ta wersje. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 ktoś chciał fote mojej konsoli, co prawda wczoraj gralem zamiast robić fotki ale w sumie konsola to konsola, wrzucam zdjęcie z netu kolorki są symnpatyczne, w środku jest normalnie cała biała 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 Tyż ładna. Chyba nawet wolałbym twój model od mojego czerwonego. Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 Ano, ta wersja również jest spoko. To właśnie lubię w Nintendo. Można przebierać w wersjach kolorystycznych. Swego czasu myślałem nawet o żółtym Pikachu Edition Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 15 października 2013 Opublikowano 15 października 2013 Jak do premiery zeldy nie dorwę czarno-czerwonej konsolki z motywem z pokemonów, to kupuję tą wersję z zeldą. Szkoda jedynie, że nie będę mieć pudełkowej wersji gry Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi