cesarz 0 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Tak czytam po necie i wychodzi że 2ds nie obejmuje promocja Super Mario? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ktoś kupuje 3DS? Ja rozważam kupno, właściwie nie tyle rozważam co szukam dobrej okazji, dlaczego pytasz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hela 1 962 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Dzisiaj, w sam raz na premiery next-genów, dostawa grania z najwyższej półki na najbliższe parę miesięcy. A za tydzień jeszcze Bravely Default. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Współczuję wyboru, w co najpierw zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza
Texz 670 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Nie odpalaj Zeldy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 a ja dalej czekam na moja zelde i chyba koniec koncow wyjdzie na to ze zagram w nia dopiero za tyg w piatek eh, zazdroszcze wam, ale mam link's awakening dx i luigiego i monhuna i mariana na pocieszenie :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Szwed 637 Opublikowano 26 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Ja we wrześniu jeszcze kupiłem Mario & Luigi: Dream Team, Fire Emblem i Animal Crossing i... do teraz dwóch pierwszych nie odpaliłem, po prostu nie mam czasu. Na AC jakoś zawsze znajdę, bo te 15-30 minut zawsze wykombinuję i nie muszę śledzić fabuły, a w RPGach czy takich strategiach jak FE wolałbym wiedzieć o co chodzi, a nie widzi mi się wyłączać gry po chwili... Kurde, muszę w końcu znaleźć chwilę i pograć. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 ja też kupiłem 3DS'a pierwszy raz w swoim życiu <3 od razu wybrałem Pokemony Y i Super Mario 3D Land. Zastanawiam się jeszcze nad 1-2 gierkami - co polecacie? RPG/przygodówki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Moze Mario & Luigi: Dream Team - nie gralem, ale gdybym mial 3DS to bym kupil - poprzednie mi sie podobaly i trylogie mam do dzisiaj. Moglby ktos napisac cos wiecej o tej grze ? Gralem we wszystkie poprzednie wlasnie z Super Mario RPG ze SNES'a i zastanawiam sie jak ta nowa im wyszla. Edytowane 27 Listopada 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Mario & Luigi Dream Team Bros w gruncie rzeczy to po prostu kolejna czesc serii Humor nadal na takim samym (dobrym) poziomie, levele w dream worldzie daja rade, duzo rzeczy do robienia, gra jest dosc dluga (wymasterowanie zajelo mi prawie 50 godzin, sama fabula to blisko 40), interesujacy jest styl graficzny, do ktorego na poczatku sie jakos nie moglem przekonac, ale potem stwierdzilem ze jest super... in plus zmiany w walkach, staly sie troche dynamiczniejsze, fajne patenty z "glebia" w walkach, muzyka jak zwykle na wysokim poziomie.... Co jeszcze... z czasem w koncu walki zaczynaja nuzyc, ale to akurat jest typowe dla kazdego M&L Ogolnie polecam, ale jak ograles wczesniejsze 3 czesci, to z grubsza wiesz na co mozesz liczyc w "czworce" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Pewnie wszyscy wiedzą, że można teraz dostać darmowego Super Mario, tylko trzeba mieć nieużywany kod. Ja niestety kupilem używaną konsolę z wykorzystanym kodem. Pytanie - może ktoś z Was ma nowy kod i mógłby go oddać/odsprzedać za jakieś grosze Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Moze Mario & Luigi: Dream Team - nie gralem, ale gdybym mial 3DS to bym kupil - poprzednie mi sie podobaly i trylogie mam do dzisiaj. Moglby ktos napisac cos wiecej o tej grze ? Gralem we wszystkie poprzednie wlasnie z Super Mario RPG ze SNES'a i zastanawiam sie jak ta nowa im wyszla. Dla mnie zawód roku. Partners in Time było super, Bowser Inside Story to gra 10/10 i dla mnie top10 lifetime. A Dream Team jest po prostu słabe. Najgorsze są tutoriale, które przewijają się do 30 godziny gry, są mega upierdliwe i wyjaśniają oczywistości. Czułem się jak debil grając w tą grę. Humoru właściwie nie ma. Przy BIS cały czas można było grać z uśmiechem, tutaj jest drętwo. Bowser pojawia się bardzo rzadko, Chippy też właściwie nieobecny. Nasz pomagier jest drętwy, a bracia to bracia. Gameplay taki se, levele we śnie niczym nie zaskakują, po dwóch widziało się w zasadzie wszystko. AV na dobrym poziomie. Design nawet też, plansza na pustyni fajna. Ale zaskoczenia zero. Ogólnie oceniam na 7/10 i to jest ocena od megafana serii i fanboja Nintendo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgadzam się z Gregiem. Czegoś mi w tej grze brakowało. Niby solidny tytuł, ale nie wiem. Jakoś mnie ta gra nie porwała. Po 30 godzinach miałem zwyczajnie dosyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Ja nawet nie skończyłem. Miałem chyba 35 godzin i zjadło mi save Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 ja też kupiłem 3DS'a pierwszy raz w swoim życiu <3 od razu wybrałem Pokemony Y i Super Mario 3D Land. Zastanawiam się jeszcze nad 1-2 gierkami - co polecacie? RPG/przygodówki itp. Polecam Zelda: OoT 3D, nigdy nie rozumiałem fenomenu tej serii a po Okarynie czasu zmieniłem zdanie... piękna gra Do tego Donkey Kong jest bardzo fajny, a do wyboru masz jeszcze Luigi Mansion 2, Fire Emblem, kolejną Zelde, Mario Kart, Kid Icarus... Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 040 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Da się sprawdzić czy pin konsoli działa bez dodawania go do konta ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Starh 3 168 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Widzę, że 3DS nabiera wiatru w żagle w naszym kraju ^ ^ Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Od dzisiaj jest ta promocja na Mariana 3d?? Już ktoś się rejestrował na UK? Edytowane 27 Listopada 2013 przez czapa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Ja dostałem kod, ale już był wykorzystany Cytuj Odnośnik do komentarza
czapa 651 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Jak to wykorzystany? Chyba lepiej poczekać kilka dni... Czyli rejestruje się na stronie klubu Nintendo UK czy jest jakaś specjalna strona bo jakoś nie widzę wzmianki o tej promocji? Cytuj Odnośnik do komentarza
zte 13 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 ten kod na darmowego Mario tylko na 3ds? 2ds nie obejmuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Rowniez skusilem sie na 3DSa. Po weekendzie dojdzie razem z Super Mario 3D Land. Dwie czesci Zeldy z DSa tez juz czekaja i sam nie wiem za co wziasc sie najpierw. To bedzie moj pierwszy kontakt z Zelda i jak okaze sie udany to w styczniu biore Ocarine i Bravely Default. Zrezygnowalem z PS4 na premiere ale czuje, ze nie bede zalowal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Troche zle wybrales gry na pierwszy kontakt z zelda, bo sa srednie, jak na standardy zeldy najlepiej od razu brac okaryne albo link between worlds Cytuj Odnośnik do komentarza
decoyed 707 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Chce najpierw nadrobic to co wyszlo na DSa i po tym zabrac sie za odlosny z 3DSa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi